• VišnjaBešić Uredi
 • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 3,00 (4)
Ljubaznost 4,00 (3)
Zakonitost i etičnost 2,67 (3)
Vrijeme čekanja 1,00 (3)
Osoblje 3,00 (3)

Dom Zdravlja

 • placeŠvarcova 20
  Maksimir, Grad Zagreb
 • phone 01/2350-113
 • access_time
  Pon, sri i pet: poslijepodne, uto i čet: prijepodne

Iskustva drugih

 • 7.4.2021. u 16:27 SATI
 • Korisnik: korisnik43060
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

medicinsku strucnost je davno izgubila, nije napredovala u opremljenosti i sposobnostima 20 godina. Neuredna ordinacija koja nije adekvatno opremljena, pogotovo nakon potresa. Nedostupna telefonski ili drugim digitalnim putem, nisam pokušao telegramom/fax. Neki otežano dolaze do LOM za vrijeme COVIDa, ali kod nje je tako već 30 godina. Čeka se satima (minimalno 2 sata), ne naručuje. Ali... uvijek spremna pomoći prema svojim sposobnostima.

 • 5.2.2021. u 13:12 SATI
 • Korisnik: korisnik38161
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dobra doktorica, jako draga, i kvalitetna, sestra također draga i vješta. No sve skupa katastrofalno su organizirane, i sve te kvalitete padaju u vodu kad ti moraš čekati na uslugu 6 sati u čekaonici. Ja čak ne bih zamjerila ništa njima, veš našem zdravstvenom sistemu, čiji je posao organizacija zdravstvene usluge, odgovoran je ministar Beroš koji mora osmisliti model organizacije obiteljske medicine, i nametnuti je doktorima! Ove dvije osobe su krasne i stručne, nisu one toliko krive što ih je vrijeme pregazilo i što nisu bile sposobne i da se organiziraju i prilagode novim vremenima. One su medicinske struke, a ne struke organizacije rada! Treba im pomoći!

 • 22.5.2020. u 17:42 SATI
 • Korisnik: korisnik37603
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prilikom posjeta dr. Besic potrebno je pripremiti sendvice i sok jer je cekanje od nekoliko sati (3, 4, 5) zagarantirano. U ordinaciji se pojavljuje otprilike u radno vrijeme. Uputnice za lijekove narucene preko telefona cesto nisu prosljedene u ljekarnu pa je posjet istoj uzaludan. Ni najmanja doza organiziranosti, zdravog razuma i digitalizacije ovdje ne postoji ni u tragovima. Nakon potresa, ordinacija "funkcionira", iako je razrusena. Sve u svemu, iskustvo kakvo treba izbjegavati pod svaku cijenu. Trazite sposobnije lijecnike.

 • 28.5.2014. u 5:11 SATI
 • Korisnik: Gost6597

Hvala Bogu samo sam u nekoliko navrata morao posjetiti dr Bešić i tu ordinaciju.Kako me dere nostalgija nije mi posebno teško pao izgled i interijer čekaonice.Dapače!Lijepo sam se vratio u 60-te godine prošlog stoljeće.Ne mogu reći da dr Bešić nije ljubazna i dobra dr,ali tek kad se nekako uspiješ probiti do nje.A mislim da je lakše bilo probiti se iz Vukovara nego do dr Bešić.Prvi put sam u Švarcovoj bio prije par godina i u čekaonici su bila 3 pacijenta.Mislio sam super,za najviše pola sata sam unutra.Ali avaj!Ušao sam nakon 2 i pol sata!!!Jer,nisam znao da je u sobi sestre još troje ljudi.Kao što nisam znao da svakih malo u tu ordinaciju dolaze ovisinici.Naravno preko reda.Jer ipak se radi o hitnim slučajevima.Treba čim prije popiti heptanon.Pa kad se svemu tome doda najmanje 2-3 padobranca koji imaju samo nešto pitati,1-2 iz marketinga lijekova,ali i njih par koji ulaze na sporedna vrata kojim se direktno ulazi u ordinaciju dr Bešić (ako se ta soba može nazvati ordinacijom)onda kad malo bolje razmislim nisam puno ni čekao.

 • 3.2.2012. u 12:12 SATI
 • Korisnik: vladurusim
Razina pomoći

Preko 3000 pacijenata, puno akvizitera i "padobranaca" koji ometaju rad, puno telefonskih i mobitel poziva, nered u sobi same doktorice i zastarjeli uređaji za pregled korisnika. Ordinacija i čekaonica nemaju klima uređaj jer sama gđa. Bešić kaže da isti nije potreban. Po ljeti zna biti 36-40 stupnjeva i jako je naporno čekati, a uvijek se čeka najmanje 3-4 sata. Sve u svemu, jadno i žalosno, međutim gđa. Bešić "lupa" dobru lovu i njoj je OK. Jad i bijeda HR zdravstva i zakona u službi liječnika i farmaceutskih tvrtki. Inače, gđa.Bešić je dobar dijagnostičar, što izuzetno cijenim kod nje.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Višnja Bešić

(obiteljska medicina)