Razina pomoći 3,20 (10)
Ljubaznost 2,80 (10)
Zakonitost i etičnost 3,00 (10)
Vrijeme čekanja 2,60 (10)
Osoblje 2,89 (9)

KBC Zagreb - Jordanovac

 • placeJordanovac 104
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 29.10.2019. u 19:56 SATI
 • Korisnik: korisnik33816
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za doktoricu Gordana Drpa sve pohvale ljubazna odana razumna jednostavno sve naj naj izuzetno jako dobra doktorica sve pohvale

 • 15.5.2019. u 13:50 SATI
 • Korisnik: DS
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno ljubazna i predana poslu!

 • 20.10.2017. u 17:57 SATI
 • Korisnik: jasmina
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nazalost, slozit cu se sa mnogima da Dr, Drpa nije obavila profesionalno posao kad je moj otac Mile B. bio na Jordanovcu. Na najnehumaniji nacin je izjavila da moj otac treba da trazi svecenika, a ne doktora., i da zar on ne zna od kakve bolesti boluje? Vrlo surovo mu je oduzela pravo I na onaj najmanji komadic nade koji mu je bio preostao. Pa da li doktor na tako ruzan nacin mora da vam kaze na cemu ste? Pa zar nema neki malo humaniji nacin? Bilo bi ljudski da osoblje koje u Jordanovcu njeguje uglavnom teske bolesnike ima barem minimalnu dozu paznje i saosjecanja sa tim pacijenitima i njihovim porodicama.

 • 15.6.2017. u 19:50 SATI
 • Korisnik: gabi24
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najneljubaznije, najnečovječnije stvorenje (ljepše od ovog ne ide) koje sam upoznala u medicinskoj branši. Način na koji je ocu i meni obznanila njegovu dijagnozu, način na koji mu je potopila svaku nadu u ozdravljenje/produljenje života i ubila volju za istim je ravan...ma ne želim to ni napisati. Unaprijed žalim svakog tko dopadne njoj u ordinaciju. U stvari žalim svakog tko mora na Jordanovac. Gospoda Drpa je bez takta, bez ljudskosti, bez empatije, a radi na odjelu sa onkološkim pacjentima i susreće se sa njihovim obiteljima bez ijedne tople riječi, pogledom u kojem možete pročitati samo želju da vas čim prije makne iz vidokruga. Ni ostali doktori sa tog odjela nisu ništa bolji. Žalosno da ispred imena nose titulu dr.

 • 19.2.2017. u 21:35 SATI
 • Korisnik: Katarina
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja

Na žalost, moram se složiti sa negativnim komentarima o ovoj doktoricu. Totalno neprofesionalan pristup, arogantna i neljubazna. Liječila je moju majku, sda pokojnu, koja me je svaki put nakon izlaska iz bolnice pitala što znače njeni nalazi. Jednom prilikom sam postavila pitanje i dobila odgovor, pred majkom, 'Vi ste tu da olakšate zadnje dane života vašoj majci, a ne da svojim pitanjima ugoržavate moj i njen odnos'. Samo zbog mame joj nisam odgovorila u istom tonu, jer mi se zapravo prijetila. Bezobrazna, bahata i bez ikakvog razumijevanja za pacijente. Svi komentari pacijentica koji su na žalost njeni pacijenti a koje su bile sa mamom u bolnici o njoj su negativni. Nemam komentara kako bih je opisala;netko je komentirao kako je to žena koja nije za posao koji obavlja i sa tim se potpuno slažem. Ona ne bi trebala biti liječnik uopće..

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Gordana Drpa

(pulmolog)