• dr.med.dent. Ana Pulja
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (14)
Ljubaznost 5,00 (14)
Zakonitost i etičnost 5,00 (14)
Vrijeme čekanja 5,00 (13)
Osoblje 5,00 (14)

O nama

Dobrodošli u dentalnu kliniku A-Dent


Moderne tehnologije i materijali, nova znanja i vrhunski stručnjaci je ono čime se Dental centar A-Dent ponosi. Naša sveobuhvatna dentalna usluga na prvo mjesto stavlja pacijenta, jer pacijent je ogledalo liječnika i tima koji brine o njemu. Zajedno gradimo vaš osmijeh i povjerenje.

Visoka razina usluge, maksimalna zbrinutost i zadovoljstvo pacijenata, osigurani su suradnjom doktora dentalne medicine i specijalista iz različitih područja. A-Dent klinika objedinjuje vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom tehnologijom te visokokvalitetnim materijalima, kako bi vam pružili najviši standard usluge uz potpunu sigurnost i udobnost.
Svi instrumenti u našoj ordinaciji se steriliziraju i dezinficiraju ili se koriste jednokratno (pregače, rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju, iglice za ispiranje korijenskih kanala itd.). Sigurnost i zaštita pacijenata na prvom su nam mjestu.

Protokol rada

Naš pristup je individualan i prilagođen svakome.

Pacijent pri dolasku u ordinaciju dentalne medicine ispunjava upitnik o zdravlju sa osobnim podatcima. Obavljamo klinički pregled i analizu rengenskih slika. Svakog pacijenta fotografiramo profesionalnim fotoaparatom kako bi što detaljnije isplanirali terapiju u estetskom i funkcionalnom smislu. Fotografija je danas postala neizostavan detalj u grani estetske i suvremene stomatologije. Konačno dogovaramo plan terapije i terapeutskih zahvata. Po završetku dogovaramo preventivne preglede i dajemo upute o održavanju rada i posebnoj dentalnoj higijeni prilagođenoj svakom pacijentu.

O DOKTORICI:

Ana Pulja rođena je 01.10.1978. godine u Puli gdje je pohađala osnovnu i srednju školu te maturirala. Iste je godine upisala Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je 2005. godine, a nakon pripravničkog staža na Stomatološkom fakultetu upisala poslijediplomski stručni studij. Nakon višegodišnjeg iskustva u renomiranim poliklinikama dentalne medicine. 2009. godine otvara privatnu stomatološku ordinaciju u Peroju,malom mjestu u blizini Pule te na taj način nastavlja dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Članica je Europskog društva estetske stomatologije i Hrvatske stomatološke komore te kao zaljubljenik ponajviše u područja estetske dentalne medicine kontinuirano se educira na kongresima i radnim tečajevima u zemlji i inozemstvu.

Dugogodišnjim radom stekla je veliko iskustvo na području implantologije i protetike na implantatima te radi sa svjetski renomiranim proizvođačima imlantanata.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr.med.dent. Ana Pulja, stomatolog

Sve o Invisalign zubnom aparatiću

Invisalign je najpoznatiji svjetski brand nevidljivih i mobilnih aparatića za zube koja posljednih godina donosi revoluciju na tržištu postupaka ravnanja zuba. Invisalign – idealna zamjena za fik...
Cijeli članak
dr.med.dent. Ana Pulja, stomatolog

Sve što trebate znati o zubnim krunicama i mostovima

Zubne krunice i most fiksni su protetski nadomjestci koji se nakon cementiranja ne vade te u potpunosti prekrivaju jedan ili više zubi. Krunice su vrsta protetskog nadomjestka koji se koristi kako bi...
Cijeli članak
dr.med.dent. Ana Pulja, stomatolog

Zašto i kada se odlučiti na izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zuba je tretman kojim se izbjeljuje prirodna boja vaših zuba. To je kozmetički tretman pomoću preparata u vidu otopina ili gelova u čijem je sastavu hidrogen peroksid ili karbamid pe...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 23.4.2024. u 11:04 SATI
 • Korisnik: korisnik60673
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je riješila svaki problem s kojim sam došla, čak i jedan koji niti jedan drugi stomatolog do tada nije uspio te sam joj na tome iznimno zahvalna. Meni to jako puno znaci s obzirom da sam uvijek u velikom strahu, doktorica me već pozna i uvijek iznova ima razumijevanje i strpljivost sto nisam do sada nigdje vidjela. Javite se Ani sad, odmah, jučer! ?

 • 26.8.2023. u 14:26 SATI
 • Korisnik: korisnik51273
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod dr Pulje idem vec dugi niz godina a sada ide i moja 4- godišnja kći kod nje, iznimno sam zadovoljna uslugom i vremenom koji nam svaki put posveti u vrhunski opremeljenoj ordinaciji

 • 23.2.2023. u 21:31 SATI
 • Korisnik: korisnik54097
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno sam zadovoljna uslugom Dr. Ane Pulja koja je svojom izuzetnom ljubaznoscu I profesionalnom uslugom zadovoljila moje potrebe zbog kojih sam dosla cak iz daleke Irske. Jos jednom joj se ovim putem zahvaljujem kao I cijelom njenom timu te zelim puno uspjeha i u daljnjem radu.

 • 19.1.2023. u 15:15 SATI
 • Korisnik: korisnik53474
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Pulja i predivna sestra Jasminka pomogle su mi da se suocim sa traumom starom 30 godina i ono najvaznije - pobijedim je! Konacno odlazim zubaru bez straha i sa stopostotnom sigurnoscu da ce svaki moj problem biti brzo i efikasno rijesen. Hvala vam, najbolje ste! M.

 • 9.12.2022. u 21:41 SATI
 • Korisnik: korisnik52836
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Profesionalna, ljubazna i uvijek spremna pomoći. Cijeli tim je odličan. Najbolje preporuke za ordinaciju dr.Ane.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Ana Pulja

(stomatolog)