• SanjaVlahović Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 1,00 (4)
Ljubaznost 1,00 (4)
Zakonitost i etičnost 1,50 (4)
Vrijeme čekanja 1,75 (4)
Osoblje 1,00 (4)

Poliklinika - Suvag

 • placeLjudevita Posavskog 10
  Donji Grad, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 27.4.2020. u 0:15 SATI
 • Korisnik: korisnik37242
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Tri pregleda kod nje su bila i bila je isto raspoložena i učinkovita na pregledu kad smo došli prvi put i drugi i treći put. Na pitanje o drugom mišljenju je sva bila nervozna i odmah to doživljava kao napad nekakav. A nitko joj nije rekao ni jednu ružnu riječ. Nije dobra u objašnjavanju onog što pacijenta tj.roditelja zanima. Namrgođena. Odličan je komentar s najslabijom karikom. Baš tako nekako je izgledalo. :-)

 • 25.3.2020. u 20:50 SATI
 • Korisnik: korisnik36965
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Otišao na pregled jer mi je bilo blizu i ajde da iskoristim. Sad kužim zašto je tako. Dođem tamo, medicinska sestra koja mi je snimala sluh je smrdila ko pepeljara. Doktorica se pojavila nakon što sam neodređeno poslan da sada moram doktoru. Bila je nervpzna onako kako se nervoza prenese na drugu osobu. Da je pored nje bila košnica pčela vjerovatno bi krenule bosti ljude. Ne zna odgovarati na pitanja, ne zna slušati što joj se govori, samo je čitala ovo na papiru od medicinske sestre i iz tog zaključila sve. Čekam sada Rebro. Samo se nadam da tamo ništa slično ne postoji. Toplo preporučam zaobići.

 • 16.3.2020. u 14:49 SATI
 • Korisnik: korisnik36858
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prestrašno nešto!!! Kojim riječima da opišem? Neljubazna, izgleda mi dok sluša pacijenta kao da joj hrvatski nije materinji nego kao da je s nekih sasvim drugog jezika naučila hrvatski i negdje razaznaje temu, al nema pojma zapravo što pacijent prijavljuje. Medicinska sestra kod koje smo bili prije je isto strašno nešto i ne bih uopće komentirala. Ova doktorica je samo čitala to što je ova dolje našvrljala i nije ni uvažila niti pokazala interes da joj se još nešto pokušava reći. Otišli na drugo mjesto, potpuno drugačiji rezultat pregleda aparatom kod medicinske sestre, pa onda i doktora. S tim da je doktor bio krajnje ljubazan, fin, slušao je, pristojan i posvećen. Nikad više u Suvag. U međuvremenu saznala i pročitala da rade bez licence.

 • 13.1.2020. u 10:20 SATI
 • Korisnik: maca_papucarica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam kod raznih dobrih i loših liječnika u svojem životu, ali "ovo" nikada više ne bih ponovila. Doktorica sa stavom kao da vodi Najslabiju kariku, živčana, netaktična, a na sve to nesigurna. Bila sam samo pratnja članu obitelji sa problemima koji su se počeli javljati, pa je naš doktor tražio da se ispita neurološki i otorinolaringološki. Vrlo neugodno iskustvo od šaltera, do medicinskih sestara koje nas uzele prije doktorice do same doktorice. Sestra koja nas je uzela u međuvremenu je bila takva da bi zatvorenih očiju najprije rekla da radi uz roštilj ili u nekoj kafančugi koliko je zaudarala na cigarete, a o ljubaznosti da i ne pričam. Nije znala razgovarati s pacijentom, onako nestrpljiva i netolerantna premda je Suvag i mjesto na kojem nije pravilo da moraju dolaziti samo djeca. Te neke stvari koje je natipkala ta sestra je doktorica samo uzela i pogledala i nakon nekog pregleda koji je bio na razini kao da se napravi preko whatsap poziva (tako ofrlje!) ne primajući sugestije da joj se da opis kako pacijent i otkada ima to i kako to kući izgleda zaokružila je nekakav nalaz koji je kasnije kad smo vidjeli da od tog nema ništa ponavljan u Dubravi i napravljen kak spada. Doktorica u Dubravi imala je nekoliko jakih primjedbi na nalaz iz Suvaga bilo od sestrinskog, a onda kako taj ne valja i na doktorski koji je bio isključiv i fulan skroz. Uglavnom, jedno ružno iskustvo koje nikad više ne bi ponovila ali ne toliko na tu ljubaznost koja nedostaje niti na prepotenciju koja ne nedostaje nego prije svega zbog neznanja i potrošene uputnice koja se potroši na nešto što je napravljeno površno, netočno i bezveze!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Sanja Vlahović

(otorinolaringolog)