• KrešimirGršić Uredi
 • (otorinolaringolog)
Razina pomoći 4,86 (28)
Ljubaznost 4,85 (27)
Zakonitost i etičnost 4,70 (27)
Vrijeme čekanja 4,46 (26)
Osoblje 4,85 (27)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 25.9.2019. u 9:18 SATI
 • Korisnik: korisnik33936
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Gršić je mojoj majci operirao štitnjaču, a tati prije 3 godine tumor na glasnicama. Doktor je jednostavan, pristupačan, a opet profesionalan. Ulijeva povjerenje kod svakog postupka i pregleda. Zahvalana Mirjana L. Samobor

 • 7.7.2019. u 20:50 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Lijecnik koji zna i voli svoj posao.! Pacijentu prilazi spuno truda i paznje . Mene je operirao dok je radio na klinici za tumore 2017 (zlocudni tumor epiglotisa na grlu)tamo je osoblje za svaku pohvalu.Operacija i oporavak sve super proslo,redovno se kontroliram kod njega.Kad se covjek razboli i susretne s malignom bolesti onda je sreca kad dobijete tako dobrog kirurga ulijeva povjerenje . Doktor kojeg bi svakom preporucila a njemu zahvalila na svemu sto je ucinio za mene.

 • 12.6.2019. u 23:32 SATI
 • Korisnik: Bizmark
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dobar je mali, ima perspektive, još je mlad, ali u njemu ima potencijala. Da li je pristojan , ljubazan, to me uopće ne zanima. Važno je da zna svoj posao kirurga dobro,.....,bit će nešto od njega.

 • 24.4.2019. u 9:11 SATI
 • Korisnik: Martinovic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za doktora Gjurića mogu reći samo najbolje! Dovezli smo dijete u hitnu zbog jakog krvarenja (6 dana prije je operirao tonzile u jednoj drugoj bolnici) i zbog jakog krvarenja je izgubio i svijest. U roku od 5 minuta od kad smo došli na hitni prijem na Rebru, dr. Gjurić ga je operirao, počistio ranu, zaustavio krvarenje, zašio sve... I prije a posebno nakon operacije, bio je izrazito ljubazan, suosjećajan, strpljiv i pun razumijevanja. U takvoj neopisivo stresnoj situaciji po nas roditelje (kad smo mislili da ćemo izgubiti dijete) takav pristup doktora nam je dao sigurnost i olakšanje i na tome, kao i na dobrom poslu koji je napravio uvijek ćemo mu biti zahvalni...

 • 30.12.2018. u 11:21 SATI
 • Korisnik: Mihaela
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imam potrebu pohvaliti dr. Krešimira Gršića kao i svo osoblje Klinike za tumore jer su jedan tako stresan događaj kao što je boravak u bolnici i operativni zahvat učinili ugodnim. Operirana sam prošle godine u ovo vrijeme (uklanjanje jednog režnja štitnjače). Sama operacija je protekla izvrsno kao i oporavak nakon operacije.Nikakve bolove nisam imala, doktor je bio na raspolaganju, pojasnio je sve što me zanimalo i zahvalna sam za takav odnos i susretljivost kao i za savršeno izvedenu operaciju (ožiljak se gotovo i ne primjećuje više). Svim budućim pacijentima preporučam dr. Gršića a njemu se još jednom zahvaljujem na profesionalnom ali i toplom pristupu pacijentima.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Krešimir Gršić

(otorinolaringolog)