• VatroslavČerina Uredi
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 4,69 (13)
Ljubaznost 4,54 (13)
Zakonitost i etičnost 4,69 (13)
Vrijeme čekanja 4,31 (13)
Osoblje 5,00 (12)

KBC - Sestre Milosrdnice

 • placeVinogradska cesta 29
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 10.7.2019. u 22:46 SATI
 • Korisnik: happylandsinj
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Čerina ....što reći na prvu je rekao da tumor mora vani ali da će biti problema...i kako god je rekao tako je bilo.Uz sve napore cijelog odjela nismo uspjeli rješit problem.On je čak pod gripom i visokom remperaturom dosao da me ponovo uz svoje kolege operira.To jutro kada sam ga ugledala kao da sam Boga vidila Jedvo je stajao na nogama ali došao je. Svako jutro u viziti osmjeh ne meni nego svim pacijentima.Bez njega na bilo koju operaciju ne idem više.

 • 3.7.2019. u 16:00 SATI
 • Korisnik: Kruno
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Evo moje priče- 2017 godine u studenom završio sam na hitnoj i otkrili mi tumor na hipofizi.Totalni šok! Sportaš od malih nogu zdrav život, tada 41 godina. Primljen u bolnicu i za cc dva tjedna operirao me docent Čerina. Prije operacije sam gotovo potpuno izgubio vid. Operacija izvedena vrhunski i profesionalno. Nakon operacije mi se vid potpuno vratio! Godinu dana kasnije tumor mi se vratio i ponovno me operirao docent Čerina i odstranio tumor po drugi put. Docent vrlo profesionalan,korektan te sam imao osječaj kao da smo familija. Teške trenutke u tom periodu mi je olakšao na najbolji mogući način. Neopisivo zahvalan i sretan što imamo takve ljude u zdravstvu.Kompletno osoblje u Vinogradskoj vrlo ljubazno i strpljivo. Svaka čast i VELIKO VAM HVALA!

 • 14.5.2019. u 12:21 SATI
 • Korisnik: Marica

2016. godine tumor na hipofizi mi otklonio dr.Čerina i postoperativno sam se već za par sati osjećala odlično. Veliki čovjek koji ne zanemaruje pacijente i brine o njima kao da su mu članovi obitelji. Hvala Doktore

 • 14.3.2019. u 17:28 SATI
 • Korisnik: Miodragm
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Docenta Čerinu upoznao sam u trenucima kada mi je bilo najteže. Bio sam izgubljen u tromjesečnim pretragama bez prave dijagnoze sa perspektivom života u invalidskim kolicima. Pristupio mi je kao čovjek i kao stručnjak tako da je od prvog pregleda svojim odnosom stekao moje puno povjerenje. Sve što je slijedilo učiinio je stručno, profesionalno i srčano. Od prvog pregleda dijagnostike, ulaska u bolnicu, inovativnog operacijskog zahvata (laminectomia C3 + C4 decompressiva), postoperativne njege i redovnih kontakata nakon otpusta, sve je bilo vrhunsko. Svim djelatnicima Klinike za neurologiju / Zavod za spinalnu kirurgiju KBC-a Sestre Milosrdnice zahvaljujem na izuzetnom trudu i doprinosu mom uspješnom liječenju. Ponovo hodam! Doktore Čerina od srca hvala.

 • 6.3.2018. u 18:43 SATI
 • Korisnik: curious.cat
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Čerina je profesionalan, brižan i izvrstan liječnik. Strpljivo odgovara na sva pitanja, razjašnjava sve eventualne nedoumice i brižno prati pacijenta tijekom cijelog boravka u bolnici. Ulijeva apsolutno povjerenje. Takvim liječnicima treba omogućiti najbolje moguće radne uvjete, da nikad ne požele napustiti Hrvatsku zbog boljih uvjeta u inozemstvu. Medicinsko osoblje odjela, predvođeno glavnom sestrom Mirjanom Oršić je bilo profesionalno i divno. Uz manjak zaposlenika, zahtijevno radno vrijeme i velik opseg dužnosti (koje ponekad i prelaze granice njihove medicinske profesije), svojim pacijentima unose vedrinu, sigurnost i olakšanje. Hvala vam svima, divni ste!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Vatroslav Čerina

(neurokirurg)