Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktor Čengić pruža 10% popusta na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 5 + 4?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/707-7773 ili e-mail info at poliklinika-neurospine dot hr kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • KBC - Sestre Milosrdnice /
 • Vinogradska cesta 29
 • Grad Zagreb /
 • Trnje /
 • Poliklinika Neurospine /
 • Zaharova 3
 • Telefon: 01/707-7773
 • e-pošta: info at poliklinika-neurospine dot hr
 • komentara: 17,
 • ukupno ocjena: 65
4,83
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Nemam riječi kojima bih opisala Dr. Čengića. Imam samo pozitivne dojmove.
Operirala sam prednje križne ligamente. Dr. Čengić mi je objasnio cijeli protokol operacije. Bila sam u bolnici 3 dana.

1. dan
Došla sam u bolnicu dan prije operacije 08.04.2018. Sestre su me primile i ugodno smjestile u sobu. Dobila sam ručak i večeru, a kasnije su mi stavile iglu u ruku.

2. dan
Probudila sam se doručkovala. Posjetio me Dr. Čengić i rekao da ću taj dan ići na operaciju i da se ne trebam bojati jer će sve biti u redu. Potom su došle sestre i stavile mi infuziju. Kada su istekle boce došla je sestra i dala mi tabletu. Rekla je da ću u 12:25 ići u salu. Stigla sam u salu, gdje me dočekao anesteziolog. Rekao je da ću dobiti spinalnu anesteziju. Zatim sam legla na stol, a oni su me pripremali. Nakon nekog vremena došao je Dr. Čengić i pozdravio me, rekavši da će sada krenuti s operacijom. Zatim sam zaspala. Nakon što sam se probudila, sestre su došle po mene i odvezle me u sobu. Dobila sam nešto protiv bolova i zaspala. Navečer me posjetio Dr. Čengić i rekao da je operacija prošla dobro, bez ikakvih komplikacija, zatim mi je ukratko objasnio tijek operacije.


3. dan
Poslije doručka i vizite posjetio me fizioterapeut i donio mi štake i ortozu. Podigao me i stajala sam malo na mjestu, a sam zatim krenula hodati. Kad sam poslije toga legla, fizioterapeut je pripremio ortozu za doktora. Predvečer me posjetio Dr. Čengić. Previo mi je nogu i uzeo dren van. Ponovno ju je zamotao i stavio ortozu na 0°. Rekao da tako mora biti dva tjedna. Pitala sam ga kada ću ići doma. Rekao je da ću ići sutra poslije vizite, nakon što napiše papire.

4.dan
Doručkovala sam, a zatim je stigla vizita. Pregledali su mi nogu. Nakon vizite došao je fizioterapeut pa sam ponovno ustala iz kreveta i hodala po sobi. Prije nego sto sam otišla doma, probala sam hodati po stepenicama, pri čemu me fizioterapeut cijelo vrijeme držao za ruku.
11.04.2018

Dr. Čengić je stvarno profesionalan i brižan doktor. Vrlo je pristojan i otvoren za bilo kakva pitanja.

Pacijentica: Nikolina Kruhoberec

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Krajem veljače pretrpio sam ozljedu akromioklavikularnoga zgloba, točnije luksaciju petoga stupnja po Rockwood ljestvici. Dr. Čengić je kao tretman primijenio TightRope metodu, koja za ovu vrstu ozljede slovi kao najmanje invazivna, a za razliku od nekih drugih metoda estetski je najprihvatljivija. Postoperativna bol bila je minimalna. Dva tjedna nakon operacije snaga u bicepsu i tricepsu bivala je gotovo potpuno vraćena, a sedam tjedana post op ostvaren je potpuni opseg ruke. Dvanaest tjedana nakon operacije cijela ruka je potpuno fukcionalna, a tek povremena neugoda podsjeti na to da je na ključnoj kosti izvršen operativni zahvat. Ramena su u najvećoj mjeri simetrična, a strano tijelo od titana je gotovo nemoguće opipati. Dr. Čengić je, izuzev iznenađujuće bezbolne operacije i oporavka koja se može smatrati faktorom njegove stručnosti, na mene ostavio veoma pozitivan utisak iz razloga što me u svoju ordinaciju primio srdačno i ljubazno, apriori kao čovjeka, a tek nakon kao pacijenta.
S poštovanjem,
Ivan Godinić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

EKSPERTIZA NA DJELU

Dr Čengić je onaj liječnik kojeg želite imati zauvijek u svome životu, jer je liječnik koji zna kako funkcionira čovjek i koji zna kako ga (iz)liječiti. Pacijent brže ozdravlja ukoliko biva primijećenim, prepoznatim, dočekanim s pažnjom, sluhom i suosjećanjem, prihvaćen kao čovjek a ne kao brojka. Tako ordinira dr Čengić. Predajete mu svoju bolest, a on Vam daje zdravlje kroz svoje djelovanje koje jest raritetno. Dr Čengić vidi dalje od sužene, iako verzirane (u njegovom slučaju) specijalističe prakse. Vidi Vas. I rješava medicinski problem svojim brzim ali temeljitim, preciznim dijagnostičkim i proceduralnim medicinskim algoritmom. Čovjek je medicine "all in one". Hrvatski dr House u svom plemenitom izdanju.

Da sam upoznala dr Čengića prije operacije stopala, nakon same povrede, ne bi bilo operacije. Postupio bi, bez sumnje, onako kako liječnik treba pristupiti - prisutno i kompetentno. Da nije bilo te operacije, ne bi bilo ni posljedičnih, ostalih, koje je dr Čengić svojim relevantnim i bogatim medicinskim znanjem temeljito i smireno usmjerio i upratio, jer mu je stalo do njegovih pacijenata. Smatram da je taj liječnik igla u plastu sijena. Jer...ima uho za slušanje, intelekt za promišljanje i rješavanje, mudrost za odmjerenost jezika struke i laika, k tome suzdržanost od subjektive i suvišnog govora koji nepotrebno zabrinjava pacijenta, nadalje, jer ima operativne, precizne, znalačke ruke, benevolenciju i brižnost u govoru, promtnost u djelovanju, temeljitost u pristupu. Sva područja medicine trebaju svog dr Čengića.

Njegovo znanje ulijeva povjerenje. Jer provjereno i pouzdano zna više od ostalih. Njegova riječ zrači sigurnošću. I zato jer govori jezikom koji svaki pacijent u srcu razumije. Njegov optimizam i smirenost ozdravljuju. Jer bude vjeru kad je najteže. Konačno, njegovo djelovanje govori samo za sebe. On je rođen da bude liječnik. On je rođen da liječi. I točka.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Nina Skorup

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

VRHUNSKA STRUČNOST UJEDINJENA S LJUDSKOM TOPLINOM I STRPLJIVOŠĆU

Kad nam je zdravlje narušeno, nastojimo doći u kontakt sa stručnjacima koji imaju potrebno znanje i iskustvo.
Pritom smo često spremni tolerirati i njihovu osebujnost komunikacijskog stila, čak i onda kad je ta osebujnost izvan okvira ljudskosti, ljubaznosti i profesionalnosti.

Obzirom na raznovrsna iskustva s liječnicima različitih specijalizacija, pristup dr. Tomislava Čengića mi je iznimno dragocjen i vrijedan dubokog poštovanja.
Došla sam na specijalistički pregled Dr. Čengiću zbog tegoba u lijevom koljenu, a što je značajno umanjivalo moju ukupnu pokretljivost i izdržljivost.

Dr. Čengić vlastitim primjerom mi je pokazao kako vrhunska stručnost i brižnost za dobrobit i zdravlje pacijenta mogu ići ruku pod ruku s ljubaznošću, dostupnošću, strpljivošću i brižnošću.
U svakom susretu s dr. Čengićem imam priliku naučiti nešto novo o vlastitom organizmu, čuti o najsuvremenijim ortopedskim metodama i znanjima, dobiti jasnu i cjelovitu specijalističku preporuku o postupcima kojima ću povećati pokretljivost lijeve noge i obnoviti svoju ukupnu kvalitetu života.
Osobito mi je značajna uvjerenost Dr. Čengića u preporuke koje iznosi što izuzetno snažno doprinosi mojem povjerenju u pristup koji preporučuje.

Zahvalna za profesionalnost i stručnost Dr. Čengića protkanu ljudskom toplinom i brižnošću, vjerujem kako mi je upravo takav pristup omogućio otvaranje sasvim novih perspektiva za očuvanje kvalitete života i zdravlja.
S poštovanjem,
Jasminka Jelčić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Doktor je veoma pristupačan i uvjerljiv u onome sto govori. Svoj posao je napravio kako treba. Sve rijeci hvale za doktora Čengića. Hvala mu sve sto je napravio za mene.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 5 + 4?