Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: urolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Tomislav Kuliš

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Ognjen Kraus

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Franjo Jurenec

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Damir Šimunović

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Grad Dubrovnik

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Damir Puškar

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jelena Schwenner-Radovniković

Dotična gospođa bila je jako nestručna i neljubazna prema mojoj majci. Nije uspjela jednu običnu upalu mjehura sanirati. Samo je uzela novce i brojila minute da joj sto prije izađe iz ordinacije. Uglavnom za nekih 2000 kuna nije napravila nista uz komentar da je moja mama vjerovatno niske tolerancije na bol, što god to značilo... nakon toga izliječio ju je čaj časne Ljubice iz Posušja koji je platila cca 100 kuna! Pametnom dosta o ekspertizi liječnice.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Igor Tomašković

Trebao sam se liječiti kod drugog doktora (po preporuci )ali mi je nešto govorilo da to ne bi bio dobar izbor i obzirom da sam prije nekoliko godina se kontrolirao kod Dr.Tomaškovića izabrao sam njega za operativni zahvat i hvala bogu sve je prošlo dobro i pokazalo se da sam donio pravu odluku.Što reći o Dr.Tomaškoviću? Stručan,smiren,ulijeva sigurnost,vodi brigu o pacijentu čak ako nije i prisutan. Sve najbolje o liječniku i toplo Vam ga preporučujem

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Goran Štimac

Ne želim komentirati njegovu stručnost ali odnos prema pacijentu ću vrlo rado.Bio sam više puta hospitaliziran imam iskustva u ophođenju sa liječnicima, no moje iskustvo sa njime je za svaku kritiku.Postoperativno sam dobio temp. i na intenzivnoj njezi sam ga samo upitao da li je potrebno započeti sa antibiotskom terapijom (obzirom na dosadašnje iskustvo a i pravila naročito za slučaj bolničke bakterije) no on mi je sa udaljenosti desetak metara a da me čak nije ni vidio dao čudan odgovor u tri rijeći, uglavnom da nije.Petnaestak minuta kasnije u viziti mi je na isti upit Dr.Grubišić odgovorio da je potrebno i odmah mi je pripisao antibiotik i hvala bogu temp. je nestala za dva dana i nisu bile nikakove postoperativne komplikacije.Za istaknuti je da neki od pacijenata na tom odjelu traže posljednju šansu za život,odnos koji sam opisao svakako ne ohrabruje ali desetak minuta kasnije mi je došao Dr.Marinić i pola sata ,stručno,ljudski mi sve objasnio vezano za moju bolest.Dakle ovdje dajem primjer dva liječnika sa pozitivnim odnosom a i dijagnostikom i danas sam sretan što me nije liječio Dr. Štimac a trebao je, no izabrao sam pravog liječnika sa svim karakteristikama izvrsnosti a o njemu ću se očitati pod njegovim imenom.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Miroslav Tomić

Dr Tomić je liječnik kakvog možete poželjeti,stručan,kulturan.ljubazan i rado će vam sve objasniti čak ako niste njegov pacijent, no nažalost nisu svi takovi ali sva sreća da je velika većina na odjelu upravo takova.Sve čestitke na izvrsnosti u svakom pogledu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Kristian Krpina

bio je veoma ljubazan i zainteresiran da se upozna sa problemom i bolešću. Posvetio je više vremena nego njegove kolege za pregled (cistoskopija) - muška osoba i nije bilo osjećaja "kao da smo na traci u tvornici u serijskoj proizvodnji". Pokušao je objasniti nama kao laicima dijagnozu jednostavnim riječima

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu