Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Vesna Bubić (stomatolog)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
  • Razina pomoći: 1 (2)
  • Ljubaznost: 1,5 (2)
  • Vrijeme čekanja: 3,5 (2)
  • Osoblje: 1 (2)
  • Zakonitost i etičnost: 0% (2)
1,6
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Komentirani doktor: Vesna Bubić

Radi ofrlje, ispadaju joj stvari dok radi, ništa mi ne govori što radi, a ja ju ne mogu ni pitati kad mi stavi sve instrumente u usta. Onda mi je popravljala zub bez da mi je rekla koji i zbog čega i stavila mi sivu plombu bez da je pitala želim li platiti bijelu (što želim). Kad mi je izvadila sve instrumente iz usta pitala me samo kad ću doći opet, ni tad mi nije ništa dok ju ja sama nisam pitala. wtf

Poslije sam išla na stomatološki pa mi je studentica tamo htjela zamjieniti tu sivu plombu (kod njih su bijele besplatne) , ali kad je otvorila i slikala zub vdijela je da mi korijeni nisu dobro napunjeni te da tu uopće ne bi trebala imati plombu dok se to ne napravi ispravno.


Osim toga vrlo je arogantna prema svojim pacijentima. To su mi i drugi koje poznajem da su išli kod nje. Vidim po pristupu prema svojem osoblju da je uljudna pa očito nije problem u neznanju komuniciranja već se drži iznad pacijenata pa ne zna dat informacije bez osuđivanja i vrijeđanja.

Užas, moj savjet je da se prebacite drugdje, možda mislite da dobro radi, ali kad tad će Vam se obiti o glavu takav ofrlji rad.

  • 1
  • 0
  • 1

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2018. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu