• prof.dr.sc. Krešimir Rotim
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 4,54 (24)
Ljubaznost 4,46 (24)
Zakonitost i etičnost 4,52 (25)
Vrijeme čekanja 4,43 (23)
Osoblje 4,60 (25)

O nama

Poliklinika Rotim je specijalizirana zdravstvena ustanova posvećena neurokirurgiji, liječenju boli, te fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Cilj je pružiti vrhunsku zdravstvenu skrb te najveću moguću udobnost pri svakom koraku oporavka kod pacijenta.

Neurokirurški tim svakom bolesniku pristupa individualno s naglaskom naholistički pristup, točnije postavljanje dijagnoze i izbor optimalne metode liječenja s obzirom na opće stanje, kliničku sliku, neurološki status i nalaze neuroradioloških pretraga bolesnika.
Ako je potrebno, neurokirurški tim primjenjuje minimalno invazivne dijagnostičko/terapijske zahvate (dijagnostička/terapijska spinalna intervencija).
Minimalno invazivni dijagnostički i terapijski jednodnevni zahvati u lokalnoj anesteziji otkrivaju uzroke i liječe bolove vratne (cervikalne), grudne (torakalne), slabinske (lumbalne) i križne (sakralne) kralješnice i posljedične bolove u udovima (ekstremitetima).

Minimalno invazivne dijagnostičke intervencije uključuju:

Anesteziranje malih (fasetnih) zglobovakralješaka
Anesteziranje sakroilijakalnog zgloba (SI zglob)
Stimulacijska diskografija

Minimalno invazivne terapijske intervencije uključuju:

Epiduralnu steroidnu injekciju (ESI)
Transforaminalnu epiduralnu steroidnu injekciju (TFESI)
Perkutanu lumbalnu dekompresiju diska (PLDD)

Neurokirurški tim educiran je i izvodi minimalno invazivne zahvate i operacije na kralježnici. Operacijski postupci izvode se u suradnji sa suradnom Ustanovom (SB Arithera).

Operacijski postupci uključuju:

1.Operacije hernija vratnog (cervikalnog) intervertebralnog diska prednjim pristupom uz fuziju i/ili instrumentaciju (ACDF),
2.Operacije slabinskog intervertebralnog diska upotrebom operacijskog mikroskopa (mikrodiskektomije),
3.Operacije slabinskog intervertebralnog diska upotrebom sistema tubularne retrakcije mišića + operacijskog mikroskopa (MET-RX metoda),
4.Operacije lateralne i centralne stenoze spinalnog kanala (interlaminektomija, hemilaminektomija, Young-ova laminoplastika, laminektomija)
5.Operacije iskliznuća (spondilolisteze) slabinskih kralješaka, nestabilnog segmenta slabinske kralješnice i tzv. sindroma neuspješne operacije slabinske kralješnice (eng. “failed back surgery sydrome”) koje se rješavaju stabilizacijskim instrumentiranim operacijskim tehnikama.

Usluge

Neurokirurgija
Neurologija
Ortopedija
Radiologija
Fizikalna medicina i rehabilitacija
Anesteziologija i liječenje boli

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 7.12.2022. u 9:31 SATI
 • Korisnik: korisnik52711
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon obilaska niza doktora i bolnica, dr. Rotim je pronašao riješenje za moj dugogodišnji problem. Stručan i profesionalan, ulijeva golemo povjerenje s obzirom na dugogodišnje iskustvo i status.

 • 15.11.2022. u 11:34 SATI
 • Korisnik: korisnik52233
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kratak i jasan, što se i očekuje. Vrstan kirurg, hvala Bogu što ga imamo. Njegovi vrhunski rezultati su najbolje recenzije o njemu.

 • 15.11.2022. u 10:08 SATI
 • Korisnik: korisnik52180
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla sam iz drugog dijela Hrvatske na pregled, koji sam čekala nekoliko mjeseci, kao i svi drugi toga dana. Kad sam napokon ušla u ordinaciju, pregledao me netko sasvim deseti, doktora K. Rotim nije niti bilo tamo. Mogli su javiti da odgode ili nas pitati želimo li pregled tog i tog. Kod doktora kod kojeg sam ušla, nije me ni pregledao, od dokumentacije je bilo samo bitno tko me poslao Rotimu i CD MR vrata koji sam dala sestrama na šalteru. Drugo.. ništa, a ma baš ništa. Taj neurokirurg je pogledao monitor i rekao "to nije za operaciju". Uputio pogled da sada mogu van. Niti 5 min nisam bila u ordinaciji, pa niti sam htjela operaciju..ok, molim vas što dalje, zašto me jako bole ruke, otiću, trnu, budim se noću jer mi ruke toliko trnu da boli i prestajem ih osjećati, zašto imam problema sa vratom.. znači nisam dobila odgovor, ništa. Samo je ponovio da to nije za operaciji, i dodao.. "to je normalno za ljude u Vašim godinama".. ???!!! Ja imam 40. godina... Izvadila sam nalaz MR i Lovrana te pitala, ok, to je normalno.? Kako da vratim si svoje ruke? On ne zna.. Možda ovo, možda da probam.. VTF ! Došla sam iz daleka, dugo čekala da niti bi dobila obećanu uslugu! Na pregled nisam došla po mišljenje jesam za operaciju ili ne nego sam došla da mi pomognu. Zdravstvo plaćamo s plaće, dodatno plaćamo, dopunsko plaćamo, lijekove plaćamo i još moram platiti za preglede.. Doktori su zaboravili da su oni tu radi nas! Sramota!

 • 11.11.2022. u 21:58 SATI
 • Korisnik: korisnik52123
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Razočaran sam brzinom kojom me doktor otpravio.Znam da se nije lako baviti tim poslom,ali za kratko vrijeme i razgovora od 5 minuta ovdje se vidi da je vrijeme novac.

 • 9.11.2022. u 19:41 SATI
 • Korisnik: korisnik52123

Odličan stručnjak,ali mi nije posvetio dovoljno vremena. Imao sam osjećaj kao da ne razumije zašto sam došao kod njega.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Krešimir Rotim

(neurokirurg)