Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Uz uređaj Vectra saznajte kako ćete izgledati nakon estetskog zahvata

  • Objavljen: 19. Rujan, 2017
16565_Vectra.jpg
21350_dr.Dinko_i_konzultacije.jpg
9162_dr.Dinko_i_konzultacije_2.jpg
2885_dr._Dinko_Bagatin.jpg

 

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, u Poliklinici Bagatin biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti i tehnologiji. Uvođenjem VectraXT 3Dfotosimulatora dobili smo neizostavan alat pri konzultacijama s za estetske zahvate. Konzultacije naših pacijentica s kirurgom najvažnija su stavka kod bilo kojeg estetskog zahvata, a zahvaljujući novom fotosimulatoru u mogućnosti smo zajedno s pacijentima i pacijenticama doći do željenog rezultata, u skladu s realnim očekivanjima.

Vectra XT 3Duređaj se sastoji od šest kamera u visokoj rezoluciji koje istovremeno na ekranu produciraju oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Ultra visoka rezolucija i kamera u boji te vlastiti sustav rasvjete, omogućavaju optimalne fotografije lica, grudi i tijela što nam pomaže u stvaranju projekcije rezultata. 3D prikaz koji se zatim vidi na ekranu rezultirat će zadovoljstvom dobivenom uslugom, a siguran sam, i krajnjim rezultatom zahvata.

Na ovaj način uvelike olakšavamo donošenje odluka o estetskim zahvatima našim pacijentima, a nama kirurzima olakšano jeispunjenje njihovih zahtjeva. Pacijentice i pacijentisada su u mogućnosti unaprijed, prije samog zahvata, vidjeti i ispitati finalan rezultat promjene na svome tijelu nakon što se podvrgnu estetskom zahvatu. Time su njihova očekivanja postala puno realnija, a sam proces donošenja odluka puno lakši.

Tehnologija je dostupna zainteresiranima za zahvate podizanja grudi, povećanja grudi, zakorekciju nosa, za popunjavanje bora ili vraćanje volumena licu dermalnimfilerima, kao i za liposukciju određenih dijelova tijela.

Osim što je obavezan prvi korak, slikanje na VectraXT 3D uređaju služi nam i za kontinuiranopraćenje oporavka kod estetskih zahvata. Očekivanja pacijenata su realnija, a kontinuirano praćenje omogućava i brzu reakciju. 

 

 

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Donji Grad /
  • Poliklinika - Bagatin /
  • Kneza Višeslava 14/II
  • Telefon: 01/461-0225
  • e-pošta: info at poliklinikabagatin dot hr
  • komentara: 40,
  • ukupno ocjena: 134
5
Pogledajte sve objavljene članke