Uz uređaj Vectra saznajte kako ćete izgledati nakon estetskog zahvata

doc.dr.sc. Dinko Bagatin, plastični kirurg
Uz uređaj Vectra saznajte kako ćete izgledati nakon estetskog zahvata

 

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, u Poliklinici Bagatin biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti i tehnologiji. Uvođenjem VectraXT 3Dfotosimulatora dobili smo neizostavan alat pri konzultacijama s za estetske zahvate. Konzultacije naših pacijentica s kirurgom najvažnija su stavka kod bilo kojeg estetskog zahvata, a zahvaljujući novom fotosimulatoru u mogućnosti smo zajedno s pacijentima i pacijenticama doći do željenog rezultata, u skladu s realnim očekivanjima.

Vectra XT 3Duređaj se sastoji od šest kamera u visokoj rezoluciji koje istovremeno na ekranu produciraju oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Ultra visoka rezolucija i kamera u boji te vlastiti sustav rasvjete, omogućavaju optimalne fotografije lica, grudi i tijela što nam pomaže u stvaranju projekcije rezultata. 3D prikaz koji se zatim vidi na ekranu rezultirat će zadovoljstvom dobivenom uslugom, a siguran sam, i krajnjim rezultatom zahvata.

Na ovaj način uvelike olakšavamo donošenje odluka o estetskim zahvatima našim pacijentima, a nama kirurzima olakšano jeispunjenje njihovih zahtjeva. Pacijentice i pacijentisada su u mogućnosti unaprijed, prije samog zahvata, vidjeti i ispitati finalan rezultat promjene na svome tijelu nakon što se podvrgnu estetskom zahvatu. Time su njihova očekivanja postala puno realnija, a sam proces donošenja odluka puno lakši.

Tehnologija je dostupna zainteresiranima za zahvate podizanja grudi, povećanja grudi, zakorekciju nosa, za popunjavanje bora ili vraćanje volumena licu dermalnimfilerima, kao i za liposukciju određenih dijelova tijela.

Osim što je obavezan prvi korak, slikanje na VectraXT 3D uređaju služi nam i za kontinuiranopraćenje oporavka kod estetskih zahvata. Očekivanja pacijenata su realnija, a kontinuirano praćenje omogućava i brzu reakciju. 

 

 

 

 

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija