Razina pomoći 4,43 (7)
Ljubaznost 4,43 (7)
Zakonitost i etičnost 4,43 (7)
Vrijeme čekanja 4,29 (7)
Osoblje 4,43 (7)

Specijalistička ordinacija Dr. Milan Marković

 • placeUl. Šime Ljubića 12B, 21000, Split
  Grad Split, Splitsko-dalmatinska županija
 • access_time
  Pon-pet: 8:00h - 12:00h te 17:00h - 19:00h

Iskustva drugih

 • 10.3.2020. u 21:23 SATI
 • Korisnik: dusan-matijevic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Maksimalno sam zadovoljan angažmanom dr. Markovića pri pregledu. Bio je : ljubazan,susretljiv,zna saslušati pacijenta,jednostavno objašnjava stanje...sve u svemu 10/10.

 • 25.7.2019. u 7:12 SATI
 • Korisnik: mikimouse11
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Voli svoj posao, što pokazuje kako vremenom provedenim s pacijentom, tako i obavljenim poslom. Zbog njegovog načina ophođenja je moj oporavak i mentalno i fizički bio puno brzi! Djela govore više od riječi. Doktor ima široko znanje i koncentira se na prevenciju. Puno Vam hvala doktore!

 • 29.12.2018. u 9:48 SATI
 • Korisnik: Andy
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Gospodinu Milanu Markoviću sam doveo svoju majku na pregled zbog gastroenteroloških i endokrinoloških problema, konkretno- problema zatvora i problema koji smo samo nagađali da se radi o štitnjaći. On je u točno 21 minutu pregledao više organskih sustava ( to znam jer me na kraju pozvao da mi sve kao sinu pojasni) i utvrdio da je stanje bubrega, gušterače, slezene, mokračnih puteva, spolnih organa sasvim uredno.... i da ima herniju vrlo veliku što smo od prije znali. Pitao je jeli pila Planinski čaj i nakon negativnog odgovora prepisao spazmolitik. To je bio gastroentološki dio. Na djelu o štitanjači utvrdio je da je jako valika i da ima limfne čvoriče veličine najviše 2,3 mm lijevo i desno. To je bilo to i napisao je da mora obaviti dosta pretraga. Uglavnom, očekivali smo da će doktor moju majku voditi u terapiji ako se pojave problemi u nalazima. Isto tako je rekao da nalaze krvne obavimo u obližnjem privatnom laboratoriju, što je 800 kn i što smo i napravili. On je za 30 min koliko je pregledao sve moguče organske sustave naplatio 300 (endokrinološki)+ 300( gatroenterološki) =600 kn Kada sam ga nazvao i rekao da molim da protumači nalaze koje sam mu poslao mailom rekao je da je na Kupresu i da se on SA TIM NEMA VIŠE NIKAKVA POSLA. Uglavnom, ja ne znam kako ova osoba može uopće pomisliti dobiti nagradu naj doktor. On je neodgovorni, pohlepljivi liječnik koji izmiće svim kontrolama medicinske struke i specijalističke diferencijacije i nastoji svojim površnim znanjem svega i svačega pomalo ali ipak premalo ne ući u dubinu problema već se držati točno iznad površine. To niti jednom pacijentu nije u interesu, tj. ćuti dobre stvari i opće fraze već realnost ma kako gruba ili lijepa ona bila.

 • 9.9.2018. u 5:20 SATI
 • Korisnik: nana44
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za svaku preporuku!! Sve objasni,nasmijan,ljubazan,pristupačan!! Nakon lošeg iskustva s drugim doktorom, dr Marković je brzo prepoznao moj problem, i prepisao mi odgovarajući lijek koji je riješio moj problem. Moja topla preporuka...

 • 30.1.2018. u 12:45 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Izvrsan, stručan, predivan, ljubazan doktor! Vrlo je profesionalan doktor i posao obavlja odlično te ulaže puno truda u svoj rad.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Milan Marković

(internist)