• dr. Petra Domislović
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,88 (34)
Ljubaznost 4,88 (34)
Zakonitost i etičnost 4,88 (34)
Vrijeme čekanja 4,79 (34)
Osoblje 4,88 (33)

O nama

Videntis Dental centar osnovan je krajem 2015. godine. Smješten je u samom centru Zagreba, na konturama njegovog zelenog središta, parka Zrinjevca.

Ova atraktivna lokacija, u blizini povijesne jezgre glavnoga grada te bogata kulturnim i gastronomskim mjestima lako je dostupna zbog blizine javnog prijevoza, taksi stajališta te autobusnog i željezničkog kolodvora. Ciljano je odabrana, kako bismo što više izišli u susret svojim domaćim i inozemnim pacijentima.

Naš koncept
Videntis je zamišljen kao dentalni centar koji hrvatskim i inozemnim pacijentima pruža stomatološke usluge po najvišim standardima švicarske kvalitete.

Taj pristup utemeljen je na bogatoj praksi koju je dr. Vidović stekao na rukovodećim pozicijama u švicarskim i njemačkim stomatološkim poliklinikama. Stoga u Videntis Dental centar radimo isključivo s najkvalitetnijim materijalima, uz pomno poštivanje profesije i higijene.

Svi naši zaposlenici održavaju ove visoke standarde, od prijema, preko pružanja usluge pa sve do rastanka s pacijentima. Svaki naš zaposlenik govori najmanje dva strana jezika, tako da nije neobično što se inozemni pacijenti kod nas osjećaju vrlo ugodno i rado nas preporučuju.

Pacijentima nastojimo uvijek biti na raspolaganju. Stoga je Videntis otvoren 365 dana u godini. Čak i vikendom i praznikom, u našem dentalnom centru pronaći ćete dežurnog stomatologa.

Ugodan i moderno opremljen ambijent
Ambijent našeg dentalnog centra uredan je i moderno uređen. Pacijentima koji čekaju na prijem kod stomatologa nudimo hladne i tople napitke prema želji. Sve to pridonosi činjenici da se pacijenti kod nas osjećaju ugodno.

Naše stomatološke ordinacije opremljene su suvremenom aparaturom najviše kvalitete. Prilikom operacija vodimo osobito računa o sterilizaciji radnog područja pa zahvaljujući kvalitetnoj opremi i pristupu imamo besprijekornu stopu uspješnosti zahvata, uz veliko zadovoljstvo pacijenata.

Kod nas možete doći na besplatne stručne konzultacije. Tako možete steći dojam o nama, dobiti jedno stručno mišljenje više te prići na korak bliže rješenju svojih dentalnih potreba.

To je još samo jedan od brojnih načina na koji prakticiramo poruku svog slogana: „Your smile – Our care“, njegujemo Vaš osmijeh!


O DOKTORICI:

Dr. Petra Domislović je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2021. godine, s temom diplomskog rada Hijaluronska kiselina u dentalnoj medicini.

Usluge

Zubni implatanti

Zubne proteze

Aparatić za zube

Dentalna hipnoza

Estetska stomatologija

Paradontologija

*detaljnije informacije možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.


Cjenik Usluga Videntis Dental centara možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia

Načini plaćanja

 • Premium
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 29.5.2024. u 21:03 SATI
 • Korisnik: korisnik61325
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale doktorici Petri Domislović na stručnosti, strpljivosti i ljubaznosti. Doktorica je izuzetno strpljiva s malom djecom i naše dijete nema više strah od zubara.

 • 28.5.2024. u 15:51 SATI
 • Korisnik: korisnik59487
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izvrsna i ljubazna doktorica, vrlo pristupačna prema djeci, zbog čega je prvo iskustvo s odlaskom zubaru i popravcima mojoj curici bilo bezbolno i zapravo pozitivno iskustvo

 • 28.5.2024. u 14:56 SATI
 • Korisnik: korisnik60809
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prvi pregled i posjet zubaru s djevojčicom od 3,5 godine. Uz dozu straha da će biti nemoguce očistiti mali karijes, strucnost same doktorice Petre, je rezultiralo riječima djevojčice kako svaki dan želi kod zubara! Sve pohvale i preporuke!

 • 6.5.2024. u 21:57 SATI
 • Korisnik: korisnik60907
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktorice Domislović sam radila usne i ispune, prezadovoljna sam! Doktorica je izrazito stručna u svom poslu, pristupačna, simpatična. Sve preporuke za doktoricu Domislović jer uz njen stručnan pristup sam se riješila straha odlaska stomatologu.

 • 6.5.2024. u 15:31 SATI
 • Korisnik: korisnik58399
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Petra Domislovic radila mi je usne. Odusevljena sam njenim pristupom i radom, doktorica je njezna i vrlo pristupacna. Usne mi izgledaju nikad ljepse, predivne su. Stvarno za svaku preporuku.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Petra Domislović

(stomatolog)