• dr. Tomica Bagatin
 • (kirurg | maksilofacijalni kirurg)
Razina pomoći 4,89 (35)
Ljubaznost 4,94 (36)
Zakonitost i etičnost 4,89 (36)
Vrijeme čekanja 4,92 (36)
Osoblje 4,92 (36)

O nama

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Utemeljeni smo davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom, Ognjenom Bagatinom, preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili koračati putem koji je započeo njihov otac.

Danas smo inovativna Poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak 9 grana specijalizacija te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinstvenom medicinskom ustanovom u regiji. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj 5 zvjezdica, njegujemo odnos s klijentima za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i apsolutno želimo ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja, a inspiraciju pronalazimo jedni u drugima.

Svoje djelatnosti podijelili smo na ukupno 3 lokacije u 2 najveća hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, gdje nudimo preko 250 usluga. Na prvoj od dvije zagrebačke adrese u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton, nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika kože, od neželjenih dlačicakapilarabora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Spomenimo i da je dermatološki odjel Poliklinike Bagatin proglašen najboljom klinikom za dermatologiju u Europi za 2018. godinu prema GCR-u.

Na istoj lokaciji, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju3D dijagnostiku te ortodonciju.

Naša druga Poliklinika u Zagrebu, koja neprekidno više od dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije nalazi se u Donjem gradu, u Folnegovićevoj ulici u potpuno novo opremljenom prostoru. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za naše klijente i njihovu pratnju koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske, a kako bismo njihov boravak u Poliklinici učinili što ugodnijim. Kao jedina Poliklinika u regiji, u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima i pacijentima uvelike pomaže pri donošenju odluka o zahvatu. Sve navedeno, uz još mnoge kompetencije koje posjedujemo, omogućile su nam visoki status najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju prema IMTJ-u.

Početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu. Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, objedinili smo u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja. Vrhunska usluga od pet zvjezdica te stručno osoblje očekuju vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem. Vi ste naša inspiracija!


O DOKTORU:

Tomica Bagatin, dr.med.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata / Frana Folnegovića

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“,  a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“.

Osnivač je Poliklinike Bagatin gdje radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Aktivni je član u međunarodnim udruženjima – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS), The European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS), The American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS). Aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima u Toursu, Beču, Barceloni, Budimpešti, Chicago, New Yorku i na mnogim drugima. Na Fakultetu McGill u Montrealu završio je najviši stupanj engleskog jezika.


OBRAZOVANJE
2014. – Subspecijalizacija iz plastične kirurgije glave i vrata
2002. – 2007. Specijalizacija iz maksilofacijalne kirurgije, Klinika za maksilofacijalnu kirurgiju, Klinička bolnica Dubrava
2000. – 2004. Medicinski fakultet u Zagrebu - poslijediplomski doktorski studij Medicinske znanosti
1993. – 2000. Medicinski fakultet u Zagrebu

KARIJERA
2002. – Poliklinika Bagatin, maksilofacijalni kirurg
2001. – 2002. Dom Zdravlja Trešnjevka II Zagreb, pripravnički staž
1996. – 2002. Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju

MEDICINSKI INTERESI
Plastična i rekonstruktivna kirurgija glave i vrata
Estetska kirurgija glave i vrata
Malformacije lica i vrata
Deformiteti lica

ČLANSTVA
Od 2012. godine član Europske akademije za plastičnu kirurgiju glave i vrata (European Academy of Facial Plastic Surgery - EAFPS)
Od 2005. godine član Internacionalnog udruženja za oralnu i makislofacijalnu kirurgiju (International Association of Oral and Maxillofacial Surgery - IAOMS)
Od 2004. godine član Europskog udruženja za kranio-maksilo-facijalnu kirurgiju (European Asociation for Cranio-Maxillo-Facial Surgery – EACMFS)
Od 2002. godine član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata

JEZICI
Na fakultetu McGill u Montrealu 2000. godine završen najviši stupanj engleskog jezika

USAVRŠAVANJE NA KONGRESIMA I SEMINARIMA
2015. „Allergan Training of European trainers“, Prag, Češka
2015. „13th Anti-Aging Medicine World Congress“, Monte Carlo
2015. „Allergan Medical Institute Meeting, Zurich, Švicarska
2014. „Aesthetic Anatomy Course“, Prag, Češka
2014. „Allergan Medical Institute Meeting“, Sofia, Bugarska
2014. „11th International Symposium of Facial Plastic Surgery“, New York City
2013. 33rd Aesthetic Surgery Symposium, The Cutting Edge Aesthetic Surgery Symposium 2013 (Debating The Choices in Facial Rejuvenation), New York, NY
2013. 10th Anti- Aging Medicine World Congress, Monte Carlo
2013. 5 th Croatian Congress on Regional Anestehesia and Pain Therapy with International participation
2012. 32nd Aesthetic Surgery Symposium, The Cutting Edge Aesthetic Surgery Symposium 2012 - Advanced Sculpting of the nose (International Interdisclipinary Rhinoplasty Symposium)
2012. 19th International Course in Modern Rhinoplasty Techniques, Amsterdam
2012. Portland Rhinoplasty Course, Portland, Oregon.
2012. VII International Congress of International Federation of Facial Plastic Surgery Societies (IFFPSS), Rome, Italy
2012. 15 th Annual Dallas Cosmetic Surgery Symposium, Dallas, Texas
2012. 29th Annual Dallas Rhinoplasty Symposium, Dallas, Texas
2012. „IMCAS Paris 14th Annual Congress“, Paris, France
2010. „3th Annual Oculoplastic Symposium“, Intercontinental Hotel Buckhead, Atlanta, Georgia
2010. „26th Annual Breast Surgery Symposium“, Intercontinental Hotel Buckhead, Atlanta Georgia
2010. InjectNow Academy, Istanbul, Turska napredni tečaj za tretmane filerima
2008. sudjelovao kao delegat na „QMP Aesthetic Surgery Symposium“, Chicago, USA
2006. stručni znanstveni skup „Multidisciplinary Approach on Thyroid Gland, Salivary Glands and Parapharyngeal Space Tumors“ u organizaciji ENT Clinic „Šalata“, University Hospital Center Zagreb
2006. 6. Hrvatski kongres plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija
2004. 18. European Congress for Cranio-Maxillo-Facial Surgery, Tours, Francuska
2003. sudjelovao na „Multidisciplinary Approach on Neck Metastases and Thyroid Gland“
2002. sudjelovao na 4. kongresu Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata u Splitu
2002. sudjelovao na 4. Hrvatskom kongresu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem, Zagreb

PREZENTIRANJE NA KONGRESIMA I SEMINARIMA
2015. „Allergan Medical Institute Meeting“, Opatija, Hrvatska
2014 „XI kongres Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata“; „V kongres Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju“, Klinička bolnica Dubrava, Zagreb, Hrvatska
2010. „International Master Course on Aging Skin“ (IMCAS) u Parizu - predavanje „Secondary cleft lip nose deformities „
2010. „International Master Course on Aging Skin“ (IMCAS) u Hong Kongu - predavanje „Secondary cleft lip nose deformities“
2010. Sudjelovao na 8. Hrvatskom kongresu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem (Dubrovnik) – predavanje „Secondary cleft lip nose deformities“
2008. Sudjelovao na 7. Hrvatskom kongresu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem (Split) s predavanjem na temu „Secondary cleft lip nose deformities“
2006. 19th European Congress for Cranio-Maxillo-Facial Surgery, Barcelona, Španjolska kao predavač s temom „Nasal deformities in unilateral clefts“
2005. 17th International Conference on Oral and Maxillofacial Surgery u Beču kao predavač s temom „Nasal deformities in unilateral clefts of the lip“
2004. sudjelovao na 1. Svjetskom kongresu iz dječje kirurgije (Zagreb) kao predavač sa temom „Nasal deformities in unilateral clefts of the lip“
2004. sudjelovao na 5. Hrvatskom kongresu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem, Cavtat kao predavač s temom „ Nasal deformities in unilateral clefts of the lip“
2004. sudjelovao na 6. Hrvatskom kongresu Hrvatskog društva za maksilofacijalnu,plastične i rekonstrukcijske kirurgiju glave i vrata (Zagreb) s dva predavanja –„ Nasal deformities in unilateral clefts of the lip“ i „Korekcija srednjeg lica ličnim implantatima“
2003. sudjelovao na 5. Kongresu Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata u Zadru kao predavač s temom „Median Clefts“ (medijalni rascjepi)

OBJAVLJENI RADOVI
1. Bagatin D., Augustin G., Bagatin T. Post-vaccination dermatolipomyonecrosis Wiener Klinische Wochenschrift 2009;121:17-18
2. Brkljačić M., Šakić L., Bagatin T. Medical ethics in pain an paliative medicine Periodicum Biologorum, Vol. 115, No2,173-177, June 2013.

Usluge

Usluge Poliklinike Bagatin:

Estetska kirurgija
    - Lice
    - Grudi
    - Tijelo
    - Mali kirurški zahvati
    - Laser centar
    - Konzultacije

Dermatologija
    - Estetska dermatologija
    - Medicinska dermatologija
    - Laser centar

Kozmetologija
    - Tretmani lica
    - Tretmani tijela
    - Dermokozmetika
    - Laser centar
    - Konzultacije

Stomatologija
    - Implantološki centar
    - Protetika
    - Estetska stomatologija
    - Ortodoncija
    - Opća stomatologija
    - Laser centar

Presađivanje kose

*cijene i detalje o pojedinoj usluzi možete vidjeti klikom na područje vašeg interesa

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa

Iskustva drugih

 • 23.4.2024. u 14:12 SATI
 • Korisnik: korisnik60676
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jedan odličan liječnik i još bolji čovjek koji dijeli svoje znanje i drugim kolegama. Vrlo profesionalan i ljudski pristup.

 • 26.3.2024. u 20:51 SATI
 • Korisnik: korisnik59832
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prije 10 godina sam operirala uši kod doktora! Jedan ljudski pristup, sve objašnjeno, doktor na vrhuncu! Također i cijelo osoblje! Naravno, nikad nije kasno za pohvalu! ?

 • 25.2.2024. u 17:53 SATI
 • Korisnik: korisnik59683
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale za doktora! Izuzetno profesionalan, stručan, pun empatije te potpuno posvećen pacijentu. Zahvat odrađen savršeno.

 • 12.10.2023. u 15:23 SATI
 • Korisnik: Danica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Uvijek dostupan i maksimalno na usluzi, ljubazan i dobro raspoložen, a nadasve profesionalan i stručan. Velika preporuka za dr. Tomicu Bagatina!

 • 8.9.2023. u 15:48 SATI
 • Korisnik: korisnik56627
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je izvrstan kirurg, neposredan i vrlo ljubazan. Impresionirao nas je na prvom susretu. Nedavno sam bila kod njega, zaista susretljiv doktor. U nikoga nemam povjerenja osim u njega!! Stručan na prvom mjestu, ali prije svega i čovjek! Doktor za 10!!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Tomica Bagatin

(kirurg, maksilofacijalni kirurg)