• prim.mr.sc. Ljerka Eljuga
 • (onkolog)
Razina pomoći 5,00 (9)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 4,75 (8)
Osoblje 5,00 (8)

O nama

Poliklinika Eljuga

Zahvaljujući ustrajnom radu naših djelatnika, njihovu znanju i dugogodišnjem iskustvu, Poliklinika Eljuga uspješno djeluje i razvija se već punih 20 godina.
Godine 1994. Polikliniku su utemeljili supružnici i liječnici Ljerka i Damir Eljuga. Poliklinika je smještena u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti, broj 121, nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru.

Osnovana je s ciljem da se na jednome mjestu objedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki. Najjači poticaj razvoja i napretka Poliklinike su naše pacijentice, koje nam se obraćaju s povjerenjem, a osluškujući njihove potrebe s vremenom smo proširili djelatnost Poliklinike.

U travnju 1999. g. otvorili smo Centar za kirurgiju dojke, a početkom 2002. i Centar za mamografiju i stereotaksiju čime su stvoreni uvjeti za cjelokupnu dijagnostiku i kirurško liječenje bolesti dojke kao i za izvođenje ostalih zahtjevnih plastičnorekonstruktivih zahvata. U listopadu 2007. službeno nam je dodijeljen i certifikat međunarodnog ISO 9001: 2000 standarda koji dokazuje da naša Poliklinika udovoljava svim svjetskim standardima kako u pogledu organizacije posla, pružanja usluga tako i prostora i sve medicinske opreme. Posebnu pozornost posvećujemo znanstvenom i stručnom usavršavanju svojih djelatnika, koji redovito sudjeluju na stručnim i znanstvenim skupovima i tečajevima stalnog usavršavanja u zemlji i inozemstvu.

Poliklinika Eljuga kontinuirano nabavlja suvremenu medicinsku opremu, a isto tako proširuje vlastiti prostor kako bi razina kvalitete medicinskih usluga bila čim bolja i adekvatnija. Održavamo suradnju s brojnim zagrebačkim zdravstvenim ustanovama i njihovim djelatnicima kako bismo svojim pacijenticama osigurali najkvalitetniju skrb.

Uspješno surađujemo i s nekolicinom privatnih zdravstvenih osiguravajućih društava koji nam s povjerenjem upućuju svoje pacijente na obostrano zadovoljstvo. Napose smo svjesni činjenice da suvremeni način života ženama ostavlja sve manje vremena za skrb o vlastitom zdravlju, stoga smo u svakom trenutku spremni organizirati sistematske preglede za žene svih dobnih skupina u skladu s njihovim potrebama.

Postojimo i djelujemo s jednostavnom misijom pružiti ženama samo najbolje.

Vaša Poliklinika ELJUGA


prim. mr. sc. Ljerka Eljuga, dr. med.


mr. sc. Ljerka Eljuga, dr. med., specijalistica onkologije i radioterapije, vlasnica i ravnateljica Poliklinike „Eljuga“. Specijalizaciju iz kliničke onkologije i radioterapije obavila je u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC „Rebro“ u Zagrebu gdje je radila do 1994. kada počinje raditi u svojoj Poliklinici. Tijekom boravka u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC „Rebro“ uz posao iz područja specijalističke djelatnosti onkologije i radioterapije radila je i u timu za dijagnostiku tumora dojke,a isto tako i u timu za primjenu suvremenih oblika liječenja žena oboljelih od raka dojke.Usporedno sa specijalizacijom završila je postdiplomski studij iz kliničke onkologije i i pohađala je brojne postdiplomske tečajeve trajnog usavršavanja u više europskih gradova. Od 1994. vodi vlastitu Polikliniku i uspješno se u prvom redu bavi ultrazvučnom i rendgenskom dijagnostikom bolesti dojke. Godine 1997. stekla je akademski stupanj magistra znanosti iz područja medicine. Objavila je brojne stručne i znanstvene radove i sudjelovala je na domaćim i svjetskim kongresima. Upravo zbog takvog načina edukacije i studijskih boravaka u brojnim europskim onkološkim centrima mnogi smatraju da je dr. Eljuga jedna od rijetkih stručnjaka koja posjeduje cjelovitu edukaciju kako u području dijagnostike tumora dojke tako i u primjeni suvremenih oblika liječenja žena oboljelih od raka dojke.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Eljuga možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Wiener
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 1.9.2020. u 13:13 SATI
 • Korisnik: korisnik38956
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pristupa pacijentu kao čovjeku, sve objasni, smiri, utješi, čak i u najgoroj situaciji ubaci neku šalu. Uvijek zna o kojem se slučaju radi i na kakvoj je terapiji, bez imalo ustručava ja da nazovem i pitam ako mi nešto nije jasno a ona mi uvijek rado odgovori.

 • 23.11.2019. u 8:14 SATI
 • Korisnik: korisnik34847
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U njezinoj je poliklinici pacijent stvarno na prvom mjestu i učinit će sve kako bi mu pomogla, ako ne sama, onda uputivši ga adekvatnom specijalistu, što je karakteristika odličnog doktora... Doktorica ogromnog znanja i iskustva!

 • 5.7.2019. u 8:59 SATI
 • Korisnik: kovrcica4
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Strpljiva, temeljita i ugodna doktorica. I za nju i za cijelo osoblje zbilja mogu reći da imam jedino samo najbolja iskustva. Općenito cijela poliklinika odlično organizirana. I što je najvažnije pomogla mi da vratim život u normalu!

 • 11.10.2018. u 6:58 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Predivan pristup, nježna i pažljiva doktorica i beskrajno joj vjerujem.Veoma ugodna i ljubazna doktorica. Uvijek mi je uspješno pomogla u više smisla....uvijek ću joj biti zahvalna

 • 4.1.2017. u 10:25 SATI
 • Korisnik: TamaraK
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Preko deset godina redovito odlazim na preglede kod dr Eljuga i nemam ni najmanju zamjerku kako na stručnost, tako i na ophođenje. S obzirom da se radi o vrsti pregleda koji prirodno mogu izazivati nelagodu, razliku čine liječnici koji imaju ili nemaju ljudski topli pristup. Dr Eljuga je ugodan sugovornik, uvijek nasmijana i ono najvažnije - posvećena samo pacijentu dok traje pregled. Toplo preporučam.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prim.mr.sc. Ljerka Eljuga

(onkolog)