• dr. Branka Jurić Tomašević
 • (oftalmolog)
Razina pomoći 4,76 (41)
Ljubaznost 4,76 (41)
Zakonitost i etičnost 4,80 (41)
Vrijeme čekanja 4,71 (41)
Osoblje 4,70 (40)

O nama

Povijest

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju postoji već više od dvadeset godina na Ksaverskoj cesti 45, u sjevernom dijelu grada Zagreba. Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike te refraktivne kirurgije, obavljamo i operacije stražnjeg očnog segmenta (vitrektomije) kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti (medical retina). Ukratko, po opusu oftalmoloških pregleda i zahvata radimo sve što se radi i u javnim klinikama za oftalmologiju, izdignuto na razinu usluge koje nudimo kao privatna ustanova.

Pod istom grupacijom nalaze se i 3 poslovnice Alfa Vision Optike: u Centru Kaptol, Nova Ves 11, u Masarykovoj ulici 23 te Ksaverskoj cesti 45 namijenjene završnoj obradi pacijenata, sa svrhom da uz optimalnu dijagnostiku klijent dobije i optimalnu korekciju vida naočalama ili kontaktnim lećama. Optike su vrhunski opremljene i imaju najmoderniji servis za izradu naočala.

Skrećemo pozornost i na naš Laserski centar u kojem na najmodernijem WaveLight, Allegretto Eye-Q laseru dr. sc. Bilić je međunarodno licencirana refraktivna kirurginja s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, LASIK i PRK metodom uspješno korigira greške vida i uklanja dioptriju.

Imamo bazu od 250.000 zadovoljnih pacijenata, od kojih je preko 75% došlo putem preporuke. Taj postotak najbolje govori o razini usluge koju pružamo kao i o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga. Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na edukaciji cjelokupnog osoblja Poliklinike i usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima. Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

S ponosom Vam skrećemo pozornost na činjenicu da je za listopad 2009. godine ugledni hrvatski poslovni mjesečnik “Poslovni savjetnik” izabrao Polikliniku Bilić Vision kao jednu od najboljih medicinskih ustanova u Hrvatskoj, a prema zadnjim istraživanjima javnosti, Bilić Vision se percipira kao jedna od dvije najbolje ustanove za oftalmologiju u Hrvatskoj.

Neprekidno ulažući u opremanje ustanove posljednjom generacijom oftalmološke tehnologije, u edukaciju zaposlenika, a posebice liječnika specijalista, Poliklinika Bilić Vision, vođena svojom misijom i vizijom, stalno usavršava razinu pružene usluge, kako bi pacijentima pružila najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Misija je naše Ustanove da uistinu svakom pacijentu pristupamo kao osobi, posvećujemo mu se u potpunosti i stručnom ga brigom vodimo kroz sve faze i potrebe – od prvoga dolaska do izliječenja.

Zbog toga je Poliklinici Bilić Vision svoje povjerenje poklonilo više tisuća ljudi koji su skidanjem dioptrije, uklanjanjem sive mrene ili obavljanjem nekog drugog zahvata postali dio velike obitelji zadovoljnih pacijenata Bilić Visiona.


Zašto Bilić Vision

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Bilić Visiona, svakom našem pacijentu pružamo najbolje moguće što suvremena oftalmologija nudi. Osim operacija katarakte i laserskog skidanja dioptrije, liječenja keratokonusa crosslinkingom, estetskih operacija na vjeđama, filera i botoxa, dijagnosticiramo i liječimo ostale očne bolesti po standardu najmodernijih svjetskih oftalmoloških centara.


 
Zdrav pogled na život

Već 24 godine posvećeni smo brizi o vašem vidu i zdravlju vaših očiju. Specijalizirani smo za lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene najmodernijom, preciznom i sigurnom tehnologijom.


O DOKTORICI:

Branka Jurić Tomašević, dr.med. spec. oftalmolog

PODRUČJE DJELOVANJA

Doktorica Jurić Tomašević refraktivni je kirurg s višegodišnjim iskustvom u izvođenju laserskog skidanja dioptrije. Jednako vješto izvodi sve metode laserskog skidanja dioptrije - PRK, LASIK s mikrokeratomom i FemtoLASIK. Izvodi i zahvat Crosslinking u liječenju bolesti keratokonusa (Drezdenski i Tel-Aviv protokol). Osim bogatog iskustva u laserskom skidanju dioptrije, dr. Jurić Tomašević stručnjak je za okuloplastičnu kirurgiju i druge estetske zahvate u području oko očiju. Izvodi blefaroplastiku, a operira i ptozu te ostale manje estetske zahvate poput uklanjanja ječmenca ili bradavica. Izvodi i apliciranje dermalnih filera, botoxa i profhila.

RADNO ISKUSTVO

Godine 2007. doktorica je obavila pripravnički staž u KBC Zagreb te je iste godine radila kao asistent u Pharma Colsulting tvrtki internacionalnog djelovanja. Kao liječnik u Call centru, doktorica Jurić Tomašević radila je u Uniqa osiguranju, gdje je davala zdravstvene savjete i upućivala korisnike zdravstvenog osiguranja prema davateljima zdravstvenih usluga i pružala telefonske konzultacije. Specijalizaciju iz oftalmologije izvršila je u Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Svjetlost 2009. godine, gdje je potom radila kao specijalist oftalmolog na Odsjeku za kataraktu. Od 2015. radila je kao specijalist oftalmolog u Poliklinici Ghetaldus, a od 2017. dio je kirurškog tima Poliklinike Bilić Vision

OBRAZOVANJE

Nakon završene srednje škole dr. Jurić Tomašević pohađa Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2013. polaže specijalistički ispit i dobiva titulu specijalist oftalmolog. U tijeku je stjecanja doktorata na doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Bilic Vision možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Uniqua
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 9.5.2023. u 10:03 SATI
 • Korisnik: korisnik55262
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon skidanja dioptrije Femto Lasik metodom prije mjesec dana mogu reći kako je odnos dr. Jurić Tomašević prema pacijentima izvrstan. Na sva pitanja i eventualne nedoumice odgovara vrlo jasno i detaljno kako na samom pregledu, tako i telefonski ako imate još dodatnih pitanja. Tijekom cijele operacije objašnjava što se događa u pojedinom trenutku. U cijelom tom procesu ima vrlo profesionalan stav, ali i osoban pristup. Svaka pohvala doktorici i cjelokupnom osoblju!

 • 20.4.2023. u 1:28 SATI
 • Korisnik: korisnik54993
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Cjelokupno osoblje je vrlo ljubazno, susretljivo i izuzetno profesionalno. Dr. Jurić Tomašević je vrlo draga i s velikom strpljivosti odgovara na pitanja i nedoumice, objašnjava svaki korak operacije kako bi pacijent u svakom trenutku znao što će se događati, te na taj način uklanja svaki potencijalni strah i nelagodu. Osjećala sam se vrlo ugodno i sigurno tijekom cjelokupnog procesa i drago mi je da sam se odlučila za skidanje dioptrije baš u poliklinici Bilić Vision. Za svaku preporuku.

 • 18.4.2023. u 17:15 SATI
 • Korisnik: korisnik54972
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pišem ovu recenziju 2 mjeseca nakon laserske operacije vida (lasik) i jako sam zadovoljna rezultatom. Vidim odlično i drago mi je što sam se odlučila za operaciju. Sve pohvale dr. Jurić Tomaševića i cijelom timu iz poliklinike Bilić Vision.

 • 11.4.2023. u 11:17 SATI
 • Korisnik: korisnik54866
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pristup cijelog osoblja Bilić Visiona, a osobito dr. Branke Jurić Tomašević je profesionalan, pristupačan i prijateljski. Nema pitanja kojeg se doktorici Jurić Tomašević ne može postaviti ma koliko se banalan činio, a u trenutku kada ste nesigurni vam jako puno znači, a da vam ona neće detaljno odgovoriti sa puno razumijevanja i suosjećanja. Nakon pregleda za skidanje dioptrije dr. Jurić Tomašević opširno i iskreno objašnjava dijagnozu uzimajući i u obzir i cjelokupno stanje pacijenta (dob, životne navike, korištenje nekih lijekova). Objašnjava opcije i postupak skidanja dioptrije, ali sve to bez ikakvog (suptilnog) nagovaranja kojeg sam doživjela u drugim poliklinikama. Izbor svega je potpuno na vama. S obzirom da nažalost imam iskustva s državnim bolnicama, znam kako je to kad vas jedan dr. operira, drugi dolazi na vizitu, a o kontrolama i pregledima prije i nakon operacija i da ne govorim, promijeni se i pet liječnika. Praktički samo s med. sestrama komunicirate, a dr. koji vas operira je nedodirljiv. Oduševilo me što je dr. Jurić Tomašević bila sa mnom tijekom cijelog procesa, od prvog pregleda, do operacije, oporavka i kontrole nakon operacije. Zbog svega navedenog veliko hvala dr. Jurić Tomašević i cijelom osoblju Bilić Visiona. Velike preporuke i uspjeh u daljnjem radu. Katarina Ventin Siljan

 • 31.3.2023. u 21:16 SATI
 • Korisnik: korisnik54723
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktorice sam uradila Famto Lasik Contoura Vision medicinski zahvat, koji je bio uspjesan, vidim odlicno, naocale vise ne trebaju. Doktorica je uradila odlicno opreciju, tijekom operacije sam cijelo vrijeme dobivala informacije o tome kako ona protice. Nakon operacije korektno uradjene kontrole, uz mogucnost dodatnih (ne planiranih) kontrola i savjetovanja, osobno ili telefonski. Strucno medicinko osoblje uvijek pruzalo pomoc. Bilic Vision preporucivam svakome ko planira lasersko skidanje dioptrije!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Branka Jurić Tomašević

(oftalmolog)