• dr. Domagoj Gajski
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 5,00 (12)
Ljubaznost 5,00 (12)
Zakonitost i etičnost 5,00 (12)
Vrijeme čekanja 5,00 (12)
Osoblje 5,00 (12)

O nama

Poliklinika Rotim je specijalizirana zdravstvena ustanova posvećena neurokirurgiji, liječenju boli, te fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Cilj je pružiti vrhunsku zdravstvenu skrb te najveću moguću udobnost pri svakom koraku oporavka kod pacijenta.


O DOKTORU:

Domagoj Gajski, dr. med.,  spec. neurokirurgije

Neurokirurg Domagoj Gajski rođen je u Zagrebu, diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, radi kao v.d. pročelnika Katedre za anatomiju i fiziologiju pri Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te kao specijalist neurokirurgije u Klinici za neurokirurgiju KBC Sestre milosrdnice. Potpredsjednik je Hrvatskog društva za spinalnu kirurgiju pri Hrvatskom liječničkom zboru i liječnik muške rukometne seniorske reprezentacije Hrvatske.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci diplomirao je 2013. godine, a 2015. godine započinje specijalizaciju iz neurokirurgije na Klinici za neurokirurgiju Kliničkog Bolničkog Centra Sestre milosrdnice u Zagrebu. Od 2016. aktivno radi kao asistent, a zatim i kao predavač na Katedri za anatomiju i fiziologiju pri Zdravstvenom veleučilištu Zagreb. Dio specijalizacije provodi u jednom od najuglednijih centara za neurokirurgiju u SAD-u (Semmes Murphey Clinic and The Department of Neurosurgery, University of Tennessee). Nakon uspješno položenog specijalističkog ispita iz neurokirurgije nastavlja raditi na Klinici za neurokirurgiju, KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu. U prosincu 2018. izabran je za službenog liječnika ženske, a od 2022. godine liječnika muške seniorske reprezentacije Hrvatske u rukometu.

Potpredsjednik je Hrvatskog društva za spinalnu kirurgiju pri Hrvatskom liječničkom zboru te pomoćnik tajnika Udruženja neurokirurga jugoistočne Europe (SeENS). Član je brojnih međunarodnih neurokirurških organizacija uključujući i AANS (Udruženje neurokirurga SAD-a).

Objavio je više stručnih i znanstvenih radova te više radove u indeksiranim časopisima. Suradnik je sveučilišnog udžbenika: Rotim K. i sur.: Anatomija. Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Sudjelovao je na preko 60 domaćih i međunarodnih stručnih skupova od kojih na velikom broju kao predavač, a na desetak i kao član organizacijskog odbora.

Specijalni interesi unutar neurokirurgije uključuju kirurgiju kralješnice (minimalno invazivne metode), terapija boli, tumori hipofize, tumori baze lubanje i meningeomi.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 23.10.2023. u 15:20 SATI
 • Korisnik: korisnik57302
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski čovjek prije svega,a potom i vrhunski doktor. Jednostavan, stručan, strpljiv i izuzetno ljubazan i profesionalan. Sve preporuke za ovog divnog doktora.

 • 13.9.2023. u 15:22 SATI
 • Korisnik: korisnik57089
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na žalost u teškim životnim okolnostima smo upoznali dr.Gajskog, uz druge liječnike i kirurge koji su bili uključeni u proces liječenja moje majke, moram izdvojiti dr.Gajskog koji nam je svojim znanjem, profesionalnošću i nadasve "ljudskim"pristupom olakašao te teške životne trenutke. Nakon operacije javio mi je i objasnio kako je sve prošlo, objašnjavao i tješio kada je bilo potrebno...Susrela sam se sa mnogim liječnicima u zadnjih par godina, i njega moram izdvojiti kao jednog divnog liječnika, ali ponajprije čovjeka. Kada bi barem bilo više takvih liječnika i sestara ,i pacijentima i obiteljima bi bilo ipak malo laše prolaziti kroz takve situacije..Još jednom vam puno hvala i ostanite baš takvi kakvi jeste-velik liječnik i još veći čovjek!

 • 5.9.2023. u 14:26 SATI
 • Korisnik: korisnik56952
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod dr. Gajskog operirala sam dvostruku ekstruziju diskova minimalno invazivnom metodom u Vinogradskoj. Uskoro će proći jedna godina od operacije i ne mogu opisati koliko sam mu zahvalna za sve što je napravio. Dr. Gajski je od prvog do zadnjeg pregleda bio izrazito pristupačan, strpljiv, profesionalan, pun razumijevanja i nije mu bio problem sve mi više puta pojasniti, od operativnog postupka do procesa oporavka. Možemo biti zahvalni što u sustavu imamo ovakvog kirurga i vjerujem da je pred njim vrlo uspješna karijera.

 • 21.8.2023. u 17:19 SATI
 • Korisnik: korisnik55477
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imao sam problem sa kralježnicom, te sam morao na pregled neurokirurga. Dobio sam preporuku za dr. Gajskog u KBC Sestre Milosrdnice, koji me svojim pristupom, komunikacijom, i profesionalnošću iskreno impresionirao. Naime, nakon obavljenih pregleda, i snimanja, na preporuku dr. Gajskog, odlučili smo da ćemo problem pokušati rješavati bez operativnog zahvata, što se pokazalo kao vrhunska odluka doktora. Smatram da je dr. Gajski mladi specijalist, koji je jako nadaren za posao koji radi, i kojem predviđam jako uspješnu karijeru. Još jednom mu se i ovim putem zahvaljujem, te svakako preporučujem i dalje.

 • 5.8.2023. u 11:05 SATI
 • Korisnik: tosoblaz
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Teško će biti u svega nekoliko rečenica iznijeti mišljenje i utisak navedenog liječnika. Dr. Gajskog prvi puta upoznajem u poliklinici Rotim, 21. srpnja '23.g. na konzultacijama i pregledu nakon MR obavljenog u istoj, radi hernije diska (LS) i jakih bolova uz utrnjenost potkoljenice. Svojim prirodnim, izrazito kulturnim i prijateljskim stavom već na prvu ostavlja utisak doktora kojemu je jasan vaš problem i daje pacijentu dovoljno i vremena i prostora da objasni svoje tegobe te na njih reagira i djeluje tako što ćete steći još veće povjerenje i sigurnost u doktorovo mišljenje i preporuku, a to je ovog puta bila operacija minimalno invazivnom metodom koju smo i zakazali već za četiri dana u Specijalnoj bolnici Neurospine. Tolikom količinom jednostavnosti, smirenosti i pristojnosti u odnosu prema pacijentu prije i poslije zahvata, pacijenta dovodi u stanje zatečenosti zbog kojih napose nestane nelagoda i strah od ishoda. Znači, da sam mogao birati ne bih izabrao bolje i zato ga nisam birao ja, već dragi Bog! Doktore, hvala Vam što postojite takvi kakvi jeste! Tomislav Blažević

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Domagoj Gajski

(neurokirurg)