Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad

Prikaži:
Bolje rangirani

Dinko Bagatin

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 40, ukupno ocjena: 124

5,00

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 33, ukupno ocjena: 100

5,00

Davor Matković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 29, ukupno ocjena: 40

5,00

Davor Ćurković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 17, ukupno ocjena: 39

5,00

Iva Stasiow

Specijalizacija: psihoterapeut

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 16, ukupno ocjena: 35

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vladimir Šalamon

Bio sam nedavno u ordinaciji Šalamon i moji utisci su više nego dobri. Dr. Šalamon vrlo je stručan i korektan, sestre vrlo uslužne i ljubazne. Cijeli ambijent orinacije odiše mirom što je vrlo važno za nas pacijente. Svaka čast

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Branislava Čilić

Liječnica je krasna. Izuzetno profesionalna, ljubazna, ne štedi na vremenu kod pregleda, uvijek maksimalno posvetila vremena mojim pitanjima i strahovima...., doktorica sa puno znanja kojega koristi u praksi! Jednom riječju HVALA za sve godine brige i strpljenja, sve same hvale za nju!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Medić

Nikako da se jave na telefon, po tjedan dana zovem, a tablete mi hitno trebaju na recept

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tomislav Ribičić

Najbolji doktor kojeg sam upoznla. Savršen primjer kako jedan odgovoran lječnik treba pristupiti djeci i nama roditeljima. Neizmerno cijenim njegov trud , znanje , izvrstan pristup, stručnost, ljubaznost,brižnost za svoje malene pacijente, komunikaciju ,... kod prve kontrole koju smo imali ostavio je na mene ( nemoćnog roditelja ) vrlo pozitivan i siguran stav , znala sam duboko u sebi da će mom djetetu pomoći.
Naime 2016. godine , nakon učinjene magnetske rezonance desnog koljena , ustnovljeno je da Andrej, tada 6 godina, ima puknuće medijalnog meniska sa "bucket handle" rupturom i rupturu prednjeg križnog ligamenta što je iznimo rijetka ozljeda za njegovu dob. U Hrvatskoj najmlađe dijete s takovom ozljedom i prvi slučaj šivanja meniska na djeteu od 6 godina. Zahvat je učinjen u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Od srca mu veliko HVALA.
2019. nakon nezgodnog pada tijekom igre ponovno je Andreju pukao menisk sa "bucket handle" rupturom. U vrlo kratkom roku BEZ ČEKANJA na operaciju dr. Ribičić ponovno uspjeva sašiti menisk. Nakon operativnog zahvta šivanja meniska doktor mi donosi dobru vijest će pokušati nakon što se Andrej oporavi vratiti prednji križni ligament na njegovo mjesto. Imam puno povjerenje u njega i sigurna sam da će i ovaj zahvat uspješno odraditi. Znam da je moje dijete u dobrim i sigurnim rukama. Posebno se moram zahvaliti i ljubaznim sestrama na odjelu koje su uvijek spremne pomoći, ljubazne i pristupačne.
Nemam tih riječi kojima bi mu mogla zahvaliti što je učinio za moje dijete i za našu obitelj.
Šteta što nema u Hrvatskoj više takvih lječnika!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Katalinić

Mladi stomatolog koji odlično radi i zna svoj posao. Odličan doktor, prije svega dobar čovjek, lijepo odgojen čovjek i iznimno susretljiv svim pitanjima na koja odgovor daje laički kako bi sto lakše shvatili sve. Vrlo profesionalan, kulturan prije svega. Etičan, profesionalan, stručan, s punim povjerenjem mu se može doći na pregled i intervenciju bilo koje vrste.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu