• TomislavSajko Uredi
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 4,56 (16)
Ljubaznost 4,63 (16)
Zakonitost i etičnost 4,56 (16)
Vrijeme čekanja 4,25 (16)
Osoblje 4,69 (16)

KBC - Sestre Milosrdnice

 • placeVinogradska cesta 29
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 3.10.2019. u 10:22 SATI
 • Korisnik: korisnik34046
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pozdrav, Pišem ovaj komentar zbog svoje svoje tete koja je bila kod dr. Sajka na operaciji kralježnice. Sa velikom željom i nadom i pod velikim bolovima koje je trpila podvrgnula se operaciji kralježnice. Operacija je navodno uspjela i dr. Sajko joj je rekao da će bolovi biti prisutni još neko vrijeme i da je to normalno. No, teta i danas skoro 3 mjeseca nakon operacije osjeća strašnu bol i pod jakim je lijekovima kako bi tu bol bar donekle umanjila (morfij) koji su joj u poliklinici Neurospine propisali. Potražila je i drugo mišljenje (dr. Paladino) koji joj je pogledavši nalaze preporučio drugog doktora, naravno nije mogao vjerovati kad je vidio šta je dr. Sajko napravio i kako nije na ispravan način učvrstio kralježnicu i zbog toga je teta sad u bolovima. Otišla je u tu drugu polikliniku i taj novi doktor se iščuđavao kako je loše to sve urađeno (a doktori obično ne žele pričati jedni protiv drugih). Bitno da je ekipa iz Neurospina uzela novce a sad nakon svega (dr. Sajko joj je i blokade dao direkt u kralježnicu, ali niti to nije pomoglo) ne želi niti javiti niti primiti na pregled. Sramota. Ljudi dobro se raspitajte prije nego odete kod doktora jer ovo je očiti primjer šlamperaja. Teta bi ga trebala tužiti ali nema snage za tu još borbu. Bitno je da joj se zdravlje normalizira. Evo ovo je moj osvrt. Nadam se da će sljedeća operacija donjeti nešto dobroga. Svako dobro svima i dobro se raspitajte!!!

 • 4.7.2019. u 7:52 SATI
 • Korisnik: najpacijentic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ovaj veliki čovjek mi je spasio život, do kraja života mu mogu zahvaljivati, izvrsno postavio dijagnozu , momentalno započeo postupak liječenja, tijek liječenja osobno pratio, riješio problem na vrijeme. Doktore, neizmjerno Vam hvala, vidimo se u nastavku liječenja i uvijek ako zatreba.

 • 23.5.2019. u 19:30 SATI
 • Korisnik: Leona0203
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Godinam sam trpila velike bolove, i imala otežano hodanje uslijed prethodnih operacija i pogoršanja stanja nakon jedne od operacija. Bila sam na par mišljenja gdje su mi rekli da mi ne mogu popraviti stanje. Nakon toga sam došla kod dr. Tomislava Sajka koji mi je dao nadu za operaciju i najvažnije od svega prestanak boli. Bila sam iznimno zadovoljna pristupom, empatijom a, ujedno i velikim angažmanom doktora oko moje dijagnoze. Prošla je godina dana od operacije. Bol je nestala, i mogu napokon normalno funkcionirati u svakodnevnom životu. Sve pohvale dr. Sajku i cijelom timu na neurokirurgiji. Svima bih dala preporuku za dr. Sajka. Zaista izniman stručnjak i pod prvo čovjek! Da je barem više doktora kao što je dr. Sajko.

 • 26.4.2019. u 9:10 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Vrijeme je da promijenim svoj pozitivan komentar, nakon sto sam uvidjela istinu na tezi nacin. Nakon "hitne" operacije uznapredovale hernije diska kod dr.Sajka, uz prognoze za uspjeh operacije 99%, osoba koja je na svojim nogama dosla na operaciju, iz bolnice je otisla nepokretna uz potrebnu njegu 24/7. Operacijom nije postignuta potrebna dekompresija ledjne mozdine i doktor nas je uvjerio da se kirurski nista ne moze napraviti bez da se napravi dodatna steta. Komunicirao je s nama "u rukavicama" tako da nam je trebalo vise tjedana da shvatimo sto nas je snaslo. Sva sreca, otisli smo po drugo misljenje i uspjesno je napravljena druga operacija kojom je uklonjena izraslina (ostatak hernije), napravljena dekompresija i stvorena baza za oporavak, bez da se napravila dodatna steta. Mislim da cinjenice govore same za sebe... Moj savjet svima: dobro se informirajte o svom stanju i trazite nekoliko misljenja prije operacije.

 • 11.2.2019. u 23:01 SATI
 • Korisnik: Niks
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Strucan i profesionalan neurokirurg koji ce vas zbilja saslusati i dati sve od sebe da vam pomogne.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Tomislav Sajko

(neurokirurg)