• dr. Marija Marušić
 • (radiolog)
Razina pomoći 4,85 (20)
Ljubaznost 4,90 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (20)
Vrijeme čekanja 4,90 (20)
Osoblje 4,75 (20)

O nama

Drage sadašnje i buduće pacijentice, za početak je najbitnije da znate kako je Poliklinika Mazalin tu prvenstveno za Vas.


Naša glavna misija je unapređenjem zdravstvene usluge i individualnim pristupom pacijenticama, od najranije životne dobi ukazivati na važnost brige o ženskom zdravlju. Također, cilj nam je razviti odnos između medicinskog osoblja i pacijentica temeljen na povjerenju.

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju i radiologiju – ultrazvučnu dijagnostiku, utemeljena od dr. Mazalin i njenog tima 2011. godine. Od 2011., pa sve do 2018. godine bili smo ginekološka ordinacija, međutim od 2018. godine prelaskom u polikliniku proširili smo opseg usluga na ginekologiju i radiologiju. Osim ginekoloških pregleda, u Poliklinici Mazalin moći ćete napraviti i ultrazvuk štitnjače, dojki i abdomena. Više detalja o uslugama pronaći ćete u kategoriji 'Usluge' na web stranici Poliklinike.

Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, Ivana Trnskog 17, samo 5 minuta hoda od Kvaternikovog trga.

Poliklinika Mazalin prepoznata je od strane pacijentica kao omiljena, što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijentica, konstantno povećanje broja novih pacijentica kao i priznanja za kvalitetu i uslugu na najvećoj razini.

Osnovne karakteristike našeg rada su vrhunska kvaliteta, individualan pristup svakoj pacijentici, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Ono najbitnije ostat će uvijek isto: Vi i Vaše zdravlje ste nam na prvom mjestu


O DOKTORICI

Dr. Marušić vrhunska je radiologinja iza koje stoji dugogodišnje iskustvo rada s pacijentima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta i obavljenog pripravničkog staža doktorica je radila nekoliko godina u hitnoj službi te kao obiteljski liječnik.
Specijalizaciju iz dijagnostičke i intervencijske radiologije započinje kao specijalizant Opće bolnice Dubrovnik provodeći program specijalističkog usavršavanja u KBC Sestre milosrdnice te dijelom u KBC Zagreb.
Nakon specijalističkog ispita vraća se u Opću bolnicu Dubrovnik – Kliniku za tumore, u kojoj se bavi onkološkom problematikom.
Dr. Marušić izvrstan je dijagnostičar što potvrđuju NajDoktor certifikati iz područja radiologije, a njena stručnost i predanost razlozi su zbog kojih mnogi pacijenti dolaze upravo u našu Polikliniku.


Usluge

RADIOLOGIJA
Ultrazvuk dojki
Ultrazvuk štitnjače
Ultrazvuk abdomena
Ultrazvuk urotrakta
Kratke konzulatacije (do 15.minuta)
Konzultacije (do 30.minuta)
Ekspertno mišljenje uz pisani nalaz


Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Mazalin možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 13.9.2023. u 8:18 SATI
 • Korisnik: korisnik52249
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Marušić me zaista oduševljava iz godine u godinu u svakom pogledu! Počevši od postavljanja dijagnoze pa do praćenja nakon kemoterapije sada već devetu godinu za redom… A o ljudskosti da ne govorim. Osjećam se blagoslovljeno jer ju imam na svome putu! Svako dobro doktorice

 • 15.11.2022. u 20:59 SATI
 • Korisnik: korisnik52249

Doktorica je zaista sjajna, ljubazna i puna suosjećanja! Vodim se kod nje 15 godina. Jednostavno se ne mijenja, uvijek ista, smirena i ljubazna. Prezadovoljna sam s njom i imala sam potrebu javno ju pohvaliti! Bravo

 • 3.8.2022. u 18:15 SATI
 • Korisnik: korisnik50629
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon što sam relativno rano izgubila mamu od karcinoma kosti koji je započeo kao karcinom dojki, svaki pregled vezan za žensko zdravlje za mene predstavlja neopisivu traumu. Čim sam došla na prvi ultrazvuk dojki kod doktorice Marušić, doktorica je to odmah prepoznala. Toliku razinu empatije i predanosti nisam očekivala, pogotovo ne od nekoga s toliko godina iskustva iza sebe. Riječima se ne može opisati koliko sam joj zahvalna i koliko joj vjerujem. Doktorica Marušić ‘naj’ je doktor u svakom smislu riječi.

 • 6.10.2021. u 13:43 SATI
 • Korisnik: korisnik45745
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je izrazito susretljiva i stručna te puna strpljenja i razumijevanja. Svakom pacijentu pristupa prvenstveno s ljudske pa onda profesionalne strane. Veliki peofesionalac. Moje preporuke ukoliko se ikada nadete u situaciji da zrebate tu vrstu pomoći. Lp.

 • 3.10.2021. u 16:59 SATI
 • Korisnik: korisnik45692

Iznimno strucna doktorica, vrhunaki dijagnosticar. Empaticna, dugogodisnje iskustvo s najtezim dijagnozama pretocila je u jedan proces u kojem se pacijent osjeca sigurno i pronalazi snagu za lijecenje. Doktorica daje informacije na nacin koji je u skladu sa snagom pacijenta ali i mogucnosti da razumije sta mu se zapravo dogadja. Iznimno vazno u tako teskoj okolnosti za pacijenta. Sve pohvale, uz veliku strucnost, odlican pristup pacijentu!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Marija Marušić

(radiolog)