• dr.med. Ana Jelčić
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,56 (27)
Ljubaznost 4,56 (27)
Zakonitost i etičnost 4,59 (27)
Vrijeme čekanja 3,93 (27)
Osoblje 4,37 (27)

O nama

Drage sadašnje i buduće pacijentice, za početak je najbitnije da znate kako je Poliklinika Mazalin tu prvenstveno za Vas.


Naša glavna misija je unapređenjem zdravstvene usluge i individualnim pristupom pacijenticama, od najranije životne dobi ukazivati na važnost brige o ženskom zdravlju. Također, cilj nam je razviti odnos između medicinskog osoblja i pacijentica temeljen na povjerenju.

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju i radiologiju – ultrazvučnu dijagnostiku, utemeljena od dr. Mazalin i njenog tima 2011. godine. Od 2011., pa sve do 2018. godine bili smo ginekološka ordinacija, međutim od 2018. godine prelaskom u polikliniku proširili smo opseg usluga na ginekologiju i radiologiju. Osim ginekoloških pregleda, u Poliklinici Mazalin moći ćete napraviti i ultrazvuk štitnjače, dojki i abdomena. Više detalja o uslugama pronaći ćete u kategoriji 'Usluge' na web stranici Poliklinike.

Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, Ivana Trnskog 17, samo 5 minuta hoda od Kvaternikovog trga.

Poliklinika Mazalin prepoznata je od strane pacijentica kao omiljena, što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijentica, konstantno povećanje broja novih pacijentica kao i priznanja za kvalitetu i uslugu na najvećoj razini.

Osnovne karakteristike našeg rada su vrhunska kvaliteta, individualan pristup svakoj pacijentici, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Ono najbitnije ostat će uvijek isto: Vi i Vaše zdravlje ste nam na prvom mjestu


O DOKTORICI

Od svibnja, tim Poliklinike Mazalin bogatiji je za stručnu, vrhunsku ginekologicu Anu Jelčić!

Ana Jelčić, specijalistica ginekologije i opstetricije, završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2006. godine. Do 2009. godine radila je u Klinici za Infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” na Zavodu za urogenitalne infekcije i nejasna febrilna stanja.

Nakon završenog studija, kreće raditi u svojstvu specijalizanta ginekologije i opstetricije u KB Sv. Duh i Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb gdje je 2017. položila specijalistički ispit.

Profesionalno iskustvo nastavlja u Domu Zdravlja Zagreb centar gdje je prepoznata kao omiljena ginekologica velikom broju pacijenata.

Dodatna potvrda njene stručnosti, profesionalnosti, ljubaznosti i kvalitete su brojni pozitivni komentari pacijenata na portalu NajDoktor.

Poslijediplomski studij „Ultrazvuk u ginekologiji i opstetriciji“, doktorica Ana Jelčić završila je 2010. godine, a zatim nastavlja daljnja profesionalna usavršavanja poput: „Edukacije za provoditelje trudničkih tečajeva Grada Zagreba“, edukacije iz tjelesno orijentirane psihoterapije u sklopu CIR trening instituta priznatog od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) te u sklopu trajne medicinske edukacije pohađa brojne domaće i međunarodne tečajeve i simpozije uz istovremeni rad na znanstvenim projektima.

Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji, prijateljima i psom Šapom u prirodi ili uz dobru knjigu, seriju i film na Netflixu.

Sa više od 10 godina profesionalnog iskustva, doktorica Jelčić je prepoznata od strane zadovoljnih pacijenata kao omiljena doktorica dugi niz godina na portalu NajDoktor te vjerujemo kako će svojim iskustvom i znanjem pomoći velikom broju žena u očuvanju zdravlja te doprinijeti daljnjem razvoju Poliklinike Mazalin.

Usluge

GINEKOLOGIJA
Ginekološki pregled
Papa test
Transvaginalni ultrazvuk
Transabdominalni ultrazvuk
Stupanj čistoće
Color doppler
Ginekološki pregled i papa test
Ginekološki pregled i ultrazvuk
Ginekološki pregled i color doppler
Ginekološki pregled, papa test i ultrazvuk
Ginekološki pregled, ultrazvuk, stupanj čistoće
Ginekološki pregled, papa test i color doppler
Genotipizacija HPV-a (visoki i niski rizik)
Cjepljenje protiv HPV-a (gardasil)
Bris na HSV (tip 1 i tip 2)
Bris cerviksa, rodnice ili uretre
Bris (aerobi)
Bris (anaerobi)
Bris aerobi i anaerobi
Bris Mycoplasma i ureaplasma
Bris Chlamidia
Bris Gardnerella vaginalis
Bris Trichomonas vaginalis
Bris Neisseria gonnorrhoeae
Mikološki bris
Uzimanje cervikalnih briseva na uputnicu sa donesenim podlogama/cijena po brisu
Premazivanje Podophyllinom ili Lugolom
Ekscisija kondiloma (lokalna analgezija)
Postavljanje spirale (IUD)
Vađenje spirale (IUD)
Kratke konzultacije (do 15.minuta)
Stručne konzultacije (do 30.min)
Ekspertno mišljenje uz pisani nalaz

TRUDNIČKI PREGLEDI
Test na trudnoću
Trudnički pregled
Trudnički ultrazvuk
Trudnički pregled i ultrazvuk
Minianomaly scan - probir na kromosomopatije (12.tjedan)
Anomaly scan - probir na strukturne anomalije (20.tjedan)
4D ultrazvuk (između 22.-28. tjedna trudnoće)
Harmony test basic
Harmony test standard
Harmony test plus
Harmony test blizanci
NIFTY basic
NIFTY standard
NIFTY plus
NIFTY blizanci
MyPrenatal basic
MyPrenatal standard
MyPrenatal plus
MyPrenatal blizanci

RADIOLOGIJA
Ultrazvuk dojki
Ultrazvuk štitnjače
Ultrazvuk abdomena
Ultrazvuk urotrakta
Kratke konzulatacije (do 15.minuta)
Konzultacije (do 30.minuta)
Ekspertno mišljenje uz pisani nalaz


Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Mazalin možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 16.9.2021. u 16:29 SATI
 • Korisnik: korisnik45404
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlučila sam se za Polikliniku Mazalin, a stoga i dr. Jelčić upravo zbog prethodno pročitanih vrlo pozitivnih iskustava pacijenata. Nažalost, moje iskustvo nije bilo nimalo ugodno. Doktorica je profesionalna, no neposvećena i na granici neljubaznosti, što cjelokupno iskustvo ne bi učinilo toliko neugodnim da osoblje nije bilo neprofesionalno i bezobrazno. Sve u svemu, dr. Jelčić je korektna, ni više ni manje od toga, ali cjelokupno iskustvo je veoma loše, posebice za jednu privatnu polikliniku.

 • 18.8.2021. u 23:33 SATI
 • Korisnik: korisnik45002
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izvrsna doktorica, ljubazna, pedantna. Sve pohvale, pogotovo najljubaznijoj medicinskoj sestri na svijetu! Sve preporuke za vođenje trudnoće u poliklinici Mazalin.

 • 31.5.2021. u 16:47 SATI
 • Korisnik: korisnik43961
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Htjela bih ostaviti komentar jer vidim kako svi hvale doktoricu dok ja nisam imala ugodna iskustva s njom. Prvo zelim dati sve pohvale med.sestri koja je veoma ljubazna i uvijek dostupna. Sto se tice doktorice, stavila me u veoma neugodne situacije i bila neugodna sa svojim komentarima da rade odem psihijatru nego da njoj dolazim. Naime, mlada sam cura u ranim dvadesetima i imam problema sa jajnicima, doktorica mi je u vise navrata dala antibiotike bez prethodnog pregleda iako sam molila za pregled i to je sve bilo jos prije korone kada sam uzivo dosla kod nje. Zadnja situacija u kojoj sam se nasla je da sam nekontrolirano krvarila te mi je ona telefonski prepisala lijek za koji su se kasnije doktori cudili da kako bi netko to prepisao posto bi to samo pogorsalo moje stanje (potrazila sam drugo misljenje kod privatnog dokotra koji me primio na pregled i u pet minuta objasnio sto se dogada i rijesio moj problem odgovarajucom terapijom). Tu dolazim do jos jednog problema,a to je da kada bih i pitala doktoricu zasto mi prepisuje odredene lijekove nije mi htjela objasniti nego me samo poslala doma i rekla neka uzimam kako je rekla. Vjerujem kako je zenama koje nemaju probleme doktorica sasvim u redu, najbolji su pacijenti koji dodu jednom godisnje na papu i to je to. Ja sam se nazalost nasla u situaciji gdje sam trebala pomoc te ju nisam dobila.

 • 11.5.2021. u 8:54 SATI
 • Korisnik: korisnik43664
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon dr.Doko u Dugave je došla najdivnija ginekologica Ana Jelčić, vise nije bilo neugodnih pregleda i neumjesnih komentara, osoba sa tako lijepim pristupom, topla, otvorena za sva pitanja, sve objasni šta radi i šta vidi, tako je bilo kod redovnih godišnjih pregleda tako i sada u trudnoći. Mislim da takvih doktora nedostaje u zdravstvu... Na žalost od 5mj 2021. doktorica napušta Dugave i odlazi u Polikliniku Mazalin, kao trudnici to mi je bilo jako teško shvatiti i prihvatiti (hormoni :D) Kad sam se pribrala, tad sam i odlucila; Trudnocu dalje nastavljam voditi u Mazalinu kod svoje Ane jer mislim da nekog takvog vise neću naći... a u drugom stanju ne mislim ići od doktora do doktora dok ne nađem nekog da je upola dobar kao ona... svaka preporuka za dragu doktoricu!!

 • 24.3.2021. u 17:15 SATI
 • Korisnik: korisnik42854
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Jelčić mi je nedavno vodila trudnoću. Uvijek spremna objasniti, uljudna, prvoklasni stručnjak. Poliklinika uredna, nema čekanja te uljudno osoblje. Preporučam svima.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med. Ana Jelčić

(ginekolog)