• dr. Mladen Duduković
 • (plastični kirurg)
Razina pomoći 4,90 (20)
Ljubaznost 5,00 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (20)
Vrijeme čekanja 4,70 (20)
Osoblje 4,75 (20)

O nama


Poliklinika Duduković jedna je od najsuvremenijih klinika iz područja estetske medicine i estetske kirurgije u regiji. S obzirom na široku paletu kombiniranih tretmana estetske medicine i estetske kirurgije, jedna je od rijetkih estetskih klinika koja vam može ponuditi tzv. ‘whole package’ uslugu, odnosno kompletnu uslugu pomlađivanja kombiniranjem najsuvremenijih nekirurških metoda i tehnologija s ponekad objektivno potrebnim manjim ili većim invazivnijim korektivnim zahvatima.

Ponuda Poliklinike Duduković sastavljena je ciljano kako bismo mogli biti uz Vas djelujući preventivno od Vaših mladih dana pa sve do Vaše zrele dobi, te kako bismo u svakom trenutku na najbolji mogući način mogli odgovoriti na sve Vaše potrebe.


Butique ordinacija

Ambijent Poliklinike Duduković zamišljen je kao boutique ordinacija u kojoj ćete se osjećati ugodno i bezbrižno, baš kao u svom dnevnom boravku. Upravo takva atmosfera poželjna je za postizanje najboljih rezultata estetskim tretmanima koji ponekad traju samo petnaestak minuta i nakon kojih se možete odmah i bez posljedica vratiti u svoj dnevni ritam. Ako imate nešto više vremena, u Poliklinici se možete i dodatno opustiti te uživati u SPA ponudi kozmetičkih tretmana popularnog francuskog brenda Biologique Recherche i prepustiti se stručnim rukama vrhunski educiranog medicinsko-kozmetičkog osoblja.


Naš tim

Naš tim estetski orijentiranih i educiranih stručnjaka u širokoj ponudi najmodernijih estetskih tretmana za Vas će odabrati one najbolje i najefikasnije kojima ćete usporiti vrijeme te se osjećati bolje i sigurnije. Vaša će koža zablistati, a Vaše nepoželjne linije i podočnjaci nestat će. U slučaju potrebe, napravit ćemo i manji ili veći lifting lica kako bismo sve vratili na svoje mjesto, a naša najbolja preporuka bit ćete upravo Vi koji ćete izgledati odmornije i svježije te nasmijani gradom zračiti pozitivnom energijom.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 12.8.2023. u 18:42 SATI
 • Korisnik: korisnik56543
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Susrela sam se s mnogim doktorima u životu, ali nijedan nije ravan dr. Dudukoviću. Jako ugodno iznenađenje i promjena u odnosu na sve dosadašnje doktore. Nadam se da se nece umisliti od svih ovih silnih pohvala i da će uvijek ostati ovakav kakav je sad a to je izniman doktor i prije svega veliki čovjek! Eh da je više takvih!

 • 25.4.2022. u 8:59 SATI
 • Korisnik: korisnik49323
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Duduković je izvrstan stručnjak i izuzetan čovjek. Pacijente ne tretira kao broj već kao ljude. Dok god on postoji ni ne pomisljam na odlazak kod nekog drugog. Ni ja ni itko iz obitelji. Prije svega zna saslušati pacijenta, dati savjet i prijedlog kako najbolje zna. Iz mog iskustva doktor Duduković na pacijenta gleda kao da je netko njegov. Vrhunski kirurg!

 • 1.2.2022. u 9:24 SATI
 • Korisnik: korisnik48056
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale cijelom timu u poliklinici,a posebno želim istaknut i pohvalit dr. Hrvoja Kisića koji zna što radi. Bravo svima i nastavite tako i dalje. ?

 • 13.8.2021. u 17:25 SATI
 • Korisnik: korisnik44868
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bio na rutinskom pregledu kod dr Dudukovića. Doktor je dobre naravi, sa smislom za humor. Komunikacija s pacijentom dobra, sve ok.

 • 15.6.2021. u 13:39 SATI
 • Korisnik: korisnik44162
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Iznimno pristojan, drag i profesionalan liječnik, u njega odmah imate osjećaj povjerenja. Usput mi je sve objasnio kako bih i sama bolje razumjela što mi se događa. Doktor zaslužuje veliko priznanje struke te povjerenje pacijenata jer je izniman stručnjak i velik čovjek.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Mladen Duduković

(plastični kirurg)