Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2017.

Stjepko Bućan (fizijatar)

Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Poliklinika - Ligament Adresa: Trg Krešimira Ćosića 11
 • Razina pomoći: 4,9 (10)
 • Ljubaznost: 5 (10)
 • Vrijeme čekanja: 4,4 (10)
 • Osoblje: 5 (10)
 • Zakonitost i etičnost: 100% (10)
4,86
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-25471_screenshot-www.ligament.hr-2016-10-07-14-15-20.png
 • Telefon: 01/301-4200
 • Radno vrijeme: Ponedjeljak, srijeda: 13:00 - 21:00,
  utorak, četvrtak, petak: 8:30 - 16:30.
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: ligament at ligament dot hr
 • Web: www.ligament.hr

Poliklinika Ligament kao visoko specijalizirana za rehabilitaciju ozljeda leđa - diskusa, protruzija diskusa ta tetiva mišića i ligamenta, nastala je na temeljima tvrtke Ligament d.o.o. koja započinje s radom još davne 1993. godine. Iako je tvrtka osnovana 1993., naziv Ligament je 1996. označio i novo stvaranje grupacije koja zajedno s poliklinikom Ligament čini jednu nedjeljivu cjelinu.

Usluge:

U poliklinici Ligament se provodi dijagnostika ozljeda i dijagnostika deformacija kralježnice na posebnim mjernim platformama.
U sklopu dijagnostike često se radi i dodatna dijagnostička pretraga ultrazvukom čije su sonde visokih frekvencija od 14 MHz-a koje daju izuzetnu rezoluciju slike i pomoć u točnosti pojedinih dijagnoza. Za analizu zakrivljenosti kralježnice, isto tako i rehabilitaciju koja se nastavlja sa svojim procedurama, koriste se najsofisticiraniji uređaji za rehabilitaciju: laser, terapijski ultrazvuk, magnetoterapija, termoterapija, elektroterapija i DTS uređaj za ekstenziju i dekompresiju kralježnice.

Osim toga, unutar rehabilitacije koriste se manualne metode pripreme bolesnika u obliku pune, parcijalne ili edem masaže te nakon svega manualna terapija i manipulacija svih djelova kralježnice (Maitland koncept i ostale manipulacijske tehnike) u kojoj je sadržana i metodologija namještanja atlasa i pravilno pozicioniranje okcipitalne regije kao nedjeljive cjeline u ukupnoj manualnoj terapiji. Manipulacija se izvodi u skladu s nalazima i jako je važna procjena jačine i načina manipulacije obzirom na kavalitetu kosti na kojoj se radi (ne može se raditi jednaki manipulativni pristup kod starijih i mlađih osoba).

Isto tako, unutar cjelokupnog rehabilitacijskog ciklusa su i vježbe kao nedjeljiva nadogradnja cijelog rehabilitacijskog procesa. Uz nadzor vježbanjem, pacijent se pokušava vratiti u funkcionalno stanje. Jasno, to je proces koji zahtjeva vremena, dijelom i osobnog odricanja te čak i korekciju nekih životnih navika, ali benefiti su ogromni.
Provode se i individualne pokazne vježbe za skoliozu.
Na kraju cijelog lanca je 'manufaktura' LIGAMENT d.o.o.
To je prava mala proizvodnja. Proizvode se individualni orotkinetički ulošci i radi se korekcija preostalih nedostataka razine zdjelice i stopala. Ta korekcija se postiže izradom visokosofisticiranih uložaka i temelji se na kompjuterskoj analizi hoda i balansu zdjelice. Uređaji i materijali koji se koriste su visokokvalitetni autohtoni europski proizvodi (Italija, Francuska, Njemačka).
Na izradu uložaka se dolazi više puta, neovisno o ozljedi, a u svrhu prevencije, tako da nije neophodno proći cijelokupni proces rehabilitacije.
Taj cijeli rehabilitacijski ciklus se odnosi uglavnom na one pacijente koji trpe bol. Tada se mora nakon izrade doći i na nekoliko besplatnih kontrola uložaka radi definitivne izrade. Jedan zaposlenik Ligamenta d.o.o. koji je po struci profesor kineziologije tada koristi informacije i inputne od svih ostalih zaposlenika poliklinike u svrhu izrade individualnog ortokinetičkog i dinamičkog uloška.
Iz tog odnosa je vidljivo da Poliklinika Ligament i Ligament d.o.o. iako dvije pravne osobe postaju funkcionalna nedjeljiva cjelina.

Naš tim:

U tehničkoj podršci sudjeluju: Dijana Modrić, Slavica Čurković, Sanja Bućan.
U dijagnostici i odluci o kakvoći rehabilitacije: mr.sci.dr.med. Ante Puljiz - fizijatar, dr.med.Stjepko Bućan - fizijatar.
U rehabilitaciji sudjeluju fizioterapeuti: Marko Razum - fizioterapeut, Josip Parat - fizioterapeut, Hrvoje Potroško - fizioterapeut, Sven Plečko - fizioterapeut, Zvonimir Bodrožić - viši fizioterapeut.
U radu trim kabineta sudjeluje prof. kineziologije Marinko Rogić u Ligament-u d.o.o. na analizi i izradi ortokinetičkih uložaka sudjeluje prof. kineziologije Mario Valpotić.

Voditelj i vlasnik poliklinike dr.med.Stjepko Bućan - fizijatar

- otac petoro djece
- voditelj i vlasnik poliklinike Ligament
- specijalist fizikalne terapije, rehabilitacije i manualne medicine
- sudionik četriju Olimpijskih igara i u sklopu vaterpolo tima - --
- osvajač srebrne medalje Atlanta ‘96, a u sklopu nacionalnog rehabilitacijskog tima: zlatna medalja Atlanta '96 rukomet, srebrna medalja Duje Draganja, zlatna medalja rukomet Atena '04 i brončana medalja tenis par Ljubičić-Ančić.
- sudionik Domovinskog rata ‘91./’92., Oluja ’95.

Noviji komentari
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Čudotvorca doktora Bučana i njegov tim moguće je samo pohvaliti. Katkad se malo treba pričekati ali isključivo zbog toga jer se doktor posveti svakom pacijentu i usredotoči svoju pažnju.
A o ljudskim osobinama doktora Bučana mogu samo reći da problemu pristupa kao vlastitom!

Doktore svako dobro i puno uspjeha u radu!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Poliklinka Ligament je profesionalan i susretljiv tim dr. Bućana. Uvijek nasmijan dr. Bućan izuzetno je strpljiva i topla osoba koja pacijentu pristupa individualno, a prije svega stručno. Svakako preporuke.
Hvala na strpljenju i podršci.
Sanja Kuzmanović

 • 0
 • 2
 • -2
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Doktor je GENIJALAC. nitko nije ozbiljno shvacao moje bolove dugo vremena dok me sam Bog nije poslao k njemu.sve sto mi je doktor rekao u toku pregleda "na pamet" naknadno su potvrdili svi nalazi. A ja se osjecam doslovno ponovno rođeno.i dalje idem na terapiju... I zivili svi u ligamentu dugo i sretno i zdravo!

 • 5
 • 0
 • 5
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

O dr. Bućanu sam čuo od svog prijatelja . Naime, imao sam konstantno glavobolje godinama .Koje su se posebno manifestirale pri svakoj južini i promjeni vremena.Bolovi su bili do te mjere da nisu pomagali nikakvi medikamenti .Odlučio sam se posjetiti dr. Bućana budući da sam o njemu čuo sve najbolje, Nakon što me je detaljno pregledao zaključio je da je uzrok tih bolova leži u vratnoj kralježnici. Kod njega sam odradio terapije.Nakon toga mi se stanje jako poboljšalo i više ne osjećam bolove.Sad redovito odlazim na terapije i bolova više nema .

Za dr. Bućana mogu reći da je stručan, srdačan i susretljiv kao i cijeli njegov tim. Hvala mu na svemu.

Boris Babić

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Prezadovoljna sam s dr. Bučanom!.... Odličan, susretljiv, detaljno pristupa izlječenju, pacijentu se posvećuje u potpunosti. Uvijek spreman pomoći, drag i ljubazan, a što najviše volim također je jako duhovit!

Najbolji doktor!!! Samo tako nastavite!!!

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu