• Dr. med. Silvana Skoko Vidović
 • (internist | kardiolog)
Razina pomoći 4,67 (12)
Ljubaznost 4,67 (12)
Zakonitost i etičnost 4,67 (12)
Vrijeme čekanja 4,90 (10)
Osoblje 4,90 (10)

O nama

Priska Med je moderna medicinska ustanova smještena u srcu Splita, u zgradi Vila Velebita. Poliklinika nastavlja tradiciju prestižnih zdravstvenih ustanova - Florence i Priska Med - koje već dva desetljeća pružaju zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju diljem Dalmacije. Danas smo ponosni što kombiniramo nasljeđe i inovaciju, pružajući pacijentima sveobuhvatnu skrb na preko 1200m2 pod jednim krovom.

U 11 vrhunski opremljenih ordinacija, 3 operacijske dvorane i 3 postoperativne sobe o pacijentima skrbe najbolji domaći i strani stručnjaci iz preko 20 različitih specijalnosti. S više od 160 članova osoblja, svakom pacijentu pristupamo s posebnom pažnjom, nudeći personaliziranu terapiju, ambulantno liječenje te postoperativnu skrb. Važan dio Poliklinike je i naš odjel fizikalne medicine kao integralan čimbenik u prevencijskoj, terapijskoj i rekovalescencijskoj zdravstvenoj skrbi. Osim medicinskog odjela, uz sklopu poliklinike imamo i luksuzni opremljene apartmane za što ugodniji boravak klijenata i njihove pratnje. Ustanova također ima vlastitu sanitetsku službu za prijevoz pacijenata u svim zdravstvenim stanjima, kao i mobilnu jedinicu za medicinski nadzor događaja na terenu.

U Poliklinici Priska Med vaše zdravlje je naša najveća misija – želimo da svaki pacijent osjeti sigurnost, pažnju i posvećenost koju pruža naš tim. Smatramo da je stvarni pokazatelj uspjeha zadovoljstvo naših klijenata, koji nas svojom vjernošću neprestano inspiriraju da budemo još bolji.

O Doktorici:

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Splitu 1996. godine, dr. Skoko Vidović po završetku specijalističkog staža na KBC Split i zagrebačkoj KB Dubrava 2006. godine postaje specijalist interne medicine, a recentnije i subspecijalist kardiologije. U svojoj bogatoj karijeri radi na odjelima Hitne medicine u Splitu i Solinu te u OB Šibenik i OB Hrvatski Ponos Knin gdje stječe veliko iskustvo u radu s pacijentima. Osim rada u javnim bolnicama, u međuvremenu gradi i imidž vrhunskog specijalista u privatnoj praksi.

Usluge

Abdominalna kirurgija

Ambulanta za bolesti štitnjače

Anesteziologija

Citologija

Endokrinologija i dijabetologija

Fizikalna terapija

Gastroenterologija

Ginekologija

Kardiologija

Medicina rada i sporta

Neurologija

Oftalmologija

Opća kirurgija

Ortopedija

Otorinolaringologija

Plastična kirurgija

Pulmologija

Psihijatrija

Reumatologija

Ultrazvučna dijagnostika

Urologija

Vaskularna kirurgija

Od posebnih usluga, možemo izdvojiti sistematske preglede individualizirane prema Vašim potrebama, holter 24-satni EKG te pregled ultrazvukom na Vašoj adresi. Priska Med usluge na terenu uključuju i vađenje krvi, cijepljenje, kateterizaciju, previjanje te cijeli niz medicinskih zahvata na adresi klijenta.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Wiener
 • Merkur

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 31.1.2024. u 12:53 SATI
 • Korisnik: korisnik59216
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ugodna u komunikaciji i iznimno detaljna u pregledima. Predana u radu s pacijentima, Temeljito piše nalaz i svojim odnosom prema vama pokazuje da joj je uistinu stalo do vas. A to danas rijetko doživljavamo.

 • 31.1.2024. u 12:36 SATI
 • Korisnik: korisnik59270
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazna i draga kao osoba, jako detaljna i visoko profesionalna kao doktor. Sve preporuke za pregled kod dr.Skoko.

 • 28.1.2024. u 0:56 SATI
 • Korisnik: korisnik59216

Obavlja detaljan pregled. Posjeduje iznimno znanje. U radu i razgovoru s pacijentima je ljubazna i brižna.

 • 23.8.2023. u 5:28 SATI
 • Korisnik: korisnik55113
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Skoko Vidovic je stvarno ljubazna bila prema meni. Nisam morao dugo cekati (iako to nema veze s doktoricom direktno), pitala me za obitelj (boluje li tko od cega itd.), nakon toga me pregledala. Cini mi se da je korektno odradila pregled abdomena (internisticki), dva puta je neke dijelove pregledavala, i svaki moj komentar je saslusala, pogledala opet, itd. Sve sto je primjetila da je sumnjivo je zabiljezila, i objasnila mi sta i kako dalje. Samo za zapisnik, bio sam 27.4.2023. na pregledu kod doktorice.

 • 17.4.2023. u 14:59 SATI
 • Korisnik: korisnik54951
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost

O stručnosti dotične doktorice nisam kompetentna suditi, ali o njenome ponašanju kao čovjeku, na temelju moga iskustva, nažalost ne mogu reći ništa lijepo. U mojoj situaciji konkretno: naručena sam na pregled u 13.30 određeni dan u jednoj poliklinici u Splitu, ali greškom osobe koje je vršila narudžbu dogodilo se da nisam bila zavedena u sustavu. Dotičnoj doktorici zadnji pacijent u 13.30h nije došao, ja sam jedina bila ispred vrata, molila na poslu da me puste ne pregled u vrijeme radnog vremena, ali me ona nije htjela primiti, iako ju je ostatak osoblja molio da to učini jer je greška bila od strane poliklinike,a ne pacijenta. Iskreno, sad mi je drago da me nije primila, jer uistinu, takvoj osobi ne želim povjeriti svoje zdravlje. Ivana M.R.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Dr. med. Silvana Skoko Vidović

(internist, kardiolog)