• doc.dr.sc. Hrvoje Gašparović
 • (kardiokirurg)
Razina pomoći 4,93 (14)
Ljubaznost 5,00 (14)
Zakonitost i etičnost 5,00 (14)
Vrijeme čekanja 4,79 (14)
Osoblje 4,86 (14)

O nama

Poliklinika Medicard prva je privatna specijalizirana kardiološka zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, koja na jednom mjestu objedinjuje vrhunsko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom sa jednim jedinim ciljem da svojim pacijentima pruži najviši standard svjetske kardiološke dijagnostike i terapije.

PEDIJATRIJSKA KARDIOLOGIJA
Dijagnostika urođenih srčanih grešaka u prenatalnoj (intrauterina ehokardiografija) i dječjoj dobi.

ADULTNA KARDIOLOGIJA
Dijagnostika i liječenje aritmija, koronarnih bolesti, postavljanje indikacije za ugradnju trajnih električnih stimulatora srca.

USLUGE ZA PROFESIONALCE I TVRTKE
Konzultacije i ekspertna mišljenja za pacijenate s posebnim profesionalnim opterećenjima i internističko-kardiološki pregledi za poslovne ljude u državnim i privatnim firmama.


O DOKTORU:

Doc. dr. sci. Hrvoje Gašparović rođen je 24. travnja 1973. u Zagrebu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu godine 1996. Opću kirurgiju specijalizirao je u Kliničkom bolničkom centru Rebro Zagreb.

Edukaciju iz kardijalne kirugije u najvećoj je mjeri je dobio u Harvardskoj Sveučilišnoj bolnici, Brigham and Women's Hospital. Od svojeg povratka iz Amerike 2004. godine radi kao kardijalni kirurg u Kliničkom bolničkom centru Rebro Zagreb. Godine 2006. stječe naslov doktora znanosti na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Doc. Gašparović je prvi kardijalni kirurg iz Hrvatske koji je položio europski supspecijalistički ispit iz kardio-torakalne kirurgije te je time stekao naslov Fellow of the European Board of Thoracic and Cardiovascular Surgeons (FETCS).

U periodu od kraja 2007 do travnja 2008 bio je vršitelj dužnosti Predstojnika Klinike za kardijalnu kirurgiju, KBC Zagreb. 2011. Godine izabran je u zvanje docenta na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno obnaša funkciju pročelnika specijalističkog zavoda za rano poslijeoperacijsko liječenje bolesnika pri Klinici za kardijalnu kirurgiju, KBC Zagreb. Njegov operacijski volumen je među najvećima u Republici Hrvatskoj.

Znanstvena aktivnost Dr. sci. Gašparovića je vrlo dinamična. Autor je oko 50 recenziranih radova o u međunarodnim časopisima. Također, autor je pet poglavlja u knjizi iz različitih područja kardijalne kirurgije, te voditelj jednog znanstvenog projekta Sveučilišta u Zagrebu.

Doc. Gašparović održava nastavu studentima u engleskom i hrvatskom programu studiranja pri Katedri iz Kirurgije, Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Medicard možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 13.11.2021. u 13:30 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Od svih pacijenata koje poznajem a bili su pacijenti dr. Gašparovića imaju samo riječi hvale za predanost pozivu brizi za pacijenta i uspjeha kod operacija.

 • 8.10.2020. u 14:17 SATI
 • Korisnik: korisnik39566
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnik koji je izuzetan dijagnostičar, ljubazan i susretljiv, uvijek spreman pomoći! Sad se spremam za napraviti kontrolu i cekati cu ako treba godinu dana samo da cujem njegovo misljenje ,jer samo njemu vjerujem. Ukratko – oduševljena!

 • 7.7.2020. u 10:34 SATI
 • Korisnik: korisnik38208
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bilo bi lijepo kad bi hrvatski vrhunski stručnjaci slijedili njegov put. Ako smo spremni polupismene gurače lopte plaćati astronomski onda budimo pošteni pa i ovakve naše najveće stručnjake zadržimo na sve načine. Kvaliteta usluge koju gospodin Gašparović i njegov odjel pruža potvrdili su mi da ipak ima nade za nas... Ovakve ljude moramo puno više promovirati i cijeniti.

 • 3.6.2020. u 17:56 SATI
 • Korisnik: korisnik37769
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Krajem siječnja u KB Merkur dijagnosticirana mi je višežilna koronarna bolest te sam radi hitnog kardiokirurškog zahvata prebačen u KBC Rebro. U klinici za kardijalnu kirurgiju 13.2. složenim kirurškim zahvatom kojim mi je ugradio 4 premosnice život mi je spasio i produljio prof. dr. sc. Hrvoje Gašparović. Teško je pronaći riječi pohvale i zahvalnosti kojima bih opisao stručnost i humanost prof. Gašparovića.Stoga samo jedno NEIZMJERNO I VJEČNO HVALA. Zahvaljujem i njegovom stručnom operativnom timu kao i ostalom medicinskom osoblju na klinici za kardijalnu kirurgiju KBC Rebro. Nikola Vidaković

 • 9.4.2020. u 12:20 SATI
 • Korisnik: korisnik37132
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

22.ožujka 2020. godine pamtit ću cijeli život. Pandemija korona virusa, potres u Zagrebu, teške po život opasne tegobe mog supruga. Završavamo na hitnoj u Varaždinu, a onda na Rebru u Zagrebu radi hitnog operativnog zahvata. Dijagnoza: disekcija aorte. Strah, tjeskoba, neizvjesnost......A onda se pojavi ON i preuzme odgovornost za život i budućnost jednog čovjeka u SVOJE RUKE.Bez straha, pun samopouzdanja. Kao da zna da mora spasiti život čovjeka koji je nekome sve u životu...Tko si ti VELIKI nesebični čovječe? Ti si prof.dr.sc. Hrvoje Gasparović,dr.med.Ti si blagoslov za cijeli zdravstveni sustav, za običnog malog čovjeka koji može uvijek računati na velikog ČOVJEKA, vrhunskog STRUČNJAKA, istinskog ZALJUBLJENIKA u svoju profesiju.Hvala ti VELIKI ČOVJEČE! Obitelj Makar

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

doc.dr.sc. Hrvoje Gašparović

(kardiokirurg)