Razina pomoći 5,00 (7)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (9)
Vrijeme čekanja 4,86 (7)
Osoblje 5,00 (7)

Dom Zdravlja Knin

 • placeNelipićeva ul. 1, 22300, Knin
  Grad Knin, Šibensko-kninska županija

Iskustva drugih

 • 22.1.2021. u 10:55 SATI
 • Korisnik: korisnik41654
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Luka je kao prvo legenda, prijatelj, profesionalac te vrhunski doktor! Radio mi je apikotomiju te ugradnju implanta. U kratkom vremenu svaki zahvat je bio gotov, bez bolova tokom, a i poslije zahvata! Bojim se svakog odlaska zubaru al svaki put vidim da se prepadnem bezveze. Prijateljski pristup bez presinga i uz stanke po potrebi pacijenta su još jedna od kvaliteta ovog doktora. Njegov pristup i cijelog teama Lubina je onako kako bi svaki čovjek trebao raditi. Uz uvakve ljude svijet postaje boljim mjestom! ? Sve preporuke i pohvale našim Kninjanima! :)

 • 19.9.2018. u 17:42 SATI
 • Korisnik: korisnik456389

Doktor Lubina je daleko najbolji doktor kojega sam ikada upoznala, a upoznala sam ih puno. Jako je ljubazan, pristupačan, pouzdan i stvarno se trudi.

 • 29.5.2018. u 17:09 SATI
 • Korisnik: Rafaela
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Lubina je naš SPASITELJ, jer od ne mogućeg napravi cudo. Moj muz je ima velike traume od drugih stomatologa, ali taj strah je kod dr. Lubina nestao. Jer dr. Lubina pristupa profesionalno i prijateljski, kao i svi u ordinaciji... Oni su velika obitelj tako se i mi osjećamo tamo kad dođemo. ŽIVIJO NAS DR. LUBINA I CIJELI NJEGOV TIM

 • 20.2.2017. u 13:05 SATI
 • Korisnik: SanjaKW
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Mogu komotno kazati da me Dr. Lubina spasio, ali doslovce. Prije njega nisam mogla zamisliti sjesti na zubarsku stolicu a kamonli nesto dati raditi. Na kraju smo uz njegov jako srdacan i uljudan pristup uspjeli svaki pojedini zub sanirati. Strah je nestao kompletno a u njegovim rukama se osjecam sigurno. Cijela obitelj je na kraju presla kod njega i zahvalna sam Bogu sto nam je dao vrhunskog stomatologa, covjeka. Od srca ga preporucujem, pogotovo pacijentima koji imaju strah ili traumu od stomatologije, bude vam Luka to sve sredio i strah oduzeo. Samo naprijed Doktore, najbolji ste!

 • 10.12.2015. u 23:22 SATI
 • Korisnik: iva2402
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam od onih koji se boje zubara, a sada jedva cekam svaki slijedeci termin, cak toliko da dolazim iz drugog grada! Vesel, pristupacan, profesionalan, u njegovoj se ordinaciji osjecate kao kod kuce. Ulijeva povjerenje i sigurnost. Nema veze jeli imate 50, 43 ili 21 godinu, on ce vam pristupiti kao djetetu. Uvijek me detaljno upozna sa procedurom i svoj posao obavlja savrseno. Napokon zubar kod kojeg se osjecam kao covjek, a ne kao broj. Vidi se da voli posao koji radi, neka uvijek ostane ovakav kakav je!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Luka Lubina

(stomatolog)