• AndroKošec Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,50 (10)
Ljubaznost 4,80 (10)
Zakonitost i etičnost 5,00 (10)
Vrijeme čekanja 4,40 (10)
Osoblje 4,70 (10)

KBC - Sestre Milosrdnice

 • placeVinogradska cesta 29
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 25.3.2020. u 23:08 SATI
 • Korisnik: korisnik36966
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iznenadan gubitak sluha idiopatskog karaktera u desnome uhu, odnosno nestanak istog u mjeri od 91%, u mojoj tek 27. godini, hitno mi je dijagnosticiran. Ažurno sam liječena od strane drugih specijalista doktora propisanom adekvatnom te primarnom terapijom, no, ikoje opširnije objašnjenje mojeg stanja niti predstavljanje svih raspoložih daljnjih opcija liječenja nisam dobila, već tek usputne izjave prethodnih da je tako kako jest te da se pomirim s time da više ne čujem na jedno uho. U takvoj iznimno traumatičnoj situaciji, naročito mladoj osobi kojoj je životni poziv društveno humanistički, a samo izvođenje glazbe i dio je mojeg karaktera, s takvim konačnim rješenjem teško sam se mirila. Stoga sam i došla po drugo mišljenje doktoru Košecu. Doktor Košec, ne samo da se ponio prema meni s apsolutnom stručnošću potkrijepljenom opsežnim objašnjenjima te predloženim dodatnim alternativama liječenja, ponio se prema meni s neizmjernom empatičnošću, ljudskošću i toplinom u trenutku kada su mi strah, beznađe i jad jedini bili svakodnevnica. Uz novu terapiju, popraćenu doktorovim riječima ohrabrenja, ali i bez ikakvih uljepšavanja i obećanja, uz striktnu realnost i strpljenje, moj sluh se polako počeo vraćati, do samog konačnog ozdravljenja koje se, do tada, činilo nemogućim. Ovome dragome doktoru dugujem svaku riječ hvale jer mi je vratio život onakvim kakvim sam ga prije poznavala kao i vjeru u ljude. Pojedinci kao doktor Košec primjer su čiste stručnosti, teškog rada te neizmjerne strasti prema poslu koji rade istovremeno gledajući svakog čovjeka istim očima te kao takvi i trebaju služiti kao apsolutno nadahnuće svakome od nas. Doktore, od svega srca Vam hvala!

 • 23.11.2019. u 7:36 SATI
 • Korisnik: korisnik34846
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Hvala Vam doktore na zalaganju i iznimno pokazanoj zainteresiranosti da svojom stručnosti pomognete mi da ozdravim. Preporucam ovog doktora svakome!

 • 22.8.2019. u 20:30 SATI
 • Korisnik: Ivana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na pregled kod dr. Košeca došla sam kao na svaki drugi u bolnici, očekujući površne odgovore i brzinski kvazipregled, no ostala sam iznenađena njegovom toplinom i spremnošću na odgovaranje na sve moje upite (kojih je bilo zaista puno). Iznimno ljubazan i srdačan, profesionalan, pun znanja, spreman saslušati pacijenta i izaći mu maksimalno u susret. Dogovor oko operacije krajnika prošao je kao od šale, kao i sama operacija. Zaista tople preporuke! Jedan od rijetkih liječnika koji će vam se tako kvalitetno posvetiti.

 • 6.1.2019. u 22:44 SATI
 • Korisnik: Tamara
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktoru Košecu na njegovoj profesionalnosti i ljubaznosti!

 • 27.8.2018. u 15:34 SATI
 • Korisnik: ivana-eres
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne samo doktor Košec, već cijelo osoblje KBC-a Sestre milosrdnice je bilo više nego odlično. Sve rade i pristupaju pacijentu sa osmijehom. Sa puno razumijevanja i topline pružaju uslugu za pamćenje. 7.8/18 imala sam zakazanu operaciju mandula pod lokalnom anestezijom. Zahvat je vodio dr.A.Košec te za njega i cijeli tim nakon ovog iskustva imam samo riječi hvale i imaju moju veliku preporuku. Hvala im još jednom od srca <3 Lijep pozdrav, Ivana Ereš

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Andro Košec

(otorinolaringolog)