Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Vesna Kolar (dermatovenerolog)

Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja Adresa: Vrabečak 4 Radno vrijeme: Pošaljite nam informaciju o radnom vremenu ordinacije. Telefon: 01/3456-947 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 2,75 (8)
 • Ljubaznost: 3 (8)
 • Vrijeme čekanja: 2,13 (8)
 • Osoblje: 3,13 (8)
 • Zakonitost i etičnost: 62,5% (8)
2,9
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Kod dr Kolar bio sam dva puta u roku godine dana, jedanput zbog svojih problema, a jedanput zbog sinovih. Doista nisam primjetio ništa od svih ružnih komentara koji su ispisani kao ocjena njezinog rada.
Istina je da nema naručivanja, istina je da je pregled gotov isti dan. Istina je da je sestra ljubazna, odgovara na pitanja i molbe potpuno normalnom komunikacijom. Kad god sam zvao na telefon javila se. Zvao sam obično izmedju 8 i 8.30
Istina je i da se čeka, ali ako želite dijagnozu isti dan, morate biti malo mudriji da ne čekate, ili da čekate manje. Nitko ne ulazi preko reda. Potrudite se i razmislite.
Dr Kolar je stručna i savjesna, prema pacijentima se ophodi kulturno. Mala zamjerka s moje strane je da nema baš smisla za humor, siguran sam da to uopće nije bitno. Bitno je da smo traženu uslugu dobili isti dan, da nemam sumnje vjerovati u njezinu stručnost, jer je dijagnoza i liječenje nakon prve posjete proteklo OK. Ne znam što rade drugi doktori da zasluže puno višu ocjenu, da li se dodvoravaju pacijentima štoli?
Mislim da smo još uvije veliki samoupravljači, da se jednostavno ne želimo držati regula tj. reda u čekaonici i provoditi terapiju koja bi rezultirala izlječenjem, ili barem zalječenjem, pa smo spremni bacati drvlje i kamenje na one koji to poštuju I propisuju. Za one koji žele dijagnozu stručnjaka isti dan, BESPLATNO, bez velikih komplikacija, TOPLO PREPORUČAM.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Ordinacija dr. Kolar radi bez naručivanja već se dođe u ordinaciju i čeka red. Takav sustav meni odgovara, ako imam problema znam da već isti dan mogu znati što se događa. Uzmem knjigu i pričekam u čekaonici svoj red.
Čitajući ocjene na ovome portalu moram reći da sam bila blago nervozna zbog napisanih loših ocjena pa sam joj u ordinaciji uskakala u riječ i ispravljala ju no unatoč tome bila je izuzetno staložena i smirena te mi opetovano govorila da će mi sve objasniti - što i jest. Kad je vidjela kako mi je nelagodno, nasmiješila se. Uputila me točno što i kako trebam raditi.
Sestra je također bila pristojna i smirena cijelo vrijeme, bez problema je odgovarala na sva pitanja koja su pacijenti imali.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Ako želite saznati što vas mući i što vam je onda definitivno idete na krivo mjesto.
Bahata i napuhana doktorica i nesposobna neljubazna sestra zaslužile su čistu nulu.
Nakon što sam cijelo jutro s djetetom provela čekajući primadonu da nas primi budući je ona toliko važna pa ne prima narudžbe ( pretpostavljam da joj se ego diže pogledom na punu čekaonu),nije se udostojila niti pogledati problem a kamo li da je približno pogodila dijagnozu.
Ovakvi ne doktori kvare naše zdravstvo i treba ih ukloniti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Jednom rjecju - katastrofa. Cekala sam gotovo 3 sata da bi dobila povrsan pregled i totalnu nezainteresiranost od strane doktorice. Doslovno sam morala izvaciti odgovore iz nje i postavljati brzo potpitanja, a trebalo bi biti suprotno. Na moje pitanje vezano za kozni problem nije mi dala apsolutno nikakav odgovor i s punom odgovornoscu mogu ustvrditi da je nestrucna. Jos uvijek sam bijesna i nezadovoljna zbog tolikog cekanja i nedobivanja makar osnovne informacije. U sirokom luku zaobilaziti ovu ambulantu, ako ste u mogucnosti radije platite pregled da vam netko posveti vise od 4 minute, koliko je meni bilo posveceno nakon 3 sata cekanja !!!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Poštovanim čitateljima ovog zaista korisnog portala za procjenu i doktora i iskustava pacijenata sa njima, mogu samo reći "sve se vraća i sve se plaća jednom" ,figurativno naravno.
Evo igrom slučaja, baš mi kolega na kavi govori o iskustvu sa dotičnom gospođom Kolar.
Isprva nisam znao o kome govori, ali kad je spomenuo dermatologicu u domu zdravlja Vrapče, sve mi je bilo jasno.
S istom sam imao 3 brojkom ili ako Vam je draže tri-slovima neugodna iskustva.
Zadnje prije pola godine. Gospođa mi se prepotentno nametnula omalovažavajući i vrijeđajući 2 od ta moja 3 susreta s njom( jedan put mi se samo obraćala sa visoka i bahato me se riješila). Unatoč što mi je prijašnji dermatolog tražio dodatne briseve i pato-histološke) analize, Dotična se našla biti uvrijeđena na samo moje spominjanje neke dodatne pretrage.
Također moram naglasiti vrijeđanje na spolnoj osnovi što (iako sam hetero) i unatoč tomu što me inače takve stvari ne smetaju, ne očekujete da ćete doživjeti ponižavanje i omalovažavanje od strane specijaliste doktora dermatologije, koji bi vam trebao pomoći tretmanom, savjetom tj. preporukom, lijekom ili nekom dodatnom pretragom itd...
Umjesto svega navedenoga, doživio sam neugodnosti od strane doktorice, tako da mi je ostao gorak okus još dugo( a imao sam na žalost/sreću osip na splovilu tj.običnu fungu od pada imuniteta pa pretpostavljam da razumijete moju ljutnju i ogorčenje) .
Također ne trebam napominjati da je Dotična pogriješila i u terapiji isto.
Srećom sam otišao na Šalatu i u njihovoj dermatološkoj ambulanti dobio i pravu dijagnozu i lijek.
Jedan drugi prijatelj i njegova sestra su imali gotovo pa identične situacije sa istom doktoricom.
Danas kad sam čuo od kolege (koji od ranog jutra koristi rječnik i gestikulacije koje se ne uče u školi) o kojoj se doktorici radi, nisam mogao a da ne objavim ovaj post.
Nažalost kolega se nije osudio sam isto učiniti, ali zato postoji poetska pravda jer nikad nisam komentirao ni jednog doktora, a svakako sam mogao (baku i strica su mi pogrešno liječili i sa smrtnim ishodom), dok nisam čuo ovo od kolege, za što uopće i ne sumnjam s obzirom na neugodnost koju sam doživio.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu