• dr. Petra Domislović
 • (stomatolog)
Razina pomoći 5,00 (22)
Ljubaznost 5,00 (22)
Zakonitost i etičnost 5,00 (22)
Vrijeme čekanja 4,86 (22)
Osoblje 5,00 (21)

O nama

Videntis Dental centar osnovan je krajem 2015. godine. Smješten je u samom centru Zagreba, na konturama njegovog zelenog središta, parka Zrinjevca.

Ova atraktivna lokacija, u blizini povijesne jezgre glavnoga grada te bogata kulturnim i gastronomskim mjestima lako je dostupna zbog blizine javnog prijevoza, taksi stajališta te autobusnog i željezničkog kolodvora. Ciljano je odabrana, kako bismo što više izišli u susret svojim domaćim i inozemnim pacijentima.

Naš koncept
Videntis je zamišljen kao dentalni centar koji hrvatskim i inozemnim pacijentima pruža stomatološke usluge po najvišim standardima švicarske kvalitete.

Taj pristup utemeljen je na bogatoj praksi koju je dr. Vidović stekao na rukovodećim pozicijama u švicarskim i njemačkim stomatološkim poliklinikama. Stoga u Videntis Dental centar radimo isključivo s najkvalitetnijim materijalima, uz pomno poštivanje profesije i higijene.

Svi naši zaposlenici održavaju ove visoke standarde, od prijema, preko pružanja usluge pa sve do rastanka s pacijentima. Svaki naš zaposlenik govori najmanje dva strana jezika, tako da nije neobično što se inozemni pacijenti kod nas osjećaju vrlo ugodno i rado nas preporučuju.

Pacijentima nastojimo uvijek biti na raspolaganju. Stoga je Videntis otvoren 365 dana u godini. Čak i vikendom i praznikom, u našem dentalnom centru pronaći ćete dežurnog stomatologa.

Ugodan i moderno opremljen ambijent
Ambijent našeg dentalnog centra uredan je i moderno uređen. Pacijentima koji čekaju na prijem kod stomatologa nudimo hladne i tople napitke prema želji. Sve to pridonosi činjenici da se pacijenti kod nas osjećaju ugodno.

Naše stomatološke ordinacije opremljene su suvremenom aparaturom najviše kvalitete. Prilikom operacija vodimo osobito računa o sterilizaciji radnog područja pa zahvaljujući kvalitetnoj opremi i pristupu imamo besprijekornu stopu uspješnosti zahvata, uz veliko zadovoljstvo pacijenata.

Kod nas možete doći na besplatne stručne konzultacije. Tako možete steći dojam o nama, dobiti jedno stručno mišljenje više te prići na korak bliže rješenju svojih dentalnih potreba.

To je još samo jedan od brojnih načina na koji prakticiramo poruku svog slogana: „Your smile – Our care“, njegujemo Vaš osmijeh!


O DOKTORICI:

Dr. Petra Domislović je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2021. godine, s temom diplomskog rada Hijaluronska kiselina u dentalnoj medicini.

Usluge

Zubni implatanti

Zubne proteze

Aparatić za zube

Dentalna hipnoza

Estetska stomatologija

Paradontologija

*detaljnije informacije možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.


Cjenik Usluga Videntis Dental centara možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia

Načini plaćanja

 • Premium
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 28.10.2023. u 13:44 SATI
 • Korisnik: korisnik57778
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dugo sam htjela povećati usta, preko preporuke i puno komplimenata sam čula za dr. Petru Domislović, stavljale smo 0.7 ml i moja usta nikad nisu izgledala ljepše, a ja nikad nisam bila zadovoljnija. Doktorica je vrlo profesionalna, draga i nježna. Sigurno se vidimo ponovno!

 • 27.10.2023. u 10:01 SATI
 • Korisnik: korisnik53398
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odvela sam dijete kod doktorice i sad ne želi niti jednog drugog zubara osim nje. Štoviše, jedva čeka ići ponovno. Sve pohvale!

 • 22.8.2023. u 17:14 SATI
 • Korisnik: korisnik55247
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlicna doktorica. Nemam nikakav strah kada dolazim. Jako je ljubazna, pazljiva i precizna te ima topal osmijeh koji zaista smiri osobu. Preporucujem!

 • 21.8.2023. u 11:39 SATI
 • Korisnik: korisnik56663
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Petra je izuzetno simpatična i ljubazna, svaki svoj postupak prethodno objasni. Oprezna i pažljiva. Svakako svima preporučujem!

 • 21.8.2023. u 10:50 SATI
 • Korisnik: korisnik55578
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica vrlo stručna i strpljiva,jako lijepi odnos s djecom. Svaka pohvala za doktoricu, sigurno ćemo preporučiti dalje

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Petra Domislović

(stomatolog)