Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trnje

Prikaži:
Bolje rangirani

Jolanda Kanižaj-Rajković

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 24, ukupno ocjena: 115

5,00

Marin Radić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 18, ukupno ocjena: 90

5,00

Ivan Sertić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 12, ukupno ocjena: 50

5,00

Blaženko Crnojević

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 27, ukupno ocjena: 40

5,00

Ivo Carić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 8, ukupno ocjena: 40

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Meštrović

Jako ljubazan i strpljiv doktor-specijalist mikrobiolog, zadovoljna sam jako načinom rada i komunikacije. Nakon provedenih analiza uvijek dostupan za sva dodatna ppojašnjenja i stručne preporuke, postoji velika volja da detaljno odgovori na sva postavljena pitanja. Veliko hvala.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dražen Lučinger

Nas je doktor Lučinger "osvojio" na prvom informativnom razgovoru za postupak.Toliko je veseo, pozitivan, zrači nečim što ne mogu opisati. Ja sam bila uplašena i zabrinuta što uopće moramo krenuti putem potpomognute oplodnje do trudnoće a on je dao sve od sebe da me umiri i ohrabri.Na svakom pregledu smo se šalili i to me punilo pozitivom. Znači, čekaona je bila uvijek puna pacijentica, ali nisam niti u jednom trenutku osjetila da me požuruje nego je sjedio sa mnom i strpljivo čekao da vidi što me zanima i muči. Doktore ,hvala Vam što ste najprije čovjek pa onda doktor jer nama pacijentima je to najvažnije.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Nemam riječi kojima bih opisala Dr. Čengića. Imam samo pozitivne dojmove.
Operirala sam prednje križne ligamente. Dr. Čengić mi je objasnio cijeli protokol operacije. Bila sam u bolnici 3 dana.

1. dan
Došla sam u bolnicu dan prije operacije 08.04.2018. Sestre su me primile i ugodno smjestile u sobu. Dobila sam ručak i večeru, a kasnije su mi stavile iglu u ruku.

2. dan
Probudila sam se doručkovala. Posjetio me Dr. Čengić i rekao da ću taj dan ići na operaciju i da se ne trebam bojati jer će sve biti u redu. Potom su došle sestre i stavile mi infuziju. Kada su istekle boce došla je sestra i dala mi tabletu. Rekla je da ću u 12:25 ići u salu. Stigla sam u salu, gdje me dočekao anesteziolog. Rekao je da ću dobiti spinalnu anesteziju. Zatim sam legla na stol, a oni su me pripremali. Nakon nekog vremena došao je Dr. Čengić i pozdravio me, rekavši da će sada krenuti s operacijom. Zatim sam zaspala. Nakon što sam se probudila, sestre su došle po mene i odvezle me u sobu. Dobila sam nešto protiv bolova i zaspala. Navečer me posjetio Dr. Čengić i rekao da je operacija prošla dobro, bez ikakvih komplikacija, zatim mi je ukratko objasnio tijek operacije.


3. dan
Poslije doručka i vizite posjetio me fizioterapeut i donio mi štake i ortozu. Podigao me i stajala sam malo na mjestu, a sam zatim krenula hodati. Kad sam poslije toga legla, fizioterapeut je pripremio ortozu za doktora. Predvečer me posjetio Dr. Čengić. Previo mi je nogu i uzeo dren van. Ponovno ju je zamotao i stavio ortozu na 0°. Rekao da tako mora biti dva tjedna. Pitala sam ga kada ću ići doma. Rekao je da ću ići sutra poslije vizite, nakon što napiše papire.

4.dan
Doručkovala sam, a zatim je stigla vizita. Pregledali su mi nogu. Nakon vizite došao je fizioterapeut pa sam ponovno ustala iz kreveta i hodala po sobi. Prije nego sto sam otišla doma, probala sam hodati po stepenicama, pri čemu me fizioterapeut cijelo vrijeme držao za ruku.
11.04.2018

Dr. Čengić je stvarno profesionalan i brižan doktor. Vrlo je pristojan i otvoren za bilo kakva pitanja.

Pacijentica: Nikolina Kruhoberec

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Dubravka Zekić-Bouček

Kod doktorice sam bila zbog problema sa nosnom sluznicom. Jako sam se neugodno odjećala u njenom društvu i u njenoj ordinaciji. Bila je jako nervozna, par puta je podviknula na mene. Propisala mi je kapi za koje sam joj prethodno rekla da sam ih koristila, ali da mi nisu pomogle. Tražila je da napravim antibiogram na bakteriju za koju su mi u laboratoriju rekl

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jadranka Puvačić-Solomun

Stručno i ljubazno

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu