• dr. Berislav Mostarac
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,65 (23)
Ljubaznost 4,78 (23)
Zakonitost i etičnost 4,65 (23)
Vrijeme čekanja 4,74 (23)
Osoblje 4,61 (23)

O nama

Tražite ljubazne doktore, mirne ruke i oštrog oka, istančanog osjećaja za lijepo, a uz to još i umjetnike? Dental centar Mostarac je klinika specijalizirana za estetiku osmijeha, dentalnu implantologiju i ortodonciju. Prakticiramo vrhunsku stomatologiju i postižemo dentalnu izvrsnost. Ako tražite kvalitetu na pravom ste mjestu. Uvijek ćemo odvojiti vremena za razgovor s pacijentom u vezi opisa plana terapije. Rado ćemo odgovoriti i na sva ostala dodatna pitanja.

Nudimo vam cijeli spektar stomatoloških usluga. Ljuskicama za zube ćemo uljepšati Vaš osmijeh na minimalno invanzivan način.  Smile Design by dr. Mostarac je protokol za smile makeover koji garantira novi osmijeh 100% unikatan i prilagođen upravo Vašem licu.  Ortodoncija 21. Stoljeća je brza i nevidljiva, uz Inman Aligner i Clear Aligner mobilne aparatiće. Zubnim implantatima, krunicama, zubnim mostovima i izbjeljivanjem zubi vratit ćete ljepotu svom osmijehu.Višestruki smo dobitnici priznanja Najdoktor.

Zato Vas pozivamo da i Vama budemo prvi izbor za osmijeh. Potvrdili naši pacijenti.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia

Načini plaćanja

 • Amex
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Berislav Mostarac, stomatolog

Zašto je zubni implantat najbolji način za nadoknadu zuba?

Nedostatak zuba može nastati zbog više razloga. Rijetko je to GENETIKA (neki ljudi se rode bez pojedinih zuba ili s lošom kvalitetom zuba). Ponekad je to NESRETAN SLUČAJ (npr. prom...
Cijeli članak
dr. Berislav Mostarac, stomatolog

Krunice u 24 sata? Da, uz CAD/CAM tehnologiju

CAD/CAM (computer aided design/computer aided manufacturing) TEHNOLOGIJA naziv je za postupak izrade zubnih nadomjestaka pomoću računalne tehnologije. Razvojem modernih tehnologija i uređaja gubita...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 12.11.2019. u 16:17 SATI
 • Korisnik: kiki26
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pacijenti (kćer i ja) 6 godina. Obje idemo s veseljem i bez straha kod stomatologa. Sad više nije potrebno ni do grada po ortopan. Uvijek ljubazni i raspoloženi, perfekcionisti ... preporuka od srca

 • 4.11.2019. u 20:23 SATI
 • Korisnik: korisnik34453
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nosim aparatic i spremam se za krunice. Zaista sam prezadovoljna sa svim. Hvala puno doktoru i svom osoblju svi su zaista preljubazni a usluga top!

 • 27.5.2019. u 21:17 SATI
 • Korisnik: Danijel
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski stomatolog, stručan, profesionalan i ljubazan! Posjećujem dr. Mostarca od 2014. godine i mogu samo pohvaliti njegov rad, kao i cijeli tim u ordinaciji. Osim redovnih popravaka, kod dr. Mostarca sam radio i ortodontsku terapiju ispravljanja zubiju s odličnim rezultatima. Također bih spomenuo i posebnu pozornost koju pridaju pacijentima s lošim prethodnim iskustvima, uz njihov strpljiv i pažljiv pristup brzo sam se riješio bilo kakvog straha od dentalnih postupaka, pa mi je sada svaki odlazak kod stomatologa potpuno bezbrižan. Svakako preporučam!

 • 16.5.2019. u 13:50 SATI
 • Korisnik: elvis
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam kod doktora Mostarca zbog protetike koju moram napraviti, zanimalo me koliko će me to koštati od prilike. Rekao je kad se sve zbroji oko 40.000 kn, na što sam ja reagirala, onda je rekao dobro spustit ću vam na 35.000 kn. tražila sam ponudu jer trebam kredit, rekao je odmah će sestra napraviti i poslati vam, naravno da nije. On kao radi preko HZZO i to je njegova cijena. Inače to košta 22.000 kn.

 • 15.5.2019. u 5:19 SATI
 • Korisnik: lopticaskocica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sa stručne strane izuzetno kompetentan, dijagnozu odredi stručno sa znanjem, empatičan i izravan u komunikaciji, temeljit, pouzdan. Također velika pohvala njegovoj web stranici na kojoj imate mogućnost poslati mu upit. Na sve upite odgovara u jako kratkom roku, najviše par sati. Također sve pohvale i sestri.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Berislav Mostarac

(stomatolog)