Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Zdenko Kraljević (ginekolog)

Grad Zagreb / Črnomerec / KBC - Sestre Milosrdnice Adresa: Vinogradska cesta 29 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 3,75 (8)
  • Ljubaznost: 3,29 (7)
  • Vrijeme čekanja: 2,43 (7)
  • Osoblje: 3,43 (7)
  • Zakonitost i etičnost: 50% (6)
3,18
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Zdenko Kraljević

Moram reći da je dr. Kraljević možda dobar doktor ali se kao čovjek koji obavlja tu profesiju jako neprofesionalan i neodgovoran!!!!!!

Ne daj bože nikom stvari koje smo hvala ti bože preživjeli (ne njegovom zaslugom)

Komentirani doktor: Zdenko Kraljević

Ne bih htjela blatiti nečiju profesiju, ali etičnosti i pristup pacijentu svakako bih!
Sve je bilo dobro dok je moja trudnoća bila uredna i dok sam plaćala svaki pregled u privatnoj ordinaciji dr. Kraljevića. Kad sam hospitalizirana, od spomenutog ni traga ni glasa! Po meni to nije u redu od doktora koji vodi trudnoću, ali isto tako mislim da su se u mojem slučaju stvari super posložile. Tko zna kako bi bilo da me on pratio dalje i porodio.
Umijesto toga dospjela sam u ruke dr. Vukovića koji je krasam čovjek i veliki profesionalac. Objasnit će svaku situaciju i nedoumicu, a ne kao Kraljević, mahati rukom na upit i bacati fore kad želim informaciju.
Dakle, spomenuti dr. Vuković je zahvalan što sam unatoč groznoj trudnoći i komplikacijama na kraju imala predivan porod i pozitivno iskustvo! I najbitnije; živo i zdravo dijete!!!
Zahvalna sam i njemu i ostalim divnim doktorima iz KBC - Sestre Milosrdnice! Posebno bih istaknula dr. Rudman koja je predivna i susretljiva žena, te vrhunska liječnica! Od ostalog osoblja, u najljepšem sjećanju mi je ostala secijalizantica, dr. Orsag koja također njeguje topli ljudski pristup, ali ne onaj odglumljeni i u smislu da će sve biti dobro (iako možda zna da neće). Hvala joj na svkoj lijepoj riječi, pristupu.... Ma ta njena kultura u pristupu pacijentu se već vidi kad te u prijemnoj ambulanti pogleda u oči i pozdravi, prije nego sjedne za pisaću mašinu.

Komentirani doktor: Zdenko Kraljević

Operirao mi je prije mjesec dana endometriozu.. Izvanredan kirurg i dijagnosticar!! Stručnog ali ugodnog pristupa prema pacijentu.. Zna se i saliti, ljubazan Sve bakice koje su operirane također izrazito zadovoljne. Dosla sam kod njega po preporuci i drago mi je sto sam dosla u njegove ruke, spasio mi je jajnike. Jedina mana je ta sto se u ambulanti dugo čeka na pregled, ali čovjek je i u ambulanti i u sali i u radaoni. Velika pohvala od mene!

Komentirani doktor: Zdenko Kraljević

Gost 4638 :

došla sam iz inozemstva roditi u HR, bila sam potpuno zdrava trudnica sa zdravom bebom. godinama sam bila kod doktora kraljevića..imala sam s njim dobar odnos sve dok nisam ostala trudna.nećete vjerovati ali u 21 stoljeću žene nose 10 mjeseci ako imate takvog ginekologa.bila sam trudna 46 tjedana, nikad mi nije gledao plodnu vodu nego me samo iz tjedna u tjedan naručivao na preglede naravno privatno. i svaki put uzeo novac za to.. nije se pojavio na porodu nego ga je vodio telefonski, umirala sam sve dok nisam zakurila 40 i dok mi dijetetu nisu prestali otkucaji..tada je nastala panika rodila sam na carski i djete mi je još mjesec dana bilo u bolnici s krvarenjima u mozgu...na moje ogorčenje tretmanom i odnosom prema pacijentu koji je bio blago rečeno nehuman, njegov komentar je bio...a desi se! strašno, zgrožena sam, ne patim od kraljevskih tretmana ali zbog pohlepe i neprofesionalnosti ovog doktora skoro sam umrla i ja i moje dijete. sad si mislim da sam trebala roditi vani jer su ovakve situacije tamo znanstvena fantastika..eto ljudi...novci i privatni doktori nisu garancija za ništa!nikad više!

Drago gospodo,
Ja se ne bih slozila sa Vasim komentarom...
Za dr.Kraljevic...Tu je sigurna sam doslo do nekog nesporazuma,a i sami pisete,da se dugo poznajete,i da niste imali povjerenja u dr.i njegovu sposobnost,nebi sigurni iz inozemstva dosli u HR.
Moje iskustvo sa dr.Kraljevic je:
Vrlo susretljiv,jako strucan sa svojim velikim iskustvom.....
Rijesit ce svaki problem i uliti povjerenje u svoj rad...
Vodi racuna o tome,sto je pacijenticama najbolje,najbezbolnije i najefikasnije....Bila sam kod njega i privatno i u bolnici,tako da nema razlike svugdje je spreman pomoci,kako dr.tako i njegovo strucno osoblje!
Uvijek dostupan,ako ga nema,nace ti adekvatnu zamijenu,i sve OK.Jos jedanput sve pohvale za dr.Kraljevic,i svima ga preporucujem za one koji trebaju dobrog dr.

Komentirani doktor: Zdenko Kraljević

Gost 3950 :

Odličan kirurg.Samo riječi hvale.

Slazem se....!

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

Koliko je 8 - 4?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com