• VlatkaNevistić Uredi
 • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 4,27 (22)
Ljubaznost 4,38 (21)
Zakonitost i etičnost 4,43 (21)
Vrijeme čekanja 3,38 (21)
Osoblje 4,33 (21)

Dom Zdravlja

 • placeSrednjaci 13
  Trešnjevka - jug, Grad Zagreb
 • phone 01/3840-980
 • access_time
  Neparni datum 7:00-13:30, parni 13:30-19:30

Iskustva drugih

 • 14.12.2018. u 10:06 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Jako dugo sam pacijent Dr. Nevistic. I moja cijela obitelj se liječi kod nje. Prezadovoljni smo njenim stručnim radom. Neke dijagnoze koje je Dr. Nevistic postavila znatno su utjecale na pozitivan tok liječenja.dr. Nevistic je izuzetno topla i smirena osoba. Poseban odnos ima prema djeci,Moja djeca ju naprosto obožavaju. Prezadovoljan sam i organizacijom rada u ambulanti. Sve sto možete telefonski riješiti bude i riješeno istog dana. Meni odgovara sto se mogu naručiti jer radim, ali i da mogu biti pregledan isti dan ako mi zatreba pregled. Često su velike gužve, sto je razumljivo radi velikog broja pacijenata, ali bez obzira na količinu posla doktorica i sestra su izuzetno strpljive i ljubazne i bez nervoze u radu.

 • 24.9.2018. u 5:57 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Izuzetno sam zadovoljan stručnim radom Dr Nevistic kao i organizacijom rada u ambulanti te odnosom st. Mirjane prema pacijentima.dr Nevistic uvijek je spremna me saslušati i sve objasni na jednostavan način,vrlo detaljno obavi pregled i upucuje na obradu kad god mi je bilo potrebno. Radi brzo i ne troši vrijeme na nepotrebne razgovore. Svima preporucujem.

 • 1.8.2018. u 13:55 SATI
 • Korisnik: Maja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Brza, spretna, susretljiva, izvrstan dijagnostičar

 • 20.7.2018. u 17:59 SATI
 • Korisnik: Kayla3
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Čekala sam na red 2 puna sata, a ispred mene je bilo 6 ljudi, užasno spora doktorica i kad sam konačno došla na red, zadnja, znači iza mene nije bilo nikoga, doktorica je rekla sestri da ide na pauzu u 16:33, iako je pauza trebala biti od 16 do 16:30. Primili je sve ljude, ali mene nije htjela iako sam zamolila sestru da ju trebam na 2 min. i da ju sigurno ne mislim zadržavati nakon 2 sata čekanja. Doktorica je izašla van i krenula prema sobi gdje imaju pauzu, zvala sam ju i počela joj govoriti da nije u redu ni profesionalno ovako se ponašati i da ju molim da me primi. Doktorica Nevistić se nije ni okrenula ni trepnula već se zaključala u sobu kao da ne postojim... Sva sreća da je to doktorica koja je mojoj na zamjeni, no nije nikakva sreća da se ljudi u državnim ustanovama ponašaju kao da su predsjednici svemira i da apsolutno nisu ništa naučili od naših Vatrenih hahaha. Sve u svemu nadam se da će ovaj osvrt pročitati neko kompetentan i da će se dr. Nevistić za početak ubrzat u svom radu pa će moći i koristiti pauzu od pola sata.

 • 30.4.2018. u 7:49 SATI
 • Korisnik: ndoktor

JA SAM PRESRETAN DA SAM PACIJENT DR.NEVISTIĆ.IZVRSTAN JE DIJAGNOSTIČAR I DA NIJE BILO NJE JA DANAS NE BIH BIO MEĐU ŽIVIMA/NJENA ODLIČNA DIJAGNOZA I PROMPTNA OBRADA DOSLOVCE MI JE SPASILA ŽIVOT/ .DR.NEVISTIĆ HVALA VAM.!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Vlatka Nevistić

(obiteljska medicina)