• AnaMicevska Slavec Uredi
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,71 (14)
Ljubaznost 4,71 (14)
Zakonitost i etičnost 4,71 (14)
Vrijeme čekanja 4,71 (14)
Osoblje 4,71 (14)

Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju Ginecej

Iskustva drugih

 • 23.6.2022. u 8:25 SATI
 • Korisnik: korisnik50096
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Ana Micevska Slavec je izrazito ljubazna i na prvom mjestu izrazito profesionalna. Kod doktorice sam vodila svoju drugu trudnocu. S obzirom na to da nemam dobrih iskustava s prijasnjim ginekolozima, doktorica je za svaku preporuku, temeljita, objasni i razjasni sve nedoumice. Napokon sam pronasla ginekologicu za sebe. Veliko hvala.

 • 2.6.2022. u 7:15 SATI
 • Korisnik: korisnik49834
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kada sam prošle godine upoznala doktoricu Anu Micevski Slavec imala sam 42godine, niski AMH (<0,1), Hashimoto, dva pokusšaja med. potpomognute oplodnje (na stimulaciju nije bilo reakcije - folikuli nisu rasli). Doktori mi nisu davali nikakvu šansu za trudnoćom i na neki način su me odgovarali od daljnjih pokušaja uz najčešću rečenicu "razmislite o usvajanju djeteta". Kod dr. Ane sam "slučajno" došla zbog nekih drugih ginekoloških problema i usput sam spomenula problem neplodnosti. Ta divna žena je s takvom empatijom razgovarala sa mnom, da sam se toliko otvorila u razgovoru i isplakala. Doktorica se zaista trudila shvatiti kako se osjećam, a ono što me tada najviše dojmilo je to što mi je dala konkretne preporuke što bi još mogla učiniti glede povećanja šanse za trudnoću te me bodrila da ne gubim nadu. Nakon tog razgovora sam shvatila da trebam raditi na sebi, da imam dosta rana na duši i da neću još odustati od trudnoće. Upisala sam tečaj autogenog treninga i krenula na akupunkturu te sam jedan period pila i biljne pripravke dr. Stribora Markovića. Dr. Ana je pokrenula pozitivnu lavinu promjena u mom životu. Zahvaljujući njoj i svim tim divnim ljudima koji su se našli na mom putu "trudnoće " te dragom Bogu, sada, u svojoj 43 godini, sam u 11 tj. trudnoće. Dr Ana mi je i sada velika potpora i podrška u ovim prvim tjednima trudnoće te spoznaja da joj se uvijek mogu javiti bilo telefonom ili e-mailom je veliko olakšanje za mene koja sam još uvijek pomalo u strahu, ali nadam se i vjerujem da će moja trudnoća biti uredna uz Božju pomoć i pomoć dr. Ane Micevski Slavec. Sve pohvale i sestrama koje su divne, pristupačne i uvijek nasmijane.

 • 14.5.2022. u 10:54 SATI
 • Korisnik: korisnik38399
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iskustvo s dr. Anom Micevskom Slavec bilo je najbolje do sada, osim iskrene empatije i podrške, doktorica mi je saslušala i sve detaljno objasnila te ponudila moguća rješenja. Osjećam veliko povjerenje i svakome je od srca preporučam.

 • 9.5.2022. u 9:24 SATI
 • Korisnik: korisnik49513
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je jako ljubazna i stručna. Na pregledu sam se osjećala jako ugodno. Za svaku pohvalu!!!!

 • 6.5.2022. u 18:16 SATI
 • Korisnik: korisnik47271
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica me oduševila svojim profesionalnim pristupom, stručnošću i izrazitom ljubaznosti. Saslušala me je, odgovorila na svako moje pitanje, a pregled je bio obavljen nježno i bezbolno. Od srca je svakome preporučam.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Ana Micevska Slavec

(ginekolog)