• prim.mr.sc. Ljerka Eljuga
 • (onkolog)
Razina pomoći 5,00 (14)
Ljubaznost 5,00 (13)
Zakonitost i etičnost 5,00 (13)
Vrijeme čekanja 4,69 (13)
Osoblje 5,00 (13)

O nama

Poliklinika Eljuga

Zahvaljujući ustrajnom radu naših djelatnika, njihovu znanju i dugogodišnjem iskustvu, Poliklinika Eljuga uspješno djeluje i razvija se već punih 20 godina.
Godine 1994. Polikliniku su utemeljili supružnici i liječnici Ljerka i Damir Eljuga. Poliklinika je smještena u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti, broj 121, nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru.

Osnovana je s ciljem da se na jednome mjestu objedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki. Najjači poticaj razvoja i napretka Poliklinike su naše pacijentice, koje nam se obraćaju s povjerenjem, a osluškujući njihove potrebe s vremenom smo proširili djelatnost Poliklinike.

U travnju 1999. g. otvorili smo Centar za kirurgiju dojke, a početkom 2002. i Centar za mamografiju i stereotaksiju čime su stvoreni uvjeti za cjelokupnu dijagnostiku i kirurško liječenje bolesti dojke kao i za izvođenje ostalih zahtjevnih plastičnorekonstruktivih zahvata. U listopadu 2007. službeno nam je dodijeljen i certifikat međunarodnog ISO 9001: 2000 standarda koji dokazuje da naša Poliklinika udovoljava svim svjetskim standardima kako u pogledu organizacije posla, pružanja usluga tako i prostora i sve medicinske opreme. Posebnu pozornost posvećujemo znanstvenom i stručnom usavršavanju svojih djelatnika, koji redovito sudjeluju na stručnim i znanstvenim skupovima i tečajevima stalnog usavršavanja u zemlji i inozemstvu.

Poliklinika Eljuga kontinuirano nabavlja suvremenu medicinsku opremu, a isto tako proširuje vlastiti prostor kako bi razina kvalitete medicinskih usluga bila čim bolja i adekvatnija. Održavamo suradnju s brojnim zagrebačkim zdravstvenim ustanovama i njihovim djelatnicima kako bismo svojim pacijenticama osigurali najkvalitetniju skrb.

Uspješno surađujemo i s nekolicinom privatnih zdravstvenih osiguravajućih društava koji nam s povjerenjem upućuju svoje pacijente na obostrano zadovoljstvo. Napose smo svjesni činjenice da suvremeni način života ženama ostavlja sve manje vremena za skrb o vlastitom zdravlju, stoga smo u svakom trenutku spremni organizirati sistematske preglede za žene svih dobnih skupina u skladu s njihovim potrebama.

Postojimo i djelujemo s jednostavnom misijom pružiti ženama samo najbolje.

Vaša Poliklinika ELJUGA


prim. mr. sc. Ljerka Eljuga, dr. med.


mr. sc. Ljerka Eljuga, dr. med., specijalistica onkologije i radioterapije, vlasnica i ravnateljica Poliklinike „Eljuga“. Specijalizaciju iz kliničke onkologije i radioterapije obavila je u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC „Rebro“ u Zagrebu gdje je radila do 1994. kada počinje raditi u svojoj Poliklinici. Tijekom boravka u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC „Rebro“ uz posao iz područja specijalističke djelatnosti onkologije i radioterapije radila je i u timu za dijagnostiku tumora dojke,a isto tako i u timu za primjenu suvremenih oblika liječenja žena oboljelih od raka dojke.Usporedno sa specijalizacijom završila je postdiplomski studij iz kliničke onkologije i i pohađala je brojne postdiplomske tečajeve trajnog usavršavanja u više europskih gradova. Od 1994. vodi vlastitu Polikliniku i uspješno se u prvom redu bavi ultrazvučnom i rendgenskom dijagnostikom bolesti dojke. Godine 1997. stekla je akademski stupanj magistra znanosti iz područja medicine. Objavila je brojne stručne i znanstvene radove i sudjelovala je na domaćim i svjetskim kongresima. Upravo zbog takvog načina edukacije i studijskih boravaka u brojnim europskim onkološkim centrima mnogi smatraju da je dr. Eljuga jedna od rijetkih stručnjaka koja posjeduje cjelovitu edukaciju kako u području dijagnostike tumora dojke tako i u primjeni suvremenih oblika liječenja žena oboljelih od raka dojke.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Eljuga možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Wiener
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 18.8.2023. u 16:25 SATI
 • Korisnik: korisnik56620
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Strpljiva, ljubazna i stručna, draga i učinkovita doktorica. Doktorica Eljuga je definitivno najbolja doktorica! Ona je naš dobri duh. Hvala što ste bili sve ove godine s nama i hvala što to još uvijek jeste.

 • 16.2.2023. u 23:26 SATI
 • Korisnik: korisnik53967
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Požrtvovna i pedantna doktorica. Pregled dojki je trajao dosta dugo, prolazio se svaki milimetar detaljno i sve je detaljno razjašnjeno.

 • 7.9.2022. u 9:06 SATI
 • Korisnik: korisnik51068
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je fantastična, pažljiva i stručna. Bili smo nekoliko puta kod nje i svaki put je bila susretljiva i pristupačna te uspostavila dijagnozu i riješila potencijalni problem na vrijeme.

 • 22.4.2022. u 9:13 SATI
 • Korisnik: korisnik49208
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Veliko veliko osvježenje. Vrlo profesionalno radi svoj posao uvijek ljubazna i empatična. Sve detaljno obrazloži kad postoje neke nedoumice ili problemi. Poliklinika vrhunski organizirana, odličan su tim. Sve pohvale.

 • 10.12.2021. u 18:25 SATI
 • Korisnik: korisnik46584

Doktorica ne samo sto je stručna ,ljubazna,empatična,strpljiva,jasno i lijepo objasni sve,ne žuri već je i kao osoba draga i ophodi se sa posebnom toplinom.Pohvala i za kompletno osoblje koje je ljubazno i uvijek izađe u susret ako je nešto potrebno ili hitno.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.mr.sc. Ljerka Eljuga

(onkolog)