Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Osječko-baranjska županija / Grad Osijek

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivan Koprivčić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Hrvoje Černohorski

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Damir Margaretić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Lada Zibar

Specijalizacija: nefrolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Ladislava Zec

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Oliver Pavlović

Sve pohvale i puno hvala dr Oliveru Pavlovicu na brzoj reakciji ,dijagnozi i rjesenom operativnom problemu ! Stanje nakon hospitalizacije je vise nego zadovoljavajuce .Sretna sam sto grad Osijek ima takav strucan kadar.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Siniša Šijanović

Prezadovoljna profesorovom strucnoscu i pristupom. Profesionalac prije svega. Pacijenti trebaju razumjeti da je prof. zauzet na vise strana i ima nepredvidive situacije tijekom radnog vremena te nema druge nego ga pricekati. Mislim da je najbitnije drzati se uputa koje dobijemo. Sve pohvale i profesoru i njegovu timu na MPO odjelu u Osijeku. Mislim da daju sve od sebe.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sabina Galić

plava :

Pozdrav, gdje se trenutno nalazi ordinacija doktorice?

Pozdrav, ordinacija se nalazi u ulici Antuna Kanižlića 48a, u zgradi apoteke Tripolski.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Lidija Prpić

Odlicna,divna,profesionalna!Svida mi se dok radi,prica sto radi i sto ce raditi,ako boli,da dignem ruku,stvarno je stvorena za taj posao i ne mogu si zamisliti nikoga drugoga osim nje,jer prije nje sam dozivljavala samo losa iskustva sa stomatolozima,pogotovo sa doktorom Sverom,a i mnogi drugi,na zalost,ali srecom,taj doktor je davnih dana otisao u mirovinu,hvala Bogu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Pajančić-Brkić

Naj,naj,naj,naj bolja doktorica opce prakse bila ikada,draga,susretljiva,profesionalna,komunikativna,posveti se pacijentu ne 100,vec 200%.Sjecam se da sam kao dijete crtala,p joj nosila nacrtano,ali nisam bila jedina,mnogi su to radili,cijela moja obitelj je bila kod nje,ali eto,na zalost,otisla je prije 2 godine u mirovinu,to mi je bas tesko palo,jer sam otkako znam za sebe bila kod nje,a vjerujem da ni drugim njezinim pacijentima nije bas lako,jer je stvarno doktorica samo za pozeljet,da su barem svi takvi poput nje,nije da me moraju ispitivati kako su moji kod kuce,da li je sa sestrinom bebom sve u redu,da li trebam recept za neki lijek,kada se sretnemo na ulici da me pita kako sam,da li su mi moji zdravi,da pozdravim svoje,ali neki doktori jednostavno nisu u toku dogadanja,kao da u nekim slucajevima nisu tu,kao da necuju,ne vide,ali doktorica Vesna Pajancic Brkic je bila sve to i sve ispitivala,sve pamtila,sve cula,vidjela,jer je bila usredotocena na ono o cemu se radi i prica,a ne na jedno cujem,na drugo jos brze izade,obozavam V.P.Brkic.Dan danas kada se sretnemo na ulici,jos uvijek me pita kako sam,jesam li zdrava,kako su moji!?Sto se tice sestre Zdenke,ista prica,otkako je pocela raditi u ordinaciji doktorice Pajancic,stalno je ista,susretljiva,komunikativna,saljiva,pristojna,njezna,uredna,zao mi je jedino eto,sto sam se prebacila drugom doktoru opce prakse nakon odlaska doktorice Pajancic,pa sestru Zdenku rijetko vidam,ali dobro,barem jos uvijek radi,pa znam gdje ju naci i vidjeti !

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu