• dr.med.dent. Anja Balenović
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (8)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 5,00 (8)
Osoblje 5,00 (8)

O nama

Uspješnost rada Privatne ordinacije Balenović očituje se ponajviše u činjenici da su klijenti ordinacije često i nekoliko generacija iste obitelji.

Nadalje, brojni pacijenti kontinuirano primaju naše usluge, odnosno nakon 40 i više godina od izvršenog zahvata ponovno dolaze po pomoć. Buduća strategija rada i nadalje je usmjerena dugoročnom zadovoljstvu klijenata, jer se takva praksa pokazala kao osnova za očuvanje povjerenja liječnik – pacijent i ključ dugogodišnjeg opstanka prakse.

Usluge stomatološke ordinacije Balenović
Stomatološka ordinacija Balenović njeguje multidisciplinaran pristup svakom pacijentu. Tako svojim pacijentima omogućuje usluge iz područja implantologije,kirurgije, protetike, endodoncije, parodontologije i ortodoncije.
Svakom pacijentu pristupa se individualno, primjenjujući dijagnostičke metode (rendgenske snimke, intraoralni i ekstraoralni pregled, test osjetljivosti zuba).
Posebnu pažnju posvećujemo estetici lica i osmijeha pružajući našim pacijentima usluge izbijeljivanja zubi te korekcija nepravilnosti lica uz pomoć dermalnih filera.


Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 19.9.2023. u 17:20 SATI
 • Korisnik: korisnik57178
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Teško je opisati razinu kompetentnosti kojom doktorica Balenović raspolaže. Osim stručnosti istaknuo bih da doktorici bezuvjetno vjerujem obzirom da joj je briga za pacijenta na prvom mjestu, što su odlike cijelog stomatološkog tima ordinacije. Bio sam kod mnogo stomatologa i moram reći da je doktorica premašila sva očekivanja temeljena na prijašnjim iskustvima. Preporučujem ju svakome, a posjetu se čak i radujem.

 • 16.9.2023. u 2:42 SATI
 • Korisnik: korisnik57119
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Oduvijek sam imao strah od zubara i išao bi jedino kada je bilo prijeko potrebno.Odlaskom i nagovorom otišao sam u ordinaciju Balenović na pregled...prvi put da me nije bilo strah,nervoza jer su svi bili srdačni i ljubazni cak su me i uvjeravali da me nema čega biti strah.Doktorica Anja i njezin tim su bili vrlo ljubazni,dobri a ujedno me riješila svakog straha od zubara jer je vrlo pažljiva i stručna u svom poslu.Tako da bi svakom preporučio odlazak u ordinaciju jer ćete se riješiti straha od zubara.

 • 15.9.2023. u 19:18 SATI
 • Korisnik: korisnik57116
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dugogodišnja sam pacijentica u ordinaciji Balenović i ovu mladu doktoricu sam pratila od samog početka i bez straha sam se iz ruku dr. Nine Balenovića prepustila mladoj i pedantnoj dr. Anji Balenović. Sve pohvale dragoj Anji!

 • 15.9.2023. u 17:37 SATI
 • Korisnik: korisnik41375
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Mlada doktorica naoružana strpljenjem. Imam strah od zubara i zvuk instrumenata mi stvara nelagodu. Mogu se opisati kao zahtjevan pacijent, ali me doktorica Anja oduševila. Sve što mi je radila bilo je bezbolno i nježno. Na mladima svijet ostaje, pa ja tako od srca svima preporučam doktoricu, prepustit ćete se u prave ruke!

 • 11.9.2023. u 19:11 SATI
 • Korisnik: korisnik57057
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moram priznati da imam i kao odrasla osoba strah od zubara. Odnosno dosad sam imala. Dr.med.dent. Anja Balenović je razlog zašto ću, iako i dalje nije baš ugodno, češće kod zubara i to baš njoj! Za svaku pohvalu, već dugo nisam dobila tako ljubaznu uslugu. Moram pohvaliti i osoblje ordinacije.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.dent. Anja Balenović

(stomatolog)