• dr. Nataša Mihelčić-Labura
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,69 (13)
Ljubaznost 4,92 (13)
Zakonitost i etičnost 5,00 (13)
Vrijeme čekanja 4,77 (13)
Osoblje 5,00 (13)

O nama

Poliklinika Eljuga

Zahvaljujući ustrajnom radu naših djelatnika, njihovu znanju i dugogodišnjem iskustvu, Poliklinika Eljuga uspješno djeluje i razvija se već punih 20 godina.
Godine 1994. Polikliniku su utemeljili supružnici i liječnici Ljerka i Damir Eljuga. Poliklinika je smještena u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti, broj 121, nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru.

Osnovana je s ciljem da se na jednome mjestu objedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki. Najjači poticaj razvoja i napretka Poliklinike su naše pacijentice, koje nam se obraćaju s povjerenjem, a osluškujući njihove potrebe s vremenom smo proširili djelatnost Poliklinike.

U travnju 1999. g. otvorili smo Centar za kirurgiju dojke, a početkom 2002. i Centar za mamografiju i stereotaksiju čime su stvoreni uvjeti za cjelokupnu dijagnostiku i kirurško liječenje bolesti dojke kao i za izvođenje ostalih zahtjevnih plastičnorekonstruktivih zahvata. U listopadu 2007. službeno nam je dodijeljen i certifikat međunarodnog ISO 9001: 2000 standarda koji dokazuje da naša Poliklinika udovoljava svim svjetskim standardima kako u pogledu organizacije posla, pružanja usluga tako i prostora i sve medicinske opreme. Posebnu pozornost posvećujemo znanstvenom i stručnom usavršavanju svojih djelatnika, koji redovito sudjeluju na stručnim i znanstvenim skupovima i tečajevima stalnog usavršavanja u zemlji i inozemstvu.

Poliklinika Eljuga kontinuirano nabavlja suvremenu medicinsku opremu, a isto tako proširuje vlastiti prostor kako bi razina kvalitete medicinskih usluga bila čim bolja i adekvatnija. Održavamo suradnju s brojnim zagrebačkim zdravstvenim ustanovama i njihovim djelatnicima kako bismo svojim pacijenticama osigurali najkvalitetniju skrb.

Uspješno surađujemo i s nekolicinom privatnih zdravstvenih osiguravajućih društava koji nam s povjerenjem upućuju svoje pacijente na obostrano zadovoljstvo. Napose smo svjesni činjenice da suvremeni način života ženama ostavlja sve manje vremena za skrb o vlastitom zdravlju, stoga smo u svakom trenutku spremni organizirati sistematske preglede za žene svih dobnih skupina u skladu s njihovim potrebama.

Postojimo i djelujemo s jednostavnom misijom pružiti ženama samo najbolje.

Vaša Poliklinika ELJUGA


O DOKTORICI:

Nataša Mihelčić Labura, dr.med.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1999.g.

Specijalzaciju iz ginekologije i porodništva obavljala je u Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC„Sestre milosrdnice“ u Zagrebu. Specijalistički ispit uspješno je položila 2006.godine.

Godine 2006. završila je poslijediplomski tečaj I. kategorije iz ultrazvuka u ginekologiji i porodništvu u KB „Merkur“, te tečaj „Značenje kolposkopije u ranoj dijagnostici i prevenciji neoplastičkih promjena vrata maternice i donjeg genitalnog trakta“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Više godina samostalno je radila u Privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Zagrebu,a krajem 2011.godine započinje s radom u Poliklinici „Eljuga“.


Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Eljuga možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Wiener
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 8.9.2022. u 14:40 SATI
 • Korisnik: korisnik51087
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je stručna, pažljiva, pristupačna i ljubazna. Detaljno objasni što god nije jasno, uvijek kaže da joj se javi kako terapija djeluje ili da se dođe na kontrolu.

 • 15.4.2022. u 8:08 SATI
 • Korisnik: korisnik49208
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetno strpljiva i ljubazna doktorica. Uvijek uzme vremena da mi sve objasni što treba. Od srca hvala na toplim riječima kojim je pokušala ublažiti ono kroz što sam u fazi bolesti prolazila…

 • 11.11.2021. u 15:32 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktorici i cijelom osoblju Poliklinike Eljuga. Stručan i profesionalan pristup te doktorica odgovara na sva pitanja. Veliko hvala.

 • 10.11.2021. u 14:01 SATI
 • Korisnik: korisnik413897

Stručna, strpljiva, umirujuća... Sve u svemu izvrsna i pristupačna. Svakako preporuka za svakoga tko želi naći stalnu ginekologicu i staviti svoje spolno zdravlje u sigurne ruke.

 • 15.8.2021. u 20:40 SATI
 • Korisnik: korisnik44952
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktorice Mihelčić-Labura došla sam posve slučajno, tragajući za hitno dostupnim ginekologom u periodu godišnjih odmora. Doktorica je izrazito ljubazna, nježna, stručna i maksimalno se posvećuje pacijentu. Za razliku od dosadašnjih iskustava, ovdje se nisam osjećala kao na traci. Rezultat jednog slučajnog dolaska jest da je dr. Labura od sada moj prvi izbor za ginekologa :)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Nataša Mihelčić-Labura

(ginekolog)