Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

Andrijana Kovačić

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 38, ukupno ocjena: 180

5,00

Marta Krolo

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 30, ukupno ocjena: 140

5,00

Dinko Bagatin

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 40, ukupno ocjena: 124

5,00

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 33, ukupno ocjena: 100

5,00

dr.med.dent. Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 48, ukupno ocjena: 100

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Željko Duić

Odlican dijagnosticar, doktor koji temeljito obavlja svaki pregled i mislim da bi se mnogi doktori trebali ugledati na njega. Jednostavan, smiren, ljubazan doktor, gospodin, covjek. Vodila sam kod njega cijelu trudnocu i ponovo bi!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Barčan

Iskusan, profesionalan, susretljiv (sve se može dogovoriti), .... sve naj naj (profesionalac) . Odradi sve što može kao da se znamo dugo, dugo. Pravi Dr. biker.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ksenija Alar

Vrlo profesionalna s puno razumijevanja za pacjenta.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Pernar

Situacija:
Doktorica Pernar radi na zamjeni. Na vratima piše da radi od 7.00 do 13:30.
Meni treba uputnica za muža koji je nastradao na poslu (zdrobljen palac na nozi s trostrukim prijelomom). Dolazim u 13:05 jer muž nije znao da je njegova doktorica na godišnjem pa sam požurila da stignem na vrijeme kod zamjene.
Ne odgovaraju na zvono, ne odgovaraju na kucanje. Kad sam napokon uspjela ući u ordinaciju ispred koje sam stajala 15-ak minuta (otvorio je vrata majstor kpoji je morao izaći) kažu mi da sam nasilna jer sam duuuugo kucala na vrata i da će mi zvati policiju (kad sam rekla neka samo zovu, naravno da ni doktorica ni tehničar to nisu učinili jer zaista nisu imali razloga) i da uputnica za previjanje smrskanog palca koja je potrebna za Traumu nije hitna stvar, ako je jučer bio u Traumi kao hitan slučaj neka ode i sutra kao hitan slučaj. Još sam čula da lažem (ništa nisam lagala, samo da se zna). Uputnicu mi nije htjela izdati.
Imam 54 godine i bila sam u raznim situacijama i sama i s djetetom i s pokojnim ocem koji je umro u Osječkoj bolnici od teškog karcinoma bubrega s metastazama, ali ovakvo ponašanje nisam doživjela. Nigdje. Znala sam strpljivo čekati i po 8 sati na hitnom prijemu jer je bilo hitnijih slučajeva od mene, bez riječi žalbe. Ovakvo ponašanje u kojem se unutar radnog vremena objavljenog na vratima poziva na poruku s telefona koja je u opreci s onim što je napisano na vratima se još nisam susrela. U moje 54 godine nikada mi niti jedan liječnik nije odbio pomoći kada sam bila bolesna ili kada su moji bližnji bili bolesni. Doktorica Pernar je prva. Uputnicu za Traumu, ponavljam, nisam dobila. Posljedica toga je veliko usporenje u radu same bolnice u Draškovićevoj jer sada oni trebaju ili naplatiti pregled i previjanja ili napraviti uslugu bez uputnice i pokloniti dobru vjeru pacijentu da će uputnicu donijeti u roku od dan ili dva kako bi mogli izvršiti sve administrativne poslove koji su nužni za financijsko praćenje rada bolnica. Znači - doktorica Pernar je ugrozila prava pacijenta i otežala rad svojih kolega u bolnici.
Iz tog razloga dr. Pernar od mene ima sve negativne ocjene koje, molim, objavite jer ih je zaslužila.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Pavao Planinić

Sve pohvale i preporuke. Meni je odličan.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu