• prof.dr.sc. Krešimir Rotim
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 4,83 (18)
Ljubaznost 4,72 (18)
Zakonitost i etičnost 4,79 (19)
Vrijeme čekanja 4,71 (17)
Osoblje 4,79 (19)

O nama

Poliklinika NeuroSpine je specijalizirana zdravstvena ustanova posvećena neurokirurgiji, liječenju boli, te fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Cilj je pružiti vrhunsku zdravstvenu skrb te najveću moguću udobnost pri svakom koraku oporavka kod pacijenta.

Neurokirurški tim svakom bolesniku pristupa individualno s naglaskom naholistički pristup, točnije postavljanje dijagnoze i izbor optimalne metode liječenja s obzirom na opće stanje, kliničku sliku, neurološki status i nalaze neuroradioloških pretraga bolesnika.
Ako je potrebno, neurokirurški tim primjenjuje minimalno invazivne dijagnostičko/terapijske zahvate (dijagnostička/terapijska spinalna intervencija).
Minimalno invazivni dijagnostički i terapijski jednodnevni zahvati u lokalnoj anesteziji otkrivaju uzroke i liječe bolove vratne (cervikalne), grudne (torakalne), slabinske (lumbalne) i križne (sakralne) kralješnice i posljedične bolove u udovima (ekstremitetima).

Minimalno invazivne dijagnostičke intervencije uključuju:

Anesteziranje malih (fasetnih) zglobovakralješaka
Anesteziranje sakroilijakalnog zgloba (SI zglob)
Stimulacijska diskografija

Minimalno invazivne terapijske intervencije uključuju:

Epiduralnu steroidnu injekciju (ESI)
Transforaminalnu epiduralnu steroidnu injekciju (TFESI)
Perkutanu lumbalnu dekompresiju diska (PLDD)

Neurokirurški tim educiran je i izvodi minimalno invazivne zahvate i operacije na kralježnici. Operacijski postupci izvode se u suradnji sa suradnom Ustanovom (SB Arithera).

Operacijski postupci uključuju:

1.Operacije hernija vratnog (cervikalnog) intervertebralnog diska prednjim pristupom uz fuziju i/ili instrumentaciju (ACDF),
2.Operacije slabinskog intervertebralnog diska upotrebom operacijskog mikroskopa (mikrodiskektomije),
3.Operacije slabinskog intervertebralnog diska upotrebom sistema tubularne retrakcije mišića + operacijskog mikroskopa (MET-RX metoda),
4.Operacije lateralne i centralne stenoze spinalnog kanala (interlaminektomija, hemilaminektomija, Young-ova laminoplastika, laminektomija)
5.Operacije iskliznuća (spondilolisteze) slabinskih kralješaka, nestabilnog segmenta slabinske kralješnice i tzv. sindroma neuspješne operacije slabinske kralješnice (eng. “failed back surgery sydrome”) koje se rješavaju stabilizacijskim instrumentiranim operacijskim tehnikama.

Usluge

Neurokirurgija
Neurologija
Ortopedija
Radiologija
Fizikalna medicina i rehabilitacija
Anesteziologija i liječenje boli

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 9.5.2022. u 21:18 SATI
 • Korisnik: korisnik49512

Vrlo bizarno i kratko iskustvo koje puno kosta. Komentari kao npr: "vi bi da vam napravimo novu kraljeznicu, pa ne ide to tako". Ili: "vi ste u sivoj zoni, gurajte dok jos mozete". I sve to za 10 minuta i 1400 kn u privatnoj poliklinici. Ocjene donesite sami!

 • 14.4.2022. u 9:37 SATI
 • Korisnik: korisnik49185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odmah je postavio dijagnozu te operacijom omogućio da opet živim normalan život. Operacija je vrlo zahtjevna te je dr. Rotim jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji je stručan u tom području. Milijun puta hvala profesore što ste nam olakšali tako teško razdoblje u životu!

 • 30.6.2021. u 15:50 SATI
 • Korisnik: korisnik44349
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetan covjek, zavidnog znanja, velikog iskustva, sa sestim čulom. Velika hvala na svim prepoznatim simptomima i uvijek točno postavljenim dijagnozama te uputnicama za daljnju obradu. Stručan, ljubazan, maximalno angažiran, ulijeva povjerenje, smiren bez obzira na broj pacijenata.

 • 24.3.2021. u 17:03 SATI
 • Korisnik: korisnik42851
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Rotim je jedan od najboljih doktora s kojima sam se imala prilike susresti!!! On me operirao nakon operacije je dolazio svaki dan vidjeti kako sam... U takvim trenutcima puno vam znaći da doktor pita za Vaše stanje, prati i daje upute.

 • 11.3.2021. u 22:13 SATI
 • Korisnik: korisnik42645
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bio kod njega u njegovoj privatnoj klinici. Potegao iz Dalmacije do Zagreba i potrošio šta na pregled šta na put cca. trecinu plaće. Pregled i razgovor trajao doslovno 5min. ako se to uopce može nazvat pregledom. Nijedan prijašnji nalaz koji sam sa sobom donio nije procitao .Donio zakljucak da nastavim živit kao do sad a to je nikakvom kvalitetom sprijecen u normalnim ljudskim aktivnostima poradi prolapsa diska L4 L5. Niti terapiju ili vježbe koje bi mi možda pomogle nije bio u stanju da mi mi onako kao Doktor pacijentu da kao dobronamjeran savjet. Tužno sam se osjecao odlazeci s klinike kući. Ocito postoji Doktorova osobna procjena kome se i kako posvetiti a tice se iskljucivo stvari koje nemaju veze s medicinom te Hipokratovom zakletvom. Koje su to stvari zakljucite sami. Ponavljam ovo je moj osobni subjektivni dojam nadam se i želim misliti da krivo prosuđujem ali nemogu se oteti dojmu koji je na mene ostavio u tih 5min koje su koštale 700kn.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Krešimir Rotim

(neurokirurg)