• dr. Snježana Komadina
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 4,82 (22)
Ljubaznost 4,83 (23)
Zakonitost i etičnost 4,83 (23)
Vrijeme čekanja 4,83 (23)
Osoblje 4,83 (23)

O nama

Doktorica Snježana Komadina, završila je medicinski fakutet u Rijeci, a potom provela 7 i pol godina radeći u HMP Ogulin, Rab i najduže u Malom Lošinju gdje je stekla široko znanje iz područja urgentne medicine. Završila poslijediplomski znanstveni studij iz Biomedicine na MEF Rijeka. Radila je i na Klinici za psihijatriju na jednom međudržavnom projektu vezanom za PTSP problematiku završila je edukacije iz područja psihoanalize i razne edukcije iz područja individualne i grupne psihoterapije koju je i obavljala u sklopu rada na PTSP odjelu.
Specijalizaciju iz dermatovenerologije odrađuje većim dijelom u KBC Rijeka te dijelom u KBC Zagreb lokalitet Šalata i Rebro koju i završava 2008 godine polaganjem specijalističkog ispita. Svoje stručno usavršavanje odradila je dijelom u Hrvatskoj, dijelom u inozemstvu. Radeći u Lječilištu Veli Lošinj, a potom i u Thalassoterapiji u Crikvenici, stekla je veliko iskustvo u radu sa djecom iz područja alergologije i dermatovenerologije.
Kroz vrijeme rada u svojstvu specijalizanta, a potom i specijalista, posebno se educirala na području dermatokirurgije i dermatoskopije.
Vrlo vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože te ostale korektivne kirurške zahvate. U Hrvatskoj i inozemstvu još se kao specijalizant educira u području estetske medicine te ima odlične rezultate u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapija te tretmanima kod gubitka kose također i razne druge estetske metode koje su trenutno hit u estetskoj medicini u svijetu.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Članci

dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Mezoterapija u službi ljepote

Koža je zaštitni omotač tijela. Štiti organizam od štetnih vanjskih utjecaja, ali površinski sloj kože predstavlja prepreku koja dozvoljava resorpciju svega do 10% aktiv......
Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

TrichoTest™ - Personalizirano liječenje alopecije

Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Injektivna metoda lipolize

Injekcijska lipoliza snažnim lipolitičkim mezoterapijkim koktelom (PHOSPHOLIGHT) Fascinantnu učinkovitost ovaj mezoterapijski koktel ima za razgradnju tvrdokornih masnih naslagan...
Cijeli članak
dr. Snježana Komadina, dermatovenerolog

Kemijski pilinzi u svakodnevnoj dermatološkoj praksi

Kemijski pilinzi su stalno prisutni u dermatološkoj terapiji. Danas su kemijski pilinzi sve sofisticiraniji pripravci, nema iritacije kože, a njihoj je izvanredan učinak ljuštenja ko......
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 25.11.2020. u 1:47 SATI
 • Korisnik: korisnik34345
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Komadina sa puno razumijevanja i empatije prema meni koja sam se godinama liječila radi problema za koji mi niko nije dao edikvatnu dijagnozu ona mi je već samim pregledom pa poslije sa patohistološkim nalazom potvrdila dijagnozu na koju je i sumnjala. Umirila me je i objasnila mi je postupak liječenja tako da sam umjesto u suzama izasla smireno iz ordinacije znajući da ću se liječiti na pravom mijestu. Od srca joj hvala na tome!

 • 9.11.2020. u 12:55 SATI
 • Korisnik: korisnik40254
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo profesionalna, te istovremeno ugodna liječnica kod koje nećete osjećati stres, ni manjak informacija.

 • 28.11.2019. u 23:04 SATI
 • Korisnik: korisnik34944
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Komadina je izvanredan dermatolog i stručnjak no više od toga je i veliki čovjek. Umjesto straha koji je očekivan kod kirurškog zahvata ušla sam u ordinaciju s punim povjerenjem i osmjehom na licu. Ekscizija madeža je bila potpuno bezbolna, oporavak skoro ne postojeći a ožiljak nevidljiv. Draga doktorice hvala Vam na svemu. Za preporuku ste svima!

 • 27.10.2019. u 14:31 SATI
 • Korisnik: korisnik34345

Doktorica Komadina mi je svojim odličnim znanjem i iskustvom riješila i konačno postavila dijagnozu, a godinama sam se liječila na Salati i Vinogradskoj pod posve krivoj dijagnozi. Ona je pri pregledu odmah rekla sto misli,napravila biopsiju i stigao je nalaz kojega je i očekivala.lijecena sam godinama kao kontaktni alergijski dermatitis, prošla razna testiranja sto privatno sto u bolnici, a imam psorijazu dlanova i tabana.Doktorica je korektno govorila da su simptomi slični,ali mi je zao tolikog lutanja prije.Hvala joj od srca,njena mi terapija pomaze,znam da problem neće nestati, samo mi je drago sto točno imam jer neznanje je najgore za pacijenta. Moje tople preporuke za doktoricu Komadina koja je ne samo dobar dijagnostičar već i odličan psihoterapeut, veliki čovjek i vrhunski liječnik. Moja Ocijeni je 10 ako postoji!

 • 8.10.2019. u 11:23 SATI
 • Korisnik: korisnik34091
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Snježana Komadina je iznimno profesionalna, nasmijana i vedra osoba koju bi preporučio svima. Razlog dolaska je riješila efikasno, brzo i sa puno predanosti gdje nije izostajala topla i prijateljska atmosfera. Doktorica kod koje se ponovno dolazi bez puno razmišljanja.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Snježana Komadina

(dermatovenerolog)