• dr.sc. Johann Nemrava
 • (opći kirurg | plastični kirurg)
Razina pomoći 5,00 (4)
Ljubaznost 5,00 (4)
Zakonitost i etičnost 5,00 (4)
Vrijeme čekanja 4,75 (4)
Osoblje 5,00 (4)

O nama

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Utemeljeni smo davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom, Ognjenom Bagatinom, preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili koračati putem koji je započeo njihov otac.

Danas smo inovativna Poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak 9 grana specijalizacija te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinstvenom medicinskom ustanovom u regiji. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj 5 zvjezdica, njegujemo odnos s klijentima za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i apsolutno želimo ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja, a inspiraciju pronalazimo jedni u drugima.

Svoje djelatnosti podijelili smo na ukupno 3 lokacije u 2 najveća hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, gdje nudimo preko 250 usluga. Na prvoj od dvije zagrebačke adrese u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton, nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika kože, od neželjenih dlačicakapilarabora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Spomenimo i da je dermatološki odjel Poliklinike Bagatin proglašen najboljom klinikom za dermatologiju u Europi za 2018. godinu prema GCR-u.

Na istoj lokaciji, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju3D dijagnostiku te ortodonciju.

Naša druga Poliklinika u Zagrebu, koja neprekidno više od dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije nalazi se u Donjem gradu, u Folnegovićevoj ulici u potpuno novo opremljenom prostoru. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za naše klijente i njihovu pratnju koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske, a kako bismo njihov boravak u Poliklinici učinili što ugodnijim. Kao jedina Poliklinika u regiji, u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima i pacijentima uvelike pomaže pri donošenju odluka o zahvatu. Sve navedeno, uz još mnoge kompetencije koje posjedujemo, omogućile su nam visoki status najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju prema IMTJ-u.

Početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu. Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, objedinili smo u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja. Vrhunska usluga od pet zvjezdica te stručno osoblje očekuju vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem. Vi ste naša inspiracija!


O DOKTORU:

Dr.sc. Johann Nemrava, dr.med.

Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije / Frana Folnegovića

Doktor Johann Nemrava završio je medicinski fakultet u Rijeci, a specijalizaciju iz opće kirurgije u Zagrebu u Kliničkim bolnicama 'Merkur' i 'Dubrava'. Tijekom specijalističkog usavršavanja, završio je doktorski studiji na Prirodoslovno - matematičkom fakultetu i stekao naziv doktora znanosti u području bioloških znanosti. Nadalje, subspecijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije završio je u Kliničkim bolnicama 'Sestre milosrdnice' i 'Dubrava'. Autor je i koautor nekoliko znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima, a sudjeluje i u raznim znanstvenim projektima. Svoje višegodišnje iskustvo u području opće kirurgije i hitne medicine stječe u 'Općoj bolnici hrvatskih veterana Zabok'. Kontinuirano stručno i znanstveno usavršavanje nastavlja sudjelujući u brojnim tečajevima i kongresima unutar Hrvatske i u inozemstvu, a tijekom svoje karijere neko vrijeme provodi radeći u klinikama u Njemačkoj, Engleskoj i Irskoj. Doktor Johann tečno govori engleski jezik.

Usluge

Usluge Poliklinike Bagatin:

Estetska kirurgija
    - Lice
    - Grudi
    - Tijelo
    - Mali kirurški zahvati
    - Laser centar
    - Konzultacije

Dermatologija
    - Estetska dermatologija
    - Medicinska dermatologija
    - Laser centar

Kozmetologija
    - Tretmani lica
    - Tretmani tijela
    - Dermokozmetika
    - Laser centar
    - Konzultacije

Stomatologija
    - Implantološki centar
    - Protetika
    - Estetska stomatologija
    - Ortodoncija
    - Opća stomatologija
    - Laser centar

Presađivanje kose

*cijene i detalje o pojedinoj usluzi možete vidjeti klikom na područje vašeg interesa

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 30.8.2023. u 11:12 SATI
 • Korisnik: korisnik54349
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Johann je divan doktor koji me oduševio svojim pristupom, znanjem, iskrenošću te na kraju vrhunskim radom i rezultatom. Išla sam kod njega na operaciju grudi i druga sam osoba. Mislim kako je vrijeme da u 2023. godini napokon dobije zasluženu titulu Najdoktora.

 • 5.9.2022. u 8:12 SATI
 • Korisnik: korisnik51046
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam na povecanju grudi kod doktora Nemrave i uglavnom imam pozitivna iskustva. Doktor je vrlo ljubazan, simpatican i strucan. Ukratko, osjecala sam se veoma ugodno tijekom predoperativnog pregleda, a i nakon same operacije (osim postoperativne boli, naravno - taj dio je sve samo ne ugodan). Doktora Nemravu bih zaista preporucila svakome tko razmislja o povecanju grudi :)

 • 5.5.2021. u 21:29 SATI
 • Korisnik: korisnik43581
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Johann Nemrava je stručan i kvalitetan mladi kirurg, iznimno ljubazan, smiren i pažljiv. Prije samog zahvata sve detaljno objasni. Tijekom rada daje osjećaj sigurnosti. Za vrijeme pregleda kao i samog zahvata imao je vrlo profesionalan pristup. Krajnji rezultat je izvanredan. Sestre u ordinaciji su ljubazne. J.N.

 • 20.12.2015. u 13:33 SATI
 • Korisnik: dijanav

Dr. Nemrava je prije svega izvrstan kirurg. Otvorenog uma za nova znanja i metode ima hrabrosti, energije, ali i stručnu podršku izvrsnog tima kako bi ih najuspješnije primijenio u radu. Ozbiljan je, točan, precizan, dostupan, ima razumijevanja, nadasve praktičan, a ipak vlastitom osobnošću unosi radost u bolničko okruženje svakome tko je može i želi prihvatiti kao dio procesa ozdravljenja. Njegova netolerancija patnje i boli koja se ikako može spriječiti ili ublažiti duboko me dirnula. Moguća je samo i jedino kao posljedica životnih iskustava koja od čovjeka rade iznimno ljudsko biće. Pokazuje brižnost i skrbi za dobrobit čovjeka, poštuje privatnost, i ulijeva sigurnost i povjerenje. Učenik vrhunskih majstora i kvalitetnih ljudi. Jedan je od liječnika kojem nakon susreta s njime poželiš svako dobro, radosti i zdravlja u svakom području života.

 • 21.11.2011. u 9:35 SATI
 • Korisnik: ivana_30
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Nemravu mogu opisati kao jednog od najpredanijih liječnika koje poznajem, ljubaznog i susretljivog, a ono najvažnije je da je to liječnik koji voli ono što radi i zato njemu idu sve pohvale!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.sc. Johann Nemrava

(opći kirurg, plastični kirurg)