Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktor Štimac pruža 10% popusta na jednu potrebnu uslugu po dogovoru novom pacijentu koji se ovdje prijavi.
PRIJAVITE SE OVDJE!

Vrhunac trajnog fiksnog rješenja suvremene oralne kirurgije

  • Objavljen: 27. Ožujak, 2019
30274_Izrezak2.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All-on-4 metoda najefikasnije je rješenje kod potpune bezubosti. Oduševljava stomatologe i pacijente svojom brzinom, jednostavnošću i prirodnim osjećajem u ustima.

 

Pogon na sva četiri - implantata

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri zubna implantata. Ovaj zahvat pod lokalnom anestezijom, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete stomatologu.

 

 

Za koga se preporučuje All-on-4?

 

Metoda All-on-4 idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im preostali zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi ih. Pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti.

 

Što je kost zdravija i kvalitetnija, to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako ona nije dovoljno dobrog volumena, postoji mogućnost uspješne All-on-4 metode ugradnje.

 

Najveće prednosti metode su brzina ugradnje i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata. S obzirom na to da koristi najmoderniji implantološki pristup, nema boli, oteklina niti štete za organizam.

 

Postupak koji je brz, bezbolan i siguran za pacijenta

 

Za All-on-4 metodu potrebna su ukupno 3-4 mjeseca s otprilike 2-4 dolaska u ordinaciju, ovisno o dentalnoj situaciji pacijenta. Zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom. Ugradnja jednog implantata traje oko 15 minuta što znači da će prvi posjet, koji uključuje eventualno vađenje zuba, ugradnju 4 implantata, davanje anestezije i razgovor sa specijalistom trajati samo 2 sata.

 

Isti dan u roku nekoliko sati ili dan kasnije, pripremaju se privremeni zubi koji se učvršćuju na ugrađene implantate. Njih se nosi za vrijeme dok se ne integrira zubni implantat u kosti, a normalno žvakanje je moguće odmah isti dan. All-on-4 se u potpunosti završava nakon tri do četiri mjeseca, kada prođe proces osteointegracije. Nakon tog perioda pacijent se vraća u ordinaciju kako bi mu se izradio i postavio trajni fiksni rad.

 

Najveća nagrada je zadovoljni osmijeh

 

All-on-4 je zaista kratak i elegantan tretman. Zahtijeva svega par sati za potpuni oporavak usta, a pacijent se kući vraća s novim osmijehom - već isti dan. Estetski također daje izvanredne rezultate jer osigurava i lijep i pravilan zubni niz. Novi zubi omogućuju jednostavno održavanje oralne higijene, a osjećaj žvakanja je potpuno prirodan.

 

Želite li saznati jeste li baš Vi kandidat za All on 4 metodu ili imate više pitanja? Kontaktirajte nas.

 

 

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Trešnjevka - sjever /
  • Centar dentalne medicine Štimac /
  • Nova cesta 3
  • Telefon: 01/363-3602
  • e-pošta: info at drstimac dot com
  • komentara: 41,
  • ukupno ocjena: 198
4,99
Pogledajte sve objavljene članke