• RenataDraksler-Šostar Uredi
  • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 4,00 (1)
Ljubaznost 4,00 (1)
Zakonitost i etičnost 5,00 (1)
Vrijeme čekanja 2,00 (1)
Osoblje 4,00 (1)

Dom Zdravlja

  • placeRunjaninova 4
    Donji Grad, Grad Zagreb

Iskustva drugih

  • 12.1.2014. u 21:32 SATI
  • Korisnik: Gost4471

RADI ZA DOM ZDRAVLJA CENTAR U AMBULANTI U LUČKOM.SAVRŠENA OSOBA,DOKTORICA,STALO JOJ JE DO PACIJENATA I PREMA SVIMA SE ODNOSI SA VELIKIM POŠTOVANJEM,STRUČNA,PROFESIONALNA,SIMPATIČNA,DRAGA,RAZUMNA.SVE NAJBOLJE O DOKTORICI DRAKSLER ŠOSTAR.

  • 10.1.2014. u 18:01 SATI
  • Korisnik: Gost4446

Dugo se čeka to je istina ali jedini razlog tome je što se doktorica svim silama trudi svakom pacijentu posvetiti koliko god vremena treba da se detaljno obavi pregled i detaljno sve objasni pacijentu.Prema svima je ista,dobra,posvećena jednako svakom pacijentu,nije joj teško svaki dan ostajati dulje od svoga radnog vremena,ići u kućne posjete te obaviti što god treba za svoje pacijente.Maximalno je ljubazna,profesionalna,brižna i posvećena svome poslu i pacijentima te je ugodno raditi u njenom okruženju.Sve najbolje,sve pohvale,jedna od boljih doktorica!

  • 19.12.2011. u 11:41 SATI
  • Korisnik: Albert Verić
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Uglavnom se dugo čeka, no, osim toga, zaista nemam baš nikakvih zamjerki niti na doktoricu, niti na sestru. Čekanje je, dok se moglo naručivati, znalo biti strašno - jednom i više od četiri sata !!! Inače, rijetko manje od sat i pol. Ipak, moram reći kako zadnja dva puta nisam skoro uopće čekao. U nekoliko me navrata iznenadila brigom za moje zdravlje - alergičan sam na penicilin, pa ne mogu primati nikakav penicilinski pripravak. Doktorica mi je sama predložila ponavljanje alergotestova kako više ne bih morao primati antibiotike općega spektra djelovanja, nego ciljane. Uvijek mi stanje i metode liječenja opiše detaljno i (iznenađujuće) razumljivo. Ponekad mi se čini da na to troši možda i previše vremena. (No ja nisam baš najkompetentniji za davanje te ocjene - imam nekoliko liječnika u obitelji, pa uglavnom već prije no što dođem k doktorici Šostar znam u detalje što mi je. Možda bih, kada ne bi bilo tako , drugačije vrednovao vrijeme potrošeno na objašnjavanje pacijentima.) Ponavljam, osim čekanja, iznimno sam zadovoljan i doktoricom i sestrom.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Renata Draksler-Šostar

(obiteljska medicina)