Razina pomoći 5,00 (34)
Ljubaznost 5,00 (33)
Zakonitost i etičnost 5,00 (34)
Vrijeme čekanja 5,00 (33)
Osoblje 5,00 (32)

KB - Sveti Duh

 • placeSveti Duh 64
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 14.9.2022. u 13:14 SATI
 • Korisnik: korisnik51185
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Osoblje

Ovim putem se želim zahvaliti dr.Grbavcu te ga preporučiti svim pacjentima. Majka je bila na operaciji žući,cijeli proces je tekao profesionalno i krajnje humano.Oporavak ide svojim tijekom i vrlo smo zadovoljni. Takve osobe vraćaju vjeru u hrvatsko zdravstvo. Katarina Bašić

 • 17.8.2022. u 14:14 SATI
 • Korisnik: korisnik50819
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na preporuku prijatelja sam otisao kod Dr. Martina Grbavca u KB Sveti Duh. Prilikom pregleda je ustanovio da je riječ o preponskoj herniji. Dobio sam sve potrebne informacije u vezi operacije i oporavka, nije mu bilo teško odgovoriti na bilo koje pitanje, a s obzirom na to da sam trener fitnesa u teretani, imao sam ih, najviše oko oporavka zbog dizanja tereta. U ponedjeljak ujutro sam bio na operacijskom stolu, buđenje iz anestezije prije podneva, bez vrtoglavice i mučnine. Nakon nekoliko sati prvo hodanje do wc-a, rana očekivano boli, ali već hodate, moram pohvaliti i sestre na odjelu, strpljive i iznimno ljubazne. Već sljedeci dan sam se osjecao znatno bolje sto se tice kretanja pa sam izjavio da bih išao doma, nakon pregleda rane koja je izgledala odlično pušten sam iz bolnice. Prvi tjedan sam minimalizirao kretanje do kupaonice i natrag, (nakon vađenja šavova rana manje zateže i boli), drugi tjedan lagana setnja oko kuće, treci tjedan povratak na posao uz sto vise kretanja (samo hodanje i izbjegavanje dizanja tereta). Dr. Grbavac je napravio toliko dobar posao da nakon dva mjeseca od operacije nisam osjecao vise nikakvu neugodu ili bol na mjestu rane prilikom naprezanja, a 3 mjeseca od operacije sam počeo normalno trenirati uz postupno povećavanje kilaža da bi nakon 4 mjeseca od operacije bio na istim kilažama kao i prije operacije i normalno mogu izvoditi sve kao i prije. Dakle 4 mjeseca od operacije radim čučanj i vježbe za core, mislim da nema boljeg pokazatelja da je sve odrađeno vrhunski. Zahvaljujem se Dr. Martinu Grbavcu i apsolutno za svaku preporuku.

 • 16.8.2022. u 6:47 SATI
 • Korisnik: korisnik50732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Grbavac operirao mi je laporaskopsk sljepo crijevo i trbušni maramicu. Sve osoblje u njegovim timu je jeko ljubazno pristupacno i strucno. U svakom trenutku sam bio obavjesten o svom stanju i o radnjama koje ce se raditi i ukoju svrhu se rade prije operacije i tokom oporavka sto mi je kao pacjentu bilo jako bitno i osjecao sam se sigurno.

 • 13.8.2022. u 16:56 SATI
 • Korisnik: korisnik50779
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon što sam 2x prošla tešku bol u trbuhu, temperaturu i mučnine, te svaki put provela 24h na hitnoj u vinogradskoj gdje mi na žalost nisu mogli pomoći...obratila sam se dr. Grbavcu, jer sam i prije bila u kontaktu s njim zbog trbušne kile. Nakon detaljnog pregleda, čitanja nalaza iz bolnice, vrlo brzo je doktor otkrio o čemu je riječ. Radilo se o slijepom crijevu. Problem je ubrzo riješen i stvarno mogu bit sretna da je on tu, jer mogu reći da mi je spasio život. Dr. Grbavac je jedna prekrasna osoba, puna empatije uz koju se stvarno možeš opustiti. Svakako sve preporuke i iz srca zahvaljujem na svakoj pomoći. Stvarno predivan primjer drugima.

 • 11.8.2022. u 21:15 SATI
 • Korisnik: korisnik50751
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moj zivot sa stomom uvelike mi je promjenio zivot . U pocetku sam pshicki trebala biti jaka jer sa svojih 37 godina i spoznaja da imam stomu bilo je jako tesko . Naravno s vremenom se covijek navikne na to. To je dio zivota nesto sto mi je spasilo zivot . Inace sam pozitivna osoba i gledam sve pozitivno al jako veliku psihicku pomoc i ohrabrenje sam dobila od dr.Martina Grbavca koji je uvijek nasmijan , jako profesionalan i uvijek za nas pacijente tu. Sve sto me zanimalo pitala sam i dobila profesionalan odgovor . Podrska i topla rijec njegova puno znaci pacijentu .preporucila bi ga svakome jer boljeg i ljubaznijeg doktora nisam srela . Za svaku preporuku dr.Martin Grbavac

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Martin Grbavac

(kirurg)