• dr. Judith Adrianne Deutsch
 • (anesteziolog)
Razina pomoći 5,00 (16)
Ljubaznost 5,00 (16)
Zakonitost i etičnost 5,00 (16)
Vrijeme čekanja 5,00 (16)
Osoblje 5,00 (16)

O nama

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Utemeljeni smo davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom, Ognjenom Bagatinom, preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili koračati putem koji je započeo njihov otac.

Danas smo inovativna Poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak 9 grana specijalizacija te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinstvenom medicinskom ustanovom u regiji. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj 5 zvjezdica, njegujemo odnos s klijentima za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i apsolutno želimo ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja, a inspiraciju pronalazimo jedni u drugima.

Svoje djelatnosti podijelili smo na ukupno 3 lokacije u 2 najveća hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, gdje nudimo preko 250 usluga. Na prvoj od dvije zagrebačke adrese u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton, nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika kože, od neželjenih dlačicakapilarabora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Spomenimo i da je dermatološki odjel Poliklinike Bagatin proglašen najboljom klinikom za dermatologiju u Europi za 2018. godinu prema GCR-u.

Na istoj lokaciji, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju3D dijagnostiku te ortodonciju.

Naša druga Poliklinika u Zagrebu, koja neprekidno više od dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije nalazi se u Donjem gradu, u Folnegovićevoj ulici u potpuno novo opremljenom prostoru. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za naše klijente i njihovu pratnju koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske, a kako bismo njihov boravak u Poliklinici učinili što ugodnijim. Kao jedina Poliklinika u regiji, u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima i pacijentima uvelike pomaže pri donošenju odluka o zahvatu. Sve navedeno, uz još mnoge kompetencije koje posjedujemo, omogućile su nam visoki status najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju prema IMTJ-u.

Početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu. Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, objedinili smo u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja. Vrhunska usluga od pet zvjezdica te stručno osoblje očekuju vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem. Vi ste naša inspiracija!


O DOKTORICI:

Judith Adrianne Deutsch, dr.med.
Specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine
Doktorica Judith Adrianne Deutsch završila je fakultet biologije i prirodnih znanosti u Chicagu te medicinski fakultet u Zagrebu. Specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja završila je u KBC Zagrebu. Ima preko 10 godina radnog iskustva kao specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Kontinuirano stručno i znanstveno usavršavanje nastavlja sudjelujući na brojnim tečajevima i kongresima unutar Hrvatske i u inozemstvu. Od 2015. do 2018. stekla je radno i edukacijsko iskustvo kao „Consultant and Senior specialist” u Engleskoj i Škotskoj. Autor je niza stručnih publikacija te česti predavač na raznim simpozijima. Aktivni je instruktor APLS-a (Advanced Paediatric Life Support) ALSG Manchester Group,  MIMMS-a (Major Incident and Medical Management and Support) te International Association for Ambulatory Surgery (IAAS). Ujedno posjeduje niz certifikata za pružanje hitnih medicinskih vještina kao i nagradu Kliničkogbolničkog centara Zagreb za najboljeg anesteziologa. 

Usluge

Usluge Poliklinike Bagatin:

Estetska kirurgija
    - Lice
    - Grudi
    - Tijelo
    - Mali kirurški zahvati
    - Laser centar
    - Konzultacije

Dermatologija
    - Estetska dermatologija
    - Medicinska dermatologija
    - Laser centar

Kozmetologija
    - Tretmani lica
    - Tretmani tijela
    - Dermokozmetika
    - Laser centar
    - Konzultacije

Stomatologija
    - Implantološki centar
    - Protetika
    - Estetska stomatologija
    - Ortodoncija
    - Opća stomatologija
    - Laser centar

Presađivanje kose

*cijene i detalje o pojedinoj usluzi možete vidjeti klikom na područje vašeg interesa

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 13.10.2022. u 19:36 SATI
 • Korisnik: korisnik51683
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Deutsch je kao osoba vrlo srdačna i ljubazna. Uspjela mi je uzeti moj veliki strah od anestezije u najkraćem roku. Stručno me pratila i čuvala tokom cijelog operativnog zahvata, zajedno sa maksimalno profesionalnim timom klinike Bagatin. Od srca velika joj hvala!

 • 30.8.2022. u 8:25 SATI
 • Korisnik: korisnik50973
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Judith je prekrasna osoba, topla i pristupačna, sa puno empatije prema pacijentu, maksimalno posvećena svom poslu i vrhunski stručnjak! - s puno ljubavi i pažnje, kako prema meni kao pacijentu, tako i sa velikom predanošću svom poslu, odgovorila je s puno topline i razumijevanja na svako moje postavljeno pitanje, i dala mi savjete za moje cjelokupno zdravstveno stanje. Toplo i od srca bih ju preporučila svim mojim prijateljima i znancima.

 • 25.8.2022. u 17:17 SATI
 • Korisnik: korisnik50924
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Preporuka za svakoga koga je strah anestezije. Odlicna i strucna uz osmijeh i strpljenje uklanja svaki strah i svaku dilemu.

 • 24.8.2022. u 9:19 SATI
 • Korisnik: korisnik50895
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Deutsch je prekrasna osoba, puna topline, ljubavi i znanja, i za pacijenta i za svoj posao, spremna pomoći u svakom trenutku i objasniti i dati odgovor na svako postavljeno pitanje, brine i bitno joj je cjelokupno sveobuhvatno zdravlje pacijenta kao osobe, a ne samo jedan njegov dio, spaja sve dijeliće zdravlja pacijenta u jednu cjelinu, vrhunski je znalac i profesionalac. Osjećala sam se u potpunosti sigurno i bezbrižno u njezinim rukama, bez ikakove moje brige, straha ili zebnje, povjerila sam brigu o mom životu i tijelu sa potpunim povjerenjem doktorici Deutsch! Velika Liječnica, veliki Čovjek i prijatelj, velika Dama, i vrhunski Znalac i Profesionalac! Za svaku preporuku! Dr. Deutsch studentima medicine, ali i mnogim bolničkim liječnicima, definitivno može biti uzor o tome kako i na koji način, te sa kojim opsegom znanja, interesa i ljubavi, kako prema svom poslu, tako i prema pacijentu, bi liječnici ustvari trebali obavljati svoju liječničku dužnost.

 • 8.9.2021. u 9:05 SATI
 • Korisnik: korisnik45266
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Čitala sam neke komentare tu i slažem se sa svime. Doktorica se jako potrudila objasniti mi sve u vezi problema tako da ih ja kao laik mogu razumijeti. Takvu ljubaznost, susretljivost i toplinu rijetko gdje možete naći. Svaka čast doktorice!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Judith Adrianne Deutsch

(anesteziolog)