Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Vukovarsko-srijemska županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Domagoj Marinić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Mario Malnar

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Općina Ivankovo

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Davor Bandić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Martina Krmek

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragana Vilušić-Dujmović

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 13, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Marija Sotinac

Doktorica je super, ljubazna je, dijagnoze su joj točne i ne radi robotski.
Sestra je većinom ljubazna, samo nekada je opere žuta minuta, pa joj je kriva i trava što je zelena.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Boris Đurić

NAJLJUBAZNIJI DOKTOR U VUKOVARSKOJ BOLNICI.SVE POHVALE ZA DR.ĐURIĆA.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Arnautalić

Moja najbolja dr. Arnautalic Ljilja je stvarno najbolja kao lijecnica, kao covjek, uvjek vesela, raspolozen, docekuje me i ostale sve pacijente s osmjehom puna pozitivne energije. Njen pristup svim pacijentima pa naravno i meni je prihvatljiv za svakog ponaosob, kao lijecnica je izvrstan strucnjak u svom poslu takvu ocjenu dajem iz vlastitog iskustva a i iz iskustva drugih njenih pacijenata sa kojima sam kontaktirao. Primjer pravog lijecnika kojeg mozemo samo pozeleti, takve treba ovo drustvo cuvati,cijeniti i stimulirati njihov daljnji razvoj i napredak u struci. Vjerujem da je to moguce i potrebno Zakonskim putem regulirati, zdravstvo u drustvu kao i prosvjetu treba staviti na prvo mjesto jer to je jedan od temelja ovog i svakog drustva. Siguran sam da normativ broja pacijenata treba smanjiti da bi postigli sve detaljno pregledati, konstatirati dijagnozu i lijeciti pacijenta ili uputiti u ustanovu ako je to potrebno gde mu se moze pruziti adekvatna pomoc po procjeni lijecnika.
Pratece medecinsko osoblje - medicinska sestra je takodje veoma ljubazna, uvjek raspolozena, nasmijana i spremna dati onu osnovnu pomoc koja je potrebna pacijentu, saslusati svakog pcijenta i udovoljiti njihovim zahtjevima.
Sve pohvale za moju najbolju doktoricu Arnautalic Ljiljanu, koja mi je mnogo puta pomogla da pobjedim svaku bolest ili problem, /hernija, slijepo crijevo,zuc, glasnice itd./ prvenstveno lijepim rijecima a tek onda adekvatim lijekovima i zahvatima, ali mislim da mi vise pomaze lijepim rijecima, uvjek spremna da me saslusa i pronadje adekvatan odgovor vrijedan vise od lijekova.
Sve pohvale za moju najbolju doktoricu, ovo drustvo treba cuvati takve strucnjake da nebi otisli dalje gde se takve osobe i strucnjaci cijene u svakom pogledu vise i adekvatno nagradjuju.
l.p. za moju najbolju doktoricu Arnautalic Ljiljanu i sestru Melitu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Pušara

I doktorica i sestra su uvijek ljubazne i srdačane, spremne sve saslušati i pomoći. Doktorica se potpuno posvećuje pacijentu, pazljivo sluša i sve objasni. Temeljita je, strpljiva i puna blagosti za svoje pacijente. Meni je mnogo pomogla i ima sve moje preporuke!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mislav Lešić

Iznimno detaljan...

Poruka administratora, 26. Svibanj, 2017. u 07:27 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podjelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu