• dr. Marija Marušić
 • (radiolog)
Razina pomoći 4,87 (23)
Ljubaznost 4,91 (23)
Zakonitost i etičnost 5,00 (23)
Vrijeme čekanja 4,91 (23)
Osoblje 4,78 (23)

O nama

Drage sadašnje i buduće pacijentice, za početak je najbitnije da znate kako je Poliklinika Mazalin tu prvenstveno za Vas.


Naša glavna misija je unapređenjem zdravstvene usluge i individualnim pristupom pacijenticama, od najranije životne dobi ukazivati na važnost brige o ženskom zdravlju. Također, cilj nam je razviti odnos između medicinskog osoblja i pacijentica temeljen na povjerenju.

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju i radiologiju – ultrazvučnu dijagnostiku, utemeljena od dr. Mazalin i njenog tima 2011. godine. Od 2011., pa sve do 2018. godine bili smo ginekološka ordinacija, međutim od 2018. godine prelaskom u polikliniku proširili smo opseg usluga na ginekologiju i radiologiju. Osim ginekoloških pregleda, u Poliklinici Mazalin moći ćete napraviti i ultrazvuk štitnjače, dojki i abdomena. Više detalja o uslugama pronaći ćete u kategoriji 'Usluge' na web stranici Poliklinike.

Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, Ivana Trnskog 17, samo 5 minuta hoda od Kvaternikovog trga.

Poliklinika Mazalin prepoznata je od strane pacijentica kao omiljena, što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijentica, konstantno povećanje broja novih pacijentica kao i priznanja za kvalitetu i uslugu na najvećoj razini.

Osnovne karakteristike našeg rada su vrhunska kvaliteta, individualan pristup svakoj pacijentici, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Ono najbitnije ostat će uvijek isto: Vi i Vaše zdravlje ste nam na prvom mjestu


O DOKTORICI

Dr. Marušić vrhunska je radiologinja iza koje stoji dugogodišnje iskustvo rada s pacijentima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta i obavljenog pripravničkog staža doktorica je radila nekoliko godina u hitnoj službi te kao obiteljski liječnik.
Specijalizaciju iz dijagnostičke i intervencijske radiologije započinje kao specijalizant Opće bolnice Dubrovnik provodeći program specijalističkog usavršavanja u KBC Sestre milosrdnice te dijelom u KBC Zagreb.
Nakon specijalističkog ispita vraća se u Opću bolnicu Dubrovnik – Kliniku za tumore, u kojoj se bavi onkološkom problematikom.
Dr. Marušić izvrstan je dijagnostičar što potvrđuju NajDoktor certifikati iz područja radiologije, a njena stručnost i predanost razlozi su zbog kojih mnogi pacijenti dolaze upravo u našu Polikliniku.


Usluge

RADIOLOGIJA
Ultrazvuk dojki
Ultrazvuk štitnjače
Ultrazvuk abdomena
Ultrazvuk urotrakta
Kratke konzulatacije (do 15.minuta)
Konzultacije (do 30.minuta)
Ekspertno mišljenje uz pisani nalaz


Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Mazalin možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 23.4.2024. u 11:05 SATI
 • Korisnik: korisnik60673
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Profesionalnost, ljubaznost, razina pomoći, briga za pacijenta itd. sve na visokom nivou. Doktorica se zaista trudi saslušati pacijenta te traži uzrok problema čak i izvan njezine domene. Nalaze objasni na pacijentu razumljiv način te je otvorena za dodatna pitanja. Uistinu vrhunska i kompetentna liječnica koja izvrsno obavlja svoj posao.

 • 26.3.2024. u 21:58 SATI
 • Korisnik: korisnik60224
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnica za preporuku,strućna i odlićan dijagnostičar. Dugogodišnji sam njen pacijent i nebi je nikada mijenjala

 • 17.12.2023. u 13:44 SATI
 • Korisnik: korisnik58685
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo stručna, ljubazna, susretljiva i posebice empatična doktorica. Individualan pristup i iznimna stručnost, empatija i ljudskost su samo dio kvaliteta koje krase prekrasnu dr.med. Mariju Marušić, spec.radiologije i subspec.intervencijske radiologije. Rijetkost je imati prilike susresti ovakvu iznimnu i stručnu doktoricu koja se maksimalno posvećuje pacijentu u svakom pogledu, ljudskom i profesionalnom. Veliko hvala što postojite i brinete o svojim pacijentima. Dugo nisam susrela toliko brižnu, umirujuću i empatičnu doktoricu. Moje iskrene preporuke od srca!

 • 13.9.2023. u 8:18 SATI
 • Korisnik: korisnik52249
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Marušić me zaista oduševljava iz godine u godinu u svakom pogledu! Počevši od postavljanja dijagnoze pa do praćenja nakon kemoterapije sada već devetu godinu za redom… A o ljudskosti da ne govorim. Osjećam se blagoslovljeno jer ju imam na svome putu! Svako dobro doktorice

 • 15.11.2022. u 20:59 SATI
 • Korisnik: korisnik52249

Doktorica je zaista sjajna, ljubazna i puna suosjećanja! Vodim se kod nje 15 godina. Jednostavno se ne mijenja, uvijek ista, smirena i ljubazna. Prezadovoljna sam s njom i imala sam potrebu javno ju pohvaliti! Bravo

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Marija Marušić

(radiolog)