• dr. Snježana Komadina
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 4,63 (27)
Ljubaznost 4,68 (28)
Zakonitost i etičnost 4,68 (28)
Vrijeme čekanja 4,75 (28)
Osoblje 4,75 (28)

O nama

Doktorica Snježana Komadina, završila je medicinski fakutet u Rijeci, a potom provela 7 i pol godina radeći u HMP Ogulin, Rab i najduže u Malom Lošinju gdje je stekla široko znanje iz područja urgentne medicine. Završila poslijediplomski znanstveni studij iz Biomedicine na MEF Rijeka. Radila je i na Klinici za psihijatriju na jednom međudržavnom projektu vezanom za PTSP problematiku završila je edukacije iz područja psihoanalize i razne edukcije iz područja individualne i grupne psihoterapije koju je i obavljala u sklopu rada na PTSP odjelu.
Specijalizaciju iz dermatovenerologije odrađuje većim dijelom u KBC Rijeka te dijelom u KBC Zagreb lokalitet Šalata i Rebro koju i završava 2008 godine polaganjem specijalističkog ispita. Svoje stručno usavršavanje odradila je dijelom u Hrvatskoj, dijelom u inozemstvu. Radeći u Lječilištu Veli Lošinj, a potom i u Thalassoterapiji u Crikvenici, stekla je veliko iskustvo u radu sa djecom iz područja alergologije i dermatovenerologije.
Kroz vrijeme rada u svojstvu specijalizanta, a potom i specijalista, posebno se educirala na području dermatokirurgije i dermatoskopije.
Vrlo vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože te ostale korektivne kirurške zahvate. U Hrvatskoj i inozemstvu još se kao specijalizant educira u području estetske medicine te ima odlične rezultate u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapija te tretmanima kod gubitka kose također i razne druge estetske metode koje su trenutno hit u estetskoj medicini u svijetu.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Injektivna metoda lipolize

Injekcijska lipoliza snažnim lipolitičkim mezoterapijkim koktelom (PHOSPHOLIGHT) Fascinantnu učinkovitost ovaj mezoterapijski koktel ima za razgradnju tvrdokornih masnih naslagan...
Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

TrichoTest™ - Personalizirano liječenje alopecije

Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Kemijski pilinzi u svakodnevnoj dermatološkoj praksi

Kemijski pilinzi su stalno prisutni u dermatološkoj terapiji. Danas su kemijski pilinzi sve sofisticiraniji pripravci, nema iritacije kože, a njihoj je izvanredan učinak ljuštenja ko......
Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Mezoterapija u službi ljepote

Koža je zaštitni omotač tijela. Štiti organizam od štetnih vanjskih utjecaja, ali površinski sloj kože predstavlja prepreku koja dozvoljava resorpciju svega do 10% aktiv......
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 19.10.2021. u 6:00 SATI
 • Korisnik: korisnik46002
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Komadina je vec nekoliko godina od kada smo culi za nju nas jedini dermatolog u kojoj smo kao obitelj nasli strucnu i kvalitetnu osobu. Ona ima bogato iskustvo u medicini i sirinu znanja u podrucju kojim se bavi. Nasa djeca rado dodju kod nje jer svojim toplim pristupom dopire do njih, umiri ih i napravi nekad i bolan zahvat kao skidanje moluski kod mog sina, koji se inace lijecnika boji.Moj suprug i ja smo uklanjali madeze koje je doktorica prethodno detaljno deramoskopom pogledala i u masi madeža nasla one problematicne. Zahvat prosao super, a oziljak se gotovo niti ne vidi. Svakome bih je preporucila jer zaista pristupa pacijentu detaljno i komletno osvrćući se na sve sto moze biti organski uzrok koji se manifestira na kozi. Kod nas u obitelji od roditelja, supruga i mene pa i djece razliciti su problemi bili u pitanju i doktorica je sve bezprijekorno rijesila. Zaista zasluzuju mjesto medju najboljim dermatolozima Hrvatske. Obitelj Kostelac

 • 27.8.2021. u 12:25 SATI
 • Korisnik: korisnik45119
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izuzetna osoba ,susretljiva ,temeljita i odgovorna. Rijetko dobra liječnica. S obzirom na iskustvo jednog traumatičnog događaja s prijašnjom dermatologinjom mogu reći i vrlo empatična prema meni kao pacijentu. Hvala na svemu od mene i moje obitelji.

 • 1.7.2021. u 23:48 SATI
 • Korisnik: korisnik34944
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolja doktorica u Europi! Riješila problem sa crvenilom i aknama nakon puno drugih liječnika! Hvala joj zaista od srca!

 • 11.4.2021. u 19:05 SATI
 • Korisnik: ivanaivana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. S. Komadina je veliki stručnjak po pitanju uljepšavanja s dermalnim filerima (uključujući i povećanje usana). Točno se vidi da zna što radi i u konačnici da je uspješna u tome. Rezultati su vrhunski. U tom području moraš imati i znanje i biti talentiran, jer na kraju krajeva taj postupak zahtjeva ne samo znanje već i talent i umijeće injiciranja, ali i odmjerenost i iskustvo. Ona ga svakako ima. Zaista sam ugodno iznenađena.

 • 16.3.2021. u 21:46 SATI
 • Korisnik: korisnik42274
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Liječnica je izabrana na temelju vrhunskih ocjena na ovom portalj. Nakon 15 min čekanja morala sam još čekati 5 min da istipka poruku na mobitelu. Nisam pitana ni o kakvoj anamnezi nego je sve pripisano stresu, bez upute na daljnje pretrage. Srećom, samoinicijativno sam išla provjeriti hormone štitnjače vezane uz alopeciu areatu i ispalo je da je upravo u tome problem, zajedno s groznim nalazom vitamina D. Nijednom nije spomenula krvne pretrage (što je bizarno jer bi samo zaradila za laboratorij), a da nisam sama istražila da su triggeri alopecije areate nerijetko upalni procesi i štitnjača, ne bih saznala da imam autoimunu bolest štitnjače, što me moglo koštati zdravlja i života, a da ne govorim o psihološkim i osteoporotskim posljedicama insufijencije vitamina D i B12. Liječnica je pričala o sebi i ismijavala neke druge pacijente sa smiješnom alopecijom, što je potpuno neprimjereno u prisutnosti preplašenoga bolesnika u podređenoj ulozi. Nikakve stručnosti tu nije bilo osim sanacije požara i propisivanje kremica te nagovor na nepotrebni Trichotest. Potražimo uzrok, a ne fokusirajmo se samo na posljedice, to je temeljni znanstveni princip. Također, ispitivanje pacijenta koji je horoskopski znak krajnje je neznanstveno. Desetominutni razgovor lošiji od prosječnoga guglanja koštao je 450 kn, od čega je pet potrošeno na čekanje istipkavanja poruke. Liječnica je vjerojatno dobra ljudima koji nemaju teže probleme, ali toliku fundamentalnu neukost oko korelacije autoimune bolesti s drugim triggerima nije za očekivati ni među brucošima, a kamoli etabliranim stručnjacima.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Snježana Komadina

(dermatovenerolog)