Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trnje

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivan Sertić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 12, ukupno ocjena: 50

5,00

Blaženko Crnojević

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 28, ukupno ocjena: 40

5,00

Ivo Carić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 8, ukupno ocjena: 40

5,00

Iva Japundžić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 7, ukupno ocjena: 29

5,00

Ariana Ivanović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Iva Japundžić

Doktorica je super stručna i više nego ugodna. Bio sam sa sinom kod nje i nakon 3 ordinacije koje sam obišao, napokon smo pronašli doktoricu Ivu. Hvala joj na pomoći i srdačnosti, stvarno ste najbolji

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Koljeno sam ozljedila pri doskoku na način da mi je pobjeglo prema van. Odmah sam se uputila prema hitnom prijemu traumatologije. Pregledao me dr. Čengić i odmah upozorio na mogućnost rupture prednjeg križnog ligamenta i ostalih unutrašnjih poremećaja koljena. Savjetuje mi da pričekam još 10-ak dana, a ukoliko bol ne prestane da obavim MR i vratim se kod njega.
Nakon otprilike mjesec dana se vraćam u njegovu ordinaciju sa snimkom MR-a. MR potvrđuje doktorovu primarnu dijagnozu te mi on preporučuje operativni zahvat s obzirom da sam poprilično mlada i aktivna u sportu. Kroz razgovor mi objašnjava što me očekuje i na koji način će se odvijati cijeli proces od pripreme za operaciju do rehabilitacije. Nakon pregleda izlazim iz ordinacije potpuno mirna i s osjećajem sigurnosti upravo zbog njegove staloženosti i ljubaznosti.
Obavivši sve preglede dolazim u bolnicu na doktorov odjel. Nakon kratkog čekanja dolazi dr. Čengić te u prolazu još jednom popriča sa mnom kako bi me smirio. Ubrzo sam i smještena u sobu.
Na dan operacije me posjećuje doktor i opisuje kako će sve teći taj dan. Za cca 30 minuta dolaze sestre i odvode me u operacijsku salu gdje me čeka doktor. Operacija je prošla glatko i bez komplikacija. Navečer me posjećuje kako bi se još jednom uvjerio da je sve u redu.
Osoblje u bolnici je bilo jako ljubazno, kao i doktor koji me svaki dan posjetio. Puštena sam iz bolnice nakon 5 dana.
Postoperativna bol je bila minimalna, gotovo nepostojeća. Rana je uredno zacijelila, bez podljeva.
Nakon 2 tjedna odlazim na kontrolni pregled na kojem mi vadi šavove te mi daje daljnje upute za oporavak. Na tom, a i svakom idućem pregledu, dočekuje me sa iznimnom srdačnošću i toplinom.
Ono što dr. Čengića čini posebnim je njegov individualni pristup koji pacijentu daje osjećaj sigurnosti te visoka razina stručnosti koja je vidljiva na prvi pogled. Za dr. Čengića od mene samo riječi hvale!

Pacijentica:
Ena Martinović

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Krešimir Doblanović

Nakon brojnih posjeta razlicitim zagrebackim stomatolozima odlucila sam se za ugradnju implatanata u zagrebdental-u kod obitelji Doblanović.
Htjela bih naglasiti da sam odusevljena prije svega njihovom strucnoscu,pristupacnosti i profesionalnoscu.Posebne zahvale dr.Krešimiru Doblanoviću koji je vrhunski profesionalac a s druge strane tako skromna osoba..Sve želje su mi ispunjene i zubi napravljeni fantastično!
Preporučam ih svima.
Gospođa Ivkić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jolanda Kanižaj-Rajković

Odlicna, draga i susretljiva. Pravi strucnjak.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirna Munitić

Neljubazna, prepotentna i precijenjena. Apsolutno sam nezadovoljan ucinjenim i odnosom prema meni kao pacijentu. Ne preporucam nikome.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu