• dr. Branka Jurić Tomašević
 • (oftalmolog)
Razina pomoći 4,86 (72)
Ljubaznost 4,86 (72)
Zakonitost i etičnost 4,88 (72)
Vrijeme čekanja 4,78 (72)
Osoblje 4,83 (71)

O nama

Povijest

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju postoji već više od dvadeset godina na Ksaverskoj cesti 45, u sjevernom dijelu grada Zagreba. Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike te refraktivne kirurgije, obavljamo i operacije stražnjeg očnog segmenta (vitrektomije) kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti (medical retina). Ukratko, po opusu oftalmoloških pregleda i zahvata radimo sve što se radi i u javnim klinikama za oftalmologiju, izdignuto na razinu usluge koje nudimo kao privatna ustanova.

Pod istom grupacijom nalaze se i 3 poslovnice Alfa Vision Optike: u Centru Kaptol, Nova Ves 11, u Masarykovoj ulici 23 te Ksaverskoj cesti 45 namijenjene završnoj obradi pacijenata, sa svrhom da uz optimalnu dijagnostiku klijent dobije i optimalnu korekciju vida naočalama ili kontaktnim lećama. Optike su vrhunski opremljene i imaju najmoderniji servis za izradu naočala.

Skrećemo pozornost i na naš Laserski centar u kojem na najmodernijem WaveLight, Allegretto Eye-Q laseru dr. sc. Bilić je međunarodno licencirana refraktivna kirurginja s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, LASIK i PRK metodom uspješno korigira greške vida i uklanja dioptriju.

Imamo bazu od 250.000 zadovoljnih pacijenata, od kojih je preko 75% došlo putem preporuke. Taj postotak najbolje govori o razini usluge koju pružamo kao i o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga. Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na edukaciji cjelokupnog osoblja Poliklinike i usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima. Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

S ponosom Vam skrećemo pozornost na činjenicu da je za listopad 2009. godine ugledni hrvatski poslovni mjesečnik “Poslovni savjetnik” izabrao Polikliniku Bilić Vision kao jednu od najboljih medicinskih ustanova u Hrvatskoj, a prema zadnjim istraživanjima javnosti, Bilić Vision se percipira kao jedna od dvije najbolje ustanove za oftalmologiju u Hrvatskoj.

Neprekidno ulažući u opremanje ustanove posljednjom generacijom oftalmološke tehnologije, u edukaciju zaposlenika, a posebice liječnika specijalista, Poliklinika Bilić Vision, vođena svojom misijom i vizijom, stalno usavršava razinu pružene usluge, kako bi pacijentima pružila najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Misija je naše Ustanove da uistinu svakom pacijentu pristupamo kao osobi, posvećujemo mu se u potpunosti i stručnom ga brigom vodimo kroz sve faze i potrebe – od prvoga dolaska do izliječenja.

Zbog toga je Poliklinici Bilić Vision svoje povjerenje poklonilo više tisuća ljudi koji su skidanjem dioptrije, uklanjanjem sive mrene ili obavljanjem nekog drugog zahvata postali dio velike obitelji zadovoljnih pacijenata Bilić Visiona.


Zašto Bilić Vision

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. Osim operacija katarakte i laserskog skidanja dioptrije, liječenja keratokonusa crosslinkingom, estetskih operacija na vjeđama, filera i botoxa, dijagnosticiramo i liječimo ostale očne bolesti po standardu najmodernijih svjetskih oftalmoloških centara.


 
Zdrav pogled na život

Već 24 godine posvećeni smo brizi o vašem vidu i zdravlju vaših očiju. Specijalizirani smo za lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene najmodernijom, preciznom i sigurnom tehnologijom.


O DOKTORICI:

Branka Jurić Tomašević, dr.med. spec. oftalmolog

PODRUČJE DJELOVANJA

Doktorica Jurić Tomašević refraktivni je kirurg s višegodišnjim iskustvom u izvođenju laserskog skidanja dioptrije. Jednako vješto izvodi sve metode laserskog skidanja dioptrije - PRK, LASIK s mikrokeratomom i FemtoLASIK. Izvodi i zahvat Crosslinking u liječenju bolesti keratokonusa (Drezdenski i Tel-Aviv protokol). Osim bogatog iskustva u laserskom skidanju dioptrije, dr. Jurić Tomašević stručnjak je za okuloplastičnu kirurgiju i druge estetske zahvate u području oko očiju. Izvodi blefaroplastiku, a operira i ptozu te ostale manje estetske zahvate poput uklanjanja ječmenca ili bradavica. Izvodi i apliciranje dermalnih filera, botoxa i profhila.

RADNO ISKUSTVO

Godine 2007. doktorica je obavila pripravnički staž u KBC Zagreb te je iste godine radila kao asistent u Pharma Colsulting tvrtki internacionalnog djelovanja. Kao liječnik u Call centru, doktorica Jurić Tomašević radila je u Uniqa osiguranju, gdje je davala zdravstvene savjete i upućivala korisnike zdravstvenog osiguranja prema davateljima zdravstvenih usluga i pružala telefonske konzultacije. Specijalizaciju iz oftalmologije izvršila je u Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Svjetlost 2009. godine, gdje je potom radila kao specijalist oftalmolog na Odsjeku za kataraktu. Od 2015. radila je kao specijalist oftalmolog u Poliklinici Ghetaldus, a od 2017. dio je kirurškog tima Poliklinike Bilić Vision

OBRAZOVANJE

Nakon završene srednje škole dr. Jurić Tomašević pohađa Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2013. polaže specijalistički ispit i dobiva titulu specijalist oftalmolog. U tijeku je stjecanja doktorata na doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Bilic Vision možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Uniqua
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 28.3.2024. u 13:48 SATI
 • Korisnik: anitsirk
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon laserskog skidanja dioptrije kod dr. sam bila na kontrolama. Vrlo ugodna i strpljivo odgovara na sva pitanja.

 • 27.3.2024. u 18:42 SATI
 • Korisnik: korisnik60243
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Osoblje je bilo izrazito ljubazno te me je doktorica provela kroz svaki korak tako da nije bilo nikakvih iznenađenja. Operacija je bila brza i bezbolna kao i sam oporavak. Preporučio bih svima koji imaju problema s vidom.

 • 25.3.2024. u 23:58 SATI
 • Korisnik: korisnik60208

Na preporuku bliske osobe otišla sam na prvi pregled za lasersko skidanje dioptrije u Polikliniku Bilić Vision.Dočekala su me nasmijana i draga lica medicinskih sestara koje su me sa iznimnom ljubaznošću vodile kroz sve preglede koje valja učiniti prije same odluke za operaciju. Obavivši sve preglede na finalni dogovor za operaciju dolazim k dr.Branki Jurić-Tomašević .Iako je u meni bila prisutna mala doza straha razgovarajući sa doktoricom koja mi je cijeli tok operacije detaljno i stručno objasnila sav je strah nestao te joj poklanjam svoje povjerenje i pristajem na operaciju .Sama operacija me apsolutno ništa nije boljela ,oporavak nakon operacije je također bio bezbolan i vrlo brz.Na svakoj sljedećoj kontroli sam sve bolje vidjela i mogla se vratiti u svoju svakodnevicu . Od srca svima preporučam tim Poliklinike Bilić Vision kao i dr.Branku ,vrlo stručnu i pristupačnu osobu i ovim putem zahvaljujem cijelom timu što su mi povratili vid . Martina Cavor

 • 20.3.2024. u 15:40 SATI
 • Korisnik: korisnik60121
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je stručna, ljubazna i pristupačna. Detaljno mi je objasnila postupak skidanja dioptrije i strpljivo odgovorila na sva moja pitanja. Njezina stručnost i mirnoća ulijeva povjerenje te sam se odlučila za zahvat skidanja dioptrije kod nje. Sve pohvale, izuzetno sam zadovoljna.

 • 19.3.2024. u 19:21 SATI
 • Korisnik: korisnik60095
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale dr. Branki i cijelom timu Bilic Vision klinike. Vise godina sam nosio naočale, dioptrija se povećavala te sam se odlučio za lasersko uklanjanje dioptrije. Zahvaljujući dr. Branki i njenom timu, dobio sam sve potrebne informacije o operaciji i izboru najbolje opcije za mene, nakon čega je odluka bila jednostavna. Odlučio sam se za Presbyond i sad vidim super. Nikakve naočale mi ne trebaju, kvaliteta života i rada je neuporedivo bolja. Svima bih preporučio Bilic Vision......zaista od prvog telefonskog kontakta, potom dolaska, operacije te postoperativne skrbi....zaista su iznad svih očekivanja. Hvala Vam. Zlatan Tabaković

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Branka Jurić Tomašević

(oftalmolog)