• dr.med.spec. Marijan Montani
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,10 (21)
Ljubaznost 4,38 (21)
Zakonitost i etičnost 4,62 (21)
Vrijeme čekanja 4,33 (21)
Osoblje 4,10 (20)

O nama

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 27.11.2019. u 4:49 SATI
 • Korisnik: korisnik34906
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moje probleme je rješio dosta brzo sa par razgovora i terapijom sam u potpunosti izlječena. Sada imam sasvim drugo mišljenje, pozitivno mišljenje o terapiji! Podosta sam psihij. promijenila pa to mogu reći iz iskustva. Zahvalna pacijentica!

 • 20.8.2019. u 7:16 SATI
 • Korisnik: hera33
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Montani, puno mi je pomogao u mome liječenju koje još uvijek traje, doktore puno vam hvala! Izvrstan doktor i čovjek. Najbolji psihijatar i dijagnostičar. Veliko vam hvala cjenjeni doktore. Ukratko, ako trebate pomoć dr. za preporučit.

 • 29.5.2019. u 13:49 SATI
 • Korisnik: Božica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moj sin je oboolio od učestalih proljeva te smo nakon nekoliko mjeseci pretraga i spore dijagnostike obavješteni da se sumnja na Chronovu bolest. Od liječnika smo dobili strogu dijetu, uz koju mu se malo popravilo stanje. S obzirom da je to kronično oboljenje, u narednih nekoliko mjeseci nijedan doktor nije pronalazio adekvatnu terapiju za liječenje/ublažavanje simptoma. Jedan od ozbiljnijih prijedloga od strane doktora dječje bolnice u Klaićevoj ulici bila je terapija kortikosteroidima i citostaticima (koji se inače koriste u kemoterapijama) što nama nije bila privlačna solucija jer smo znali za štetne nuspojave (na druge vitalne organe) dugoročne konzumacije takvih lijekova. Obratili smo se dr. Montaniju koji nas je poslao na vađenje vitamina D3 koje je pokazalo veoma niske razine navedenog vitamina. Nakon toga uslijedila je terapija koja se sastojala od oralnog uzimanja vitamina D3, probiotika i drugih prirodnih preparata koji poboljšavaju prirodni rad crijevne flore. Ova terapija u kombinaciji sa dijetalnom promjenjenom prehranom dovela je do potpunog izlječenja. Ponovnim nalazima utvrđeno je da je razina kalprotektina (čija visoka razina upućuje na oboljenje od Chronove bolesti i na temelju čega su liječnici jedino postavili dijagnozu) u granicama normale, zajedno s razinom vitamina D3. Evo prošlo je dvije godine i moj sin je zdrav, simptomi su pod kontrolom i osjeća se dobro. Dr. Marijan Montani je izvrstan stručnjak, kombinira svoje znanje iz homeopatije sa specijaliziranim znanjem iz psihijatrije što rezultira u jedinstvenom pristupu pacijentu gdje doktor sagledava probleme iz svih kuteva i uzima u obzir cijelokupno fizičko i psihičko stanje pacijenta, kao i utjecaj njegove okoline. Nebrojeno puta se dogodilo da nismo mogli doći na pregled/kontrolu jer nismo bili financijski u mogućnosti, na što je on inzistirao i nastavio nas liječiti unatoč nedovoljnoj financijskoj naknadi za svoje usluge. Ne moram niti napomenuti da gospodin Montani liječi cijelu našu obitelj i nebrojeno nam je puta pomogao sa raznim medicinskim tegobama. Od srca preporučam!

 • 29.1.2019. u 7:47 SATI
 • Korisnik: ruzaruzica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bitno mi je da me dočeka ljubazna, susretljiva, razgovorljiva i prvenstveno stručna osoba što je dr. Montani. Uvijek spreman pomoći i izići u susret pacijentu, u podne i u pola noći. Sposoban, stručan i posvećen liječnik. Toplo preporučam!

 • 2.10.2018. u 8:16 SATI
 • Korisnik: tratincica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor kod kojeg dominira iskustvo, jednostavnost, korektnost i rješenje problema u holističkom dugoročnom pristupu. Šteta što nema u sustavu više takvih liječnika. Preporuka svima koji traže stručnog, profesionalnog i temeljitog psihijatra.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med.spec. Marijan Montani

(psihijatar)