• dr. Dubravka Galez Mihaldinec
 • (psihijatar | psihoterapeut | dječji i adolescentni psihijatar)
Razina pomoći 5,00 (23)
Ljubaznost 5,00 (23)
Zakonitost i etičnost 5,00 (23)
Vrijeme čekanja 4,96 (23)
Osoblje 5,00 (23)

O nama

Poliklinika Golden Mind osnovana je s misijom pružanja specijalizirane skrbi i podrške djeci, mladima i njihovim obiteljima koji se suočavaju s mentalnim zdravstvenim poteškoćama. Usmjereni smo na stvaranje sigurnog i poticajnog okruženja u kojem se svaki pojedinac, dijete, adolescent ili odrasla osoba osjeća dobrodošlo i s razumijevanjem.
Naš tim čine liječnici specijalizirani za dječju i adolescentnu psihijatriju, psihoterapeuti i psiholozi s bogatim kliničkim iskustvom u dijagnostici, liječenju i tretmanu različitih mentalnih poremećaja kod djece, adolescenata i odraslih.
Dobrodošli u našu Polikliniku jer mi brinemo o vašem mentalnom zdravlju.

O DOKTORICI
Dubravka Galez Mihaldinec, dr. med.
Specijalistica psihijatrije, uža specijalistica dječje i adolescentne psihijatrije, uža specijalistica psihoterapije. Medicinski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila sam 2003.godine. Specijalizaciju iz psihijatrije započela sam 2007.g. u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje sam nakon završetka specijalizacije 2013.g. kao specijalistica psihijatrije nastavila raditi i educirati se u Klinici za psihološku medicinu i Zavodu za dječju i adolescentnu psihijatriju i psihoterapiju KBCa Zagreb. Tijekom svog specijalističkog staža educirala sam se u psihoterapijskim tehnikama kao što su psihoanalitička psihoterapija, grupna analiza, psihoanaliza. Uža sam specijalistica iz područja dječje i adolescentne psihijatrije te iz područja psihoterapije. Tijekom specijalističkog usavršavanja pohađala sam poslijediplomske specijalističke studije na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu iz područja dječje i adolescentne psihijatrije i psihoterapije. Bila sam stručni suradnik na Katedri za psihijatriju Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Član sam Hrvatskog psihijatrijskog društva i drugih stručnih društava pri Hrvatskom liječničkom zboru. Sudionik sam brojnih domaćih i međunarodnih kongresa gdje sam aktivno izlagala svoje stručne radove.

Usluge

Usluge poliklinike Golden Mind možete pregledati ovdje!

Cjenik usluga poliklinike Golden Mind možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 30.4.2024. u 18:58 SATI
 • Korisnik: korisnik60832
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito topla i susretljiva doktorica spremna istinski pomoći. Definitivno pravi izbor za dijete, a također i za super suradnju s roditeljima. Svaka preporuka!

 • 6.2.2024. u 15:43 SATI
 • Korisnik: korisnik59382
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Svaka preporuka za polikliniku. Doktorica Galez Mihaldinec je izrazito draga, ljubazna, susretljiva, ali i profesionalna.

 • 4.12.2023. u 0:41 SATI
 • Korisnik: korisnik58436
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolja doktorica. Bila sam kod nekoliko do sada psihijatara, psihologa, no dr. Galez Mihaldinec je osoba koja zna slušati i osjećate da je uz Vas...puno mi je pomogla i sad se dobro osjećam nakon svega što sam prošla. Hvala joj! Psihoterapeut prije svega.

 • 17.11.2023. u 13:07 SATI
 • Korisnik: korisnik58150
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ako tribute pomoć za svoje dijete to je doktorica kojoj se trebate obratiti. Sve pohvale, jako smo zadovoljni pristupom doktorice i svakome bi ju preporučila za svoje dijete. Pomogla nam je i zahvalni smo.

 • 11.11.2023. u 8:49 SATI
 • Korisnik: korisnik58026
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla sam na preporuku kod dr. Galez Mihaldinec i mogu reći samo riječi pohvale za doktoricu. Strpljiva je, sluša vas, empatična je i osjećala sam se jako ugodno. Bilo mi je puno lakše nakon pregleda te sam imala osjećaj da zaista netko ovaj puta mari za mene. Nakon nekoliko mjeseci mogu samo reći da sam izuzetno zadovoljna te da bi ju preporučila svakome.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Dubravka Galez Mihaldinec

(psihijatar, psihoterapeut, dječji i adolescentni psihijatar)