Ortolook – priča o ljubavi prema profesiji, ljepoti stvaranja osmijeha i tima koji stoji iza svega toga

dr.sc. Leila Latić Hodžić, spec. ortodoncije
Ortolook – priča o ljubavi prema profesiji, ljepoti stvaranja osmijeha i tima koji stoji iza svega toga

Samo ravni zubi nisu više dovoljni da bi pacijentu osigurali kvalitetne i dugotrajne ortodontske rezultate.

Samo lijepi zubi nisu više dovoljni da bi pacijenta zadovoljili po pitanju sigurnosti u konačan ishod terapije.

Upravo u ove dvije rečenice sažeta je cijela Ortolook priča. Mi u Ortolook timu vjerujemo u iskrenost i takve odnose gradimo i s našim pacijentima. Pacijenti kojima su jasni osnovni pojmovi ortodoncije i koji znaju na što obratiti pozornost tijekom terapije su oni koji će kod nas biti posebno zadovoljni i sretni. S nama ste uvijek sigurni, a sigurni ste jer ste informirani o svakom koraku terapije.

Od početka do kraja.

Pacijent prije odabira ortodonta treba imati sve potrebne informacije na osnovu kojih odlučuje kome povjeriti zdravlje svojih zubi. Ovaj web zajedno s Ortoblogom odraz je naših temeljnih životnih i poslovnih vrijednosti i pružit će vam mnoštvo informacija o ortodonciji, dentalnom zdravlju, estetici i funkcionalnosti osmijeha. Ujedno ćete dobiti i detaljan uvid u to kako treba izgledati kvalitetna ortodontska terapija – od upoznavanja do sjajnog osmijeha. I sve to i prije nego što kročite u našu ordinaciju. 

Ova razmišljanja, namjere i stavovi plod su mojeg 15-godišnjeg rada, proučavanja, razvoja i prije svega ljubavi prema ortodontskoj struci.

Moje ime je Leila Latić Hodžić, dr. med. dent. i s ponosom radim kao specijalist ortodoncije.

Po završetku fakulteta dentalne medicine u Zagrebu upisala sam specijalizaciju iz ortodoncije. Nakon tri godine edukacije i završene specijalizacije odlučila sam započeti svoje radno iskustvo u ustanovi u kojoj ću biti u mogućnosti nadograditi svoje znanje o ortodonciji i imati priliku raditi s velikim brojem pacijenata. Pružila mi se prilika da to bude „Stomatološka poliklinika Zagreb“.

Nakon 7 godina usavršavanja otvorila sam svoju privatnu ordinaciju specijaliziranu isključivo za ortodonciju.

Stručnost o smislenom pomjeranju zubi u pravo vrijeme i uz pomoć odgovarajućih bravica ili udlaga zahtijeva od specijalista konstantno učenje, usavršavanje i ulaganje. Nakon fakulteta i specijalizacije željela sam dodatno nadograditi svoja znanja o ortodontskoj struci te sam upisala doktorski studij. Šest godina poslije postala sam doktor znanosti.

Ortodoncija kao struka je vrlo posebna. U posljednjih 10-ak godina ona se jako razvila i unaprijedila. Danas vrhunski ortodont treba raspolagati ogromnim znanjem da bi mogao koristiti različite ortodontske sustave fiksnih aparatića a sve kako bi pacijentu pružio najkvalitetniju i optimalnu terapiju. Prvenstveno tu mislim na samoligirajuće bravice i nevidljive udlage koje predstavljaju vrh suvremene ortodoncije.

Vješt i iskusan ortodont u mogućnosti je napraviti mala čuda i otkriti svojim pacijentima sav potencijal njihovog osmijeha. S godinama dolazi iskustvo, ali odabir istraživanja i unapređenja svojih stručnih spoznaja je na samom ortodontu.

Tijekom godina postupno smo rasli i nastojali oplemeniti naš tim. Danas taj tim čini nas četvero, uz mene, neizostavni dio Ortolook priče su i Jasmina, Mirna i Neven. Svako od nas njeguje svoj dio poslovanja i svi se brinemo da baš svaki pacijent, suradnik, poslovni partner doživi taj Ortolook osjećaj po kojem smo postali poznati.

Ortolook osjećaj ponekad je teško opisati riječima, ali sam sigurna da ćete ga doživjeti u svakoj našoj poruci, u svakom mailu, kod svakog posjeta i u svakom osmijehu.

Nemamo aspiraciju biti ordinacija s najvećim brojem pacijenata ili s najvećim brojem pratitelja. Mi smo isključivo ortodontska ordinacija koja teži imati najviše zadovoljnih pacijenata. Nama je to dovoljno. A vjerujemo da će biti i Vama.

Želimo da Ortolook pamtite po smijehu, a da vas drugi zapamte po osmijehu!

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija